Norwegian flyr til New York for 999,-

LANSERING: Bjørn Kjos presenterte Norwegians langdistansesatsing for analytikere og presse i Oslo torsdag. (Foto: NTB scanpix)
LANSERING: Bjørn Kjos presenterte Norwegians langdistansesatsing for analytikere og presse i Oslo torsdag. (Foto: NTB scanpix)

Norwegian startet torsdag billettsalget til flygingene fra Oslo og Stockholm til New York og Bangkok. Den første flygingen går fra Oslo til New York 30. mai neste år.

Den første flygingen mellom Oslo og Bangkok finner sted 1. juni.

– Dette er en stor og viktig milepæl i selskapets historie og jeg er svært glad for at det nå er mulig å bestille de første billettene med Norwegian til New York og Bangkok, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.

Lover lave priser

Lavprisselskapets sjef passer på å skryte av den splitter nye Boeing 787 Dreamliner-maskinen som han omtaler som det mest moderne og teknologisk avanserte langdistanseflyet som er i produksjon i dag.

Med Norwegians satsing på langdistanseruter blir det mulig å reise med selskapet fra Skandinavia til både New York og Bangkok seks dager i uka.

Nå er billettene ute, og prisene synlige på Norwegians nettsider. Fra Oslo til New York starter rutene 30. mai, til priser fra 999 på utreise, og 830 på returen.

Les også: Hadde én bok for mye - kastet av Ryanair-fly

- Får bein å gå på

1. juni går avspark for ruter mellom hovedstaden og Bangkok. Disse starter på 1.499 kroner på utreise, og 1.528 på returen.

– Det kommer til å ligge ganske mye billige billetter ute, men vi forventer at de får bein å gå på. Folk er jo ikke vant til at det går an å fly så langt så billig, men nå skal vi lære folk at det går an, sier Kjos.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden