Trøndere ble robbet på Costa Blanca

Her skjedde det: På parkeringsplassen til dette supermarkedet i Orihuela Costa ble trønderne frarøvet alt de eide. Foto: Spaniaavisen.
Her skjedde det: På parkeringsplassen til dette supermarkedet i Orihuela Costa ble trønderne frarøvet alt de eide. Foto: Spaniaavisen.

Tyvene stjal til og med julegavene til et reisefølge på elleve som ankom Spania lørdag, melder Spaniaavisen.

ORIHUELA COSTA, Spania: Lørdag formiddag ankom reisefølget Costa Blanca for å feire julen i Spania, forteller Spaniaavisen.

Etter å ha hentet ut en leiebil og kjørt fra flyplassen i Alicante, skulle de bare innom en butikk og handle nødvendige matvarer.

Så skjedde det. Reisefølget på elleve personer fra Trondheim, stoppet på Playa Flamenca i Orihuela Costa for å handle ved Supercor-butikken.

Leiebilen sto på parkeringsplassen utenfor mens innkjøpene ble unnagjort. Men da de kom ut av butikken med matvarene var en rute i bilen knust, og all bagasje var stjålet.

- Fire kofferter, PC, mobiler, pass, reisedokumenter, ja selv julegavene var borte, forteller et vitne til Spaniaavisen.

Andre er heldigere: Arbeidsløse spanjoler vant gigantlotteri

Vitnet snakket med familien som naturligvis var sjokkert over hendelsen.

- Dette er naturligvis tragisk for denne storfamilien som skulle ha en trivelig julefeiring i Spania. Det gjør det ikke bedre at det skjer på en stor, oversiktlig parkeringsplass midt på dagen, sier hun.

Storfamilien hadde reist med fly fra Trondheim lørdag morgen.

Personvernpolicy