Mest for backpacker-pengene

Moderne backpackere drar lenger og oftere enn sine forgjengere. Øyhopping i Sørøst-Asia er blant flere attraktive reisemål for denne turistgruppen. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
Moderne backpackere drar lenger og oftere enn sine forgjengere. Øyhopping i Sørøst-Asia er blant flere attraktive reisemål for denne turistgruppen. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Interrail og øyhopping er for lengst historie. Dagens backpacker-løype går gjennom Sørøst-Asia og har mer å by på enn bare strandfester og surfing.

Det er lenge siden backpacking var synonymt med en måneds Interrail i Europa eller øyloffing i Hellas.

Når dagens unge voksne pakker sekken, har de gjerne oppsparte midler fra et helt år med i lomma. Og de blir borte flere måneder i strekk. Særlig er det Sørøst-Asia som lokker dagens backpackere.

– Det er ingen tvil om at dagens backpackere trekker mot mer eksotiske himmelstrøk enn for ti eller tyve år siden. Mens gårsdagens backpacker-løype gikk gjennom Europa og de greske øyer, legger dagens loffere turen til Sørøst-Asia, sier Yvonne Bonanati fra Hotels.com.

Les også: Store prisfall på hotell-luksus

På bakgrunn av Hotels.coms Hotel Price Index, har bookingselskapet satt sammen en liste over de backpacker-destinasjonene hvor du får best uttelling for pengene på hotellfronten.

Tidspunktet bør ikke velges tilfeldig når man reiser til den delen av verden. Perioden fra november til februar er den tiden på året da klimaet er mest gunstig, det vil si kjøligere og tørrere enn ellers i året.

Det betyr likevel gjennomsnittstemperaturer på over 30 grader året rundt. Mars til juni er temperaturtoppen, noe som kan fortone seg uutholdelig for nordmenn. I juni setter regntiden inn og varer til oktober, noe som gjør det nærmest umulig å ligge på stranden, surfe eller snorkle.

Les også: Bergen er verdens syvende dyreste hotellby

Phuket: Bratte klipper og kritthvite strender

Thailand har for lengst kvittet seg med ryktet som kun en magnet for turister av ulike slag. Selv om dette dessverre fortsatt er en del av virkeligheten, har Thailand sider som gjør det til et attraktivt reisemål både for backpackere og familieturister.

Phuket er Thailands største øy og fremste reisemål, og har de siste årene blitt en familieferiefavoritt også blant skandinaver. Øya kan friste med en rekke vakre strender som Kata og Karon samt den hippe stranden Surin.

De som ønsker party døgnet rundt søker seg gjerne mot Patong, men risikerer dermed nærkontakt med de elementene som er bakgrunnen for Thailands tidligere dårlige rykte. De fredeligste strendene og stedene finner man på øyas nordkyst.

Les også: - Norwegian har lurt nordmenn

I Thailand får du en middag for under 40 kroner, en kaffe eller brus for under fem kroner og en øl for en tier. Hotellrom i Phuket koster i gjennomsnitt 637 kroner per natt.

Krabi: Juvelen i kronen

Krabi-provinsen ligger på Thailands sørvestlige fastl

HVOR SKAL DU DRA? Se lenger enn til våre europeiske naboland når du skal ut på backpackertur. Foto: Colourbox.comHVOR SKAL DU DRA? Se lenger enn til våre europeiske naboland når du skal ut på backpackertur. Foto: Colourbox.com

and og innebefatter også en mengde små øyer. Selv om Phuket troner øverst på turisttoppen, er Krabi den egentlige skatten for den som ønsker det beste Thailand har å tilby. Området er verdenskjent for sin spektakulært vakre kyststripe med myke sandstrender omkranset av stupbratte, kalksteinsklipper og frodig jungel - fjernt fra Phukets masseturisme og kommersialisme.

Den mest kjente av alle Krabis strender er trolig Kho Phi Phi hvor The Beach med Leonardo DiCaprio ble spilt inn. Phra Nang-stranden er likevel regnet for å være den vakreste av alle provinsens strender. Ton Sai har lenge vært et mekka for backpackere med sin perlerad av strandbarer og kafeer for omtrent hver tiende meter samt et bredt utvalg av bungalower og billigere bambushytter til leie. Mange backpackere blir boende i Ton Sai i måneder i strekk.

Prisnivået for mat og drikke er omtrent som i Phuket, mens en overnatting i Krabi koster i snitt 596 kroner.

Les også: Her er Europas første taxitjeneste med elektriske scootere

Bangkok: Et must

Med sine mer enn ti millioner innbyggere er Bangkok noe ganske annet enn Phukets og Krabis paradisiske strender. Men absolutt et must på backpacker-løypa.

Noen dager i Bangkok, er intet mindre enn en storbyferie i ordets rette forstand. Byens skyline teller ikke mindre enn 1.000 skyskrapere, og vitner om kraftig vekst siden byens grunnleggelse på 1700-tallet. Byen har likevel ikke mistet kontakt med sin lange historie.

Særlig inntrykk gjør de mange buddhisttemplene med sine imponerende uskjæringer og forgylte tak, hvorav Wat Phra Kaew, Wat Chanasongkhram Ratchaworawiharn og Wat Ratchabophit er av de mest kjente. En ting man bør få med seg i Bangkok en kanaltur i Taling Chan-området med stopp på det flytende markedet, hvor frukt, fisk og grønnsaker selges og kjøpes fra et mylder av kanalbåter.

Les også: Her er det dyreste hotellrommet i Paris

Den beste måten å komme seg rundt i Bangkok på er med tuk-tuk, som i praksis er en modernisert rickshaw med moped i stedet for sykkel. Prisen kan være litt avhengig av sjåførens humør, så husk å prute. Bangkok er en forholdsvis trygg by, men det er likevel grunn til å være på vakt for overprising og lureri. Prisnivået i Bangkok strekker seg fra det billigste til dyreste av det dyreste. Det beste tipset er å spise der hvor de lokale selv spiser og handle på lokale markerder. Og nok en gang: Å prute.

I gjennomsnitt koster en hotellovernatting i Bangkok 569 kroner.

Koh Samui: Det tapte backpacker-paradis

De første backpackerne kom til den thailandske øya Koh Samui med kokosnøttbåt på 70-tallet. På 80-tallet hadde turismen forsiktig utviklet seg til noen enkle bungalower på stranden, og øya var en godt bevart hemmelighet for packpackere på jakt etter paradiset.

Les også: Dette stjeler hotellgjestene

Siden den gangen har masseturismen bredt om seg på øya, og tiltrekker seg nå alt fra ungdom med ryggsekk til de aller rikeste. Chaweng og Lamai er tungt preget av turisme og bør unngås med mindre du ønsker deg høyt tempo, shopping og et heftig natteliv. Eller er på utkikk etter skreddere eller piratkopierte merkeklær. Strendene på nordkysten og landsbyene Mae Nam, Bophut og Bang Rak er derimot fremdeles forholdsvis inntakt for den som jakter på den store roen. Der finner du fortsatt det som trakk de første backpackerne for 40 år siden: Kritthvite strender, korallrev og kokosnøtter.

Gjennomsnittsprisen på overnatting på Koh Samui er 685 kroner.

Ho Chi Min City: Ikke det du tror

REIS MED VENNER: Vennepar på langtur er ofte en vellykket kombinasjon. Foto: Colourbox.com REIS MED VENNER: Vennepar på langtur er ofte en vellykket kombinasjon. Foto: Colourbox.com

Vietnams største by Ho Chi Min City er bedre kjent for verden som Saigon, og da særlig gjennom filmer fra Vietnam-krigen. Men det er et inntrykk man bør frigjøre seg fra. Byen fremstår i dag som en vibrerende organisme proppfull av kultur, handel og yrende liv. Her opplever du et sammensurium av gamle pagoder, templer, trehytter og hypermoderne kjøpesentre og skyskrapere.

Les også: Unik sex-bar kun for kvinner åpnet i Japan

Ho Chi Min City tilbyr alt fra falleferdige markedsboder som selger krydder, silke og håndverk til luksusbutikker. Og det samme gjelder på overnattingsfronten. Ho Chi Min City er definitivt verdt en stopp i backpacker-løypa.

En hotellovernatting i Ho Chi Min City koster i snitt 463 kroner.

Les også: Som skapt for reise

Hanoi: Den eldgamle hovedstaden

Vietnams hovedstad Hanoi er en fascinerende blanding av øst og vest, med kinesisk innflytelse på den ene siden og fransk kolonialisme på den andre. Byen har gjennom 1.000 år vært hovedstad i ulike riker, nasjoner og kolonier – alt ettersom hvem som har sittet ved makten.

Også Hanoi er en herlig blanding av gammelt og nytt, men har klart å bevare den gamle bydelen, arkitekturen og monumentene som nå lever side om side med moderne arkitektur. Her finner du en rekke sjøer, parker og over 600 templer og pagoder.

Les også: Thailand lanserer gratis wifi for turister

I Hanoi må du være forberedt på å bli stoppet på gaten og bli spurt om du trenger skyss. Skulle du velge å takke ja, er det et tips å skrive ned prisen dere ble enige om. Det kan fort hende den har endret seg innen du kommer frem.

Hanoi er svært billig, og en tørst backpacker kan få seg en øl helt ned i fire kroner. Det gjelder også på hotellfronten, hvor en gjennomsnittlig overnatting koster 328 kroner.

Phnom Penh: På veien til Angkor Wat

Kambodsjas hovedstad Phnom Penh blir for mange backpackere et avbrekk fra endeløse strender, snorkling og surfing. Og det er gode grunner til det. Byen kan følge sin historie tilbake til 1434, og var som fransk koloni på 1920-tallet kjent som «Asias perle».

Dette sier mye om byens arkitektoniske særegenhet og skjønnhet. Her kan man besøke tempelet Wat Phnom, Det Kongelig Palasset eller spasere blant de husene i fransk kolonistil.

Les også: Verdens største havmuseum åpner i Singapore

Er man først i Phnom Penh bør man absolutt ta seg bryet med å reise den fem timer lange bussturen til Angkor Wat. Verdens største hindutempel står på UNESCOs verdensarvliste, og er ikke mindre enn en opplevelse for livet.

Prisnivået i Kambodsja er lavt når det gjelder mat, drikke, shopping og uteliv. Her kan en tørst backpacker fukte strupen for en femmer. Skulle man ønske å sjekke ut nattelivet i Phnom Penh, bør man imidlertid være litt på vakt. Phnom Pehn er kjent for sin prostitusjon, og det er heller ikke uvanlig at folk bærer skytevåpen.

I gjennomsnitt koster en overnatting i Phnom Penh 343 kroner.

Les også: Forbyr barn på hotell

Bali: Gjestfrihetens øy

Den lille, indonesiske øya Bali har tiltrukket seg turister siden 1930, og har klart å beholde sin popularitet med unntak av et kraftig fall etter terrorbomben i 2002. Til tross for at deler av øya er kraftig preget av turisme, er balineserne kjent for sin vennlighet og gjestfrihet. Og det er noe å finne for enhver smak på Bali.

Kuta er det store turistsenteret, og til forveksling likt andre turistmagneter verden over. Noe som gjør det til et populært stoppested for strand- og partyglade backpackere. Byen Ubud er derimot sentrum for Balis store kunstneriske virksomhet, fra treskjæring til male- og tekstilkunst. De som ønsker en roligere rytme enn hva Kuta har å tilby kan søke seg til småbyer som Lovina eller Seminyak.

Les også: Tre av fire bruker sosiale medier til reiseoppdateringer

Bali er særlig populært blant surfere, og særlig er det stranden Dreamland eller New Kuta Beach som tiltrekker seg surfere fra verden over.

Prisnivået på mat og drikke ligger litt høyere enn i Thailand, på grunn av Balis lange historie med masseturisme. Men likevel svært overkommelig for en norsk lommebok. Særlig hvis du behersker kunsten å prute.

Overnatting på Bali koster i snitt 739 kroner natten.

Kuala Lumpur: Fremtidsbyen

Det mest i øyenfallende ved Malaysias hovedstad Kuala Lumpur er de to rakettlignende skyskraperne Petronas Towers, som ble verdenskjent i filmen Etrapment. Tårnene symboliserer på en måte byens historie: En søvnig kinesisk gruvelandsby som skyter fart økonomisk fart inn i fremtiden.

Les også: Krever drink-kontroll på Phi Phi

Og dersom du har mye penger å kvitte deg med, så kan du gjøre i det i Kuala Lumpur. I den fasjonable gaten Bitang Walk finner man det ypperste av restauranter, butikker og hoteller. Hvis man skal unne seg et par luksusovernattinger på turen, så finner man det mest luksuriøse her.

Et besøk i Kuala Lumper er ikke komplett uten et besøk i det 335 meter høye TV-tårnet Kuala Lumpur Tower, hvor det også finnes en roterende restaurant. Dersom man er på utkikk etter en annerledes aften, er en kveld i China Town definitivt verdt et besøk.

Kuala Lumpurs økonomiske oppdrift reflekteres derimot i prisene. En feststemt backpacker kan måtte komme til å betale så mye som 30 kroner for en øl, og 670 kroner i snitt for en hotellovernatting.

Les også: Alternativ byferie

Auckland: Hipt og ekstremt

Auckland i nordlige New Zealand har etter hvert blitt et populært reisemål for backpackere på loffen i Asia. Byen er berømt som populær havn for seilere og er den byen i verden med høyst polynesisk innbyggerandel. Auckland er stedet for den som ønsker aktivitet. Hangliding, paragliding, fallskjermhopping, havfiske, kiting, og kajakkpadling er blant de ekstremsportene Auckland har å tilby backpackere som er lei av det dovne strandlivet. Og er det noe newzealendere virkelig kan, så er det surfing.

Les også: Fire land i Asia på ett visum

På vestkysten utenfor Auckland finner du noen av de beste surfestrendene, spesielt Piha Beach og Muriwai Beack. De som heller er i shoppingmodus, bør legge turen om Karangahape Road hvor man finner byens mange retro- og musikkbutikker. Auckland er virkelig en hipp, kul og heftig avslutning på en backpacker-tur Sørøst-Asia rundt. Men da kan det være lurt å ha spart litt på pengene.

Et restaurantbesøk kan raskt komme opp på skandinavisk nivå, og en øl opp i 30 kroner. Men et hotellrom koster fortsatt i gjennomsnitt ikke mer enn 529 kroner natten.

Les også:

- I år blir det en milliard turister

Satt nakne på flyet til Ibiza

Et syndig hotell


Les flere reisesaker

Les flere nyheter

(Artikkelen er opprinnelig skrevet for hotellbookingkjeden Hotels.com).

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
13:42 Mann omkom under trefelling i Ås13:35 Røde Kors varsler lavere beredskap i påskefjellet13:33 Værmeldinger mindre til å stole på som følge av coronakrisen13:19 Over 350.000 bøter for brudd på portforbudet i Frankrike13:18 Fylkesmannen i Troms opphever «søringkarantene» i Bardu13:12 Generaladvokaten vurderer Helge Ingstad-saken13:12 Kjølig helg i vente over hele landet13:05 Panikk i USA: Frykter urfolk kan bli utryddet12:53 Helsedirektøren: Ingen ball på hodet og hender12:18 Munnbind til alle som handler i Østerrike12:17 Bø-brødrene hilser Stina Nilsson velkommen12:14 Legeforeningen støtter Sykepleierforbundet: – Dette er ikke respiratorer12:09 Italienske Chiara med rørende hilsen til Norge: – Ikke gi opp11:54 Kina raser mot Aftenposten11:53 Obos-prisene falt i mars11:48 Mattilsynet: Kosttilskudd stopper ikke coronavirus11:46 Abe: Japan kan ikke stenges ned11:03 60 australske papiraviser legges ned11:02 Putin sender nødhjelp til USA10:56 Krekar-advokat med 1. april-stikk til Frp10:41 Butikkene ber folk ta påskehandelen så tidlig som mulig10:41 Forsikringsselskap betaler bilverkstedene raskere10:40 E6 over Kvænangsfjellet stengt – Norge delt i to10:37 Riksrevisor Per-Kristian Foss er smittet med coronavirus10:37 Forbrukerrådet oppfordrer alle å bytte strømavtale10:02 Riksvei 7 i Hallingdal stenges i flere dager09:45 Fattige har tre ganger så høy risiko for å bli smittet09:43 Norske jegere får lov til å bruke lys under villsvinjakt09:29 Panama innfører kjønnsdelt portforbud09:24 Hvilke nyheter deler vi mest i sosiale medier?09:24 De av oss som er alene, begynner å savne en klem09:15 Nav har satt behandling av dagpengesøknader på vent08:53 Fortsatt fengselsfotball for Ronaldinho08:53 PSG fikk advarsel av Uefa etter Haaland-kopi08:51 Lurte hele byen til å tro at vulkanen hadde utbrudd08:33 Laveste strømpris på 27 år08:23 Norge – Serbia-avklaring kan komme onsdag07:58 Sterkt press for å åpne skolene igjen07:49 Ny dansk bibeloversettelse møter kritikk07:45 Dyster rekord i USA: 865 døde på ett døgn07:35 Åtte av ti vil få igjen på skatten07:19 Trump ber Florida ta imot coronarammet skip07:10 FHI skal kartlegge corona-mørketall – håper å være i gang over påske07:03 Dokumentar om Michael Jordans siste mesterskapssesong slippes i april06:41 Nær halvparten av befolkningen har lest falske nyheter om koronaviruset06:30 Solskjær veileder spillerne via WhatsApp06:30 Over 51.000 har meldt inn mulige korona-symptomer06:20 Regjeringen vil ikke love krisepakke for fattige barnefamilier nå06:18 Forsker: Halve Sveriges befolkning vil bli coronasmittet i april06:14 Dette skjer i dag06:00 NFF holder fast på EM-dobbel i 2021 tross OL-omberamming06:00 Påska blir annerledes – både til lands og til vanns05:37 Dette skjedde i natt05:30 Coronaepidemien har endret preg i Norge: Flere kvinner tester positivt05:20 Norwegian-grunnleggerne selger seg ned05:00 Kraftige utslippsfall under koronakrisen04:45 4.656 registrerte koronatilfeller i Norge – opp 21003:09 Rødt og MDG fikk ikke være med på krisepakkeforhandlingene03:08 Kolleger demonstrerte etter nok et journalistdrap i Mexico03:01 Foreløpig ikke store endringer i alkoholkonsumet02:24 Bred kritikk av regjeringens nødrespiratorbestilling00:27 Russen med massesøksmål etter avlyst landstreff i Kongeparken23:35 Tidligere Marseille-president Diouf er død, var koronasmittet23:10 Nakstad: Det vil ta mange år å oppnå flokkimmunitet22:29 Latterliggjør Solbergs «gladnyhet»: – Er dette en tidlig aprilsnarr?22:05 Politiet tror de kan oppklare Birgitte Tengs-saken21:37 Tidligere fylkesordfører Ragnar Kristoffersen er død21:28 Barna er sporløst borte: – Hun sa de var blitt «zombier»21:17 Høie: Ikke akutt mangel på smittevernutstyr i Norge nå21:16 Mann fikk strafferabatt for å ha deltatt i rettssaken via videolink21:16 Polaris Media dropper utbytte21:14 Kommunene sliter med å nå ut til sårbare barn under coronakrisen21:14 Snart 3.000 til tjeneste som helsepersonell21:12 Fagermo om fotballåret: Sesongstart uten publikum, NM-walkover og tre kamper i uka20:52 Patrick McEnroe coronasmittet20:46 Syrisk TV melder om israelsk luftangrep20:45 Norske sykepleiere forteller: Inngripende endringer, lange vakter og utrygghet20:14 Coronautbrudd på amerikansk hangarskip20:11 Både ordfører og varaordfører i Nes smittet20:09 Dødstallet i Frankrike stiger20:08 Amerikansk etterretning hjalp Frode Berg20:07 Oslo tilbyr skole og barnehage også i påsken19:49 Artisten «Kamelen» tiltalt for trusler og medvirkning til ran19:48 Russland åpner for unntakstilstand19:47 Mann siktet for mishandling etter at familiemedlemmer ville bryte coronaregler19:45 Pandemien har forårsaket 837 nye dødsfall i Italia19:44 Coronahopp for Høyre på ny meningsmåling19:34 Erna åpner for noe oppmyking etter påske18:17 En person alvorlig skadd etter at hund angrep flere i Drammen18:17 Person fra Asker død etter coronasmitte18:15 Pandemien har kostet flere liv i USA enn Kina17:49 Coronakrisen fører til at luftens giganter førtidspensjoneres17:37 Turkmenistan forbyr ordet «coronavirus»17:03 Ekspert: – Trump har møtt sin overmakt16:52 Sykepleier døde av corona: – Jeg har det bra. Ikke si noe til mamma og pappa16:30 Foreldre siktet for bortføring av fire barn16:29 Regjeringen bestiller 1.000 nødrespiratorer15:34 Visit Norway legges ned i Danmark15:33 Dårlig vær kan avskjære Finnmark fra resten av landet i lang tid15:14 EOS-utvalget: Kritisk til E-tjenestens innsamling i Norge
Siste nytt
13:42NorgeMann omkom under trefelling i Ås13:35NorgeRøde Kors varsler lavere beredskap i påskefjellet13:33NorgeVærmeldinger mindre til å stole på som følge av coronakrisen13:19VerdenOver 350.000 bøter for brudd på portforbudet i Frankrike13:18NorgeFylkesmannen i Troms opphever «søringkarantene» i Bardu13:12NorgeGeneraladvokaten vurderer Helge Ingstad-saken13:12NorgeKjølig helg i vente over hele landet13:05VerdenPanikk i USA: Frykter urfolk kan bli utryddet12:53SportHelsedirektøren: Ingen ball på hodet og hender12:18Helse og livsstilMunnbind til alle som handler i Østerrike12:17SportBø-brødrene hilser Stina Nilsson velkommen12:14Helse og livsstilLegeforeningen støtter Sykepleierforbundet: – Dette er ikke respiratorer12:09VerdenItalienske Chiara med rørende hilsen til Norge: – Ikke gi opp11:54KulturKina raser mot Aftenposten11:53PengerObos-prisene falt i mars11:48Helse og livsstilMattilsynet: Kosttilskudd stopper ikke coronavirus11:46PengerAbe: Japan kan ikke stenges ned11:03Kultur60 australske papiraviser legges ned11:02VerdenPutin sender nødhjelp til USA10:56NorgeKrekar-advokat med 1. april-stikk til Frp10:41PengerButikkene ber folk ta påskehandelen så tidlig som mulig10:41MotorForsikringsselskap betaler bilverkstedene raskere10:40NorgeE6 over Kvænangsfjellet stengt – Norge delt i to10:37PolitikkRiksrevisor Per-Kristian Foss er smittet med coronavirus10:37PengerForbrukerrådet oppfordrer alle å bytte strømavtale10:02NorgeRiksvei 7 i Hallingdal stenges i flere dager09:45Helse og livsstilFattige har tre ganger så høy risiko for å bli smittet09:43NorgeNorske jegere får lov til å bruke lys under villsvinjakt09:29Helse og livsstilPanama innfører kjønnsdelt portforbud09:24KulturHvilke nyheter deler vi mest i sosiale medier?09:24StemmerDe av oss som er alene, begynner å savne en klem09:15PengerNav har satt behandling av dagpengesøknader på vent08:53SportFortsatt fengselsfotball for Ronaldinho08:53SportPSG fikk advarsel av Uefa etter Haaland-kopi08:51VerdenLurte hele byen til å tro at vulkanen hadde utbrudd08:33PengerLaveste strømpris på 27 år08:23SportNorge – Serbia-avklaring kan komme onsdag07:58NorgeSterkt press for å åpne skolene igjen07:49VerdenNy dansk bibeloversettelse møter kritikk07:45PolitikkDyster rekord i USA: 865 døde på ett døgn07:35PengerÅtte av ti vil få igjen på skatten07:19ReiseTrump ber Florida ta imot coronarammet skip07:10Helse og livsstilFHI skal kartlegge corona-mørketall – håper å være i gang over påske07:03SportDokumentar om Michael Jordans siste mesterskapssesong slippes i april06:41NorgeNær halvparten av befolkningen har lest falske nyheter om koronaviruset06:30SportSolskjær veileder spillerne via WhatsApp06:30NorgeOver 51.000 har meldt inn mulige korona-symptomer06:20NorgeRegjeringen vil ikke love krisepakke for fattige barnefamilier nå06:18Helse og livsstilForsker: Halve Sveriges befolkning vil bli coronasmittet i april06:14NorgeDette skjer i dag06:00SportNFF holder fast på EM-dobbel i 2021 tross OL-omberamming06:00NorgePåska blir annerledes – både til lands og til vanns05:37NorgeDette skjedde i natt05:30Helse og livsstilCoronaepidemien har endret preg i Norge: Flere kvinner tester positivt05:20NorgeNorwegian-grunnleggerne selger seg ned05:00VerdenKraftige utslippsfall under koronakrisen04:45Norge4.656 registrerte koronatilfeller i Norge – opp 21003:09NorgeRødt og MDG fikk ikke være med på krisepakkeforhandlingene03:08VerdenKolleger demonstrerte etter nok et journalistdrap i Mexico03:01NorgeForeløpig ikke store endringer i alkoholkonsumet02:24NorgeBred kritikk av regjeringens nødrespiratorbestilling00:27NorgeRussen med massesøksmål etter avlyst landstreff i Kongeparken23:35SportTidligere Marseille-president Diouf er død, var koronasmittet23:10Helse og livsstilNakstad: Det vil ta mange år å oppnå flokkimmunitet22:29Helse og livsstilLatterliggjør Solbergs «gladnyhet»: – Er dette en tidlig aprilsnarr?22:05NorgePolitiet tror de kan oppklare Birgitte Tengs-saken21:37NorgeTidligere fylkesordfører Ragnar Kristoffersen er død21:28VerdenBarna er sporløst borte: – Hun sa de var blitt «zombier»21:17Helse og livsstilHøie: Ikke akutt mangel på smittevernutstyr i Norge nå21:16NorgeMann fikk strafferabatt for å ha deltatt i rettssaken via videolink21:16PengerPolaris Media dropper utbytte21:14Helse og livsstilKommunene sliter med å nå ut til sårbare barn under coronakrisen21:14Helse og livsstilSnart 3.000 til tjeneste som helsepersonell21:12SportFagermo om fotballåret: Sesongstart uten publikum, NM-walkover og tre kamper i uka20:52SportPatrick McEnroe coronasmittet20:46VerdenSyrisk TV melder om israelsk luftangrep20:45Helse og livsstilNorske sykepleiere forteller: Inngripende endringer, lange vakter og utrygghet20:14Helse og livsstilCoronautbrudd på amerikansk hangarskip20:11Helse og livsstilBåde ordfører og varaordfører i Nes smittet20:09Helse og livsstilDødstallet i Frankrike stiger20:08NorgeAmerikansk etterretning hjalp Frode Berg20:07Helse og livsstilOslo tilbyr skole og barnehage også i påsken19:49NorgeArtisten «Kamelen» tiltalt for trusler og medvirkning til ran19:48Helse og livsstilRussland åpner for unntakstilstand19:47Helse og livsstilMann siktet for mishandling etter at familiemedlemmer ville bryte coronaregler19:45Helse og livsstilPandemien har forårsaket 837 nye dødsfall i Italia19:44PolitikkCoronahopp for Høyre på ny meningsmåling19:34PolitikkErna åpner for noe oppmyking etter påske18:17NorgeEn person alvorlig skadd etter at hund angrep flere i Drammen18:17Helse og livsstilPerson fra Asker død etter coronasmitte18:15Helse og livsstilPandemien har kostet flere liv i USA enn Kina17:49ReiseCoronakrisen fører til at luftens giganter førtidspensjoneres17:37VerdenTurkmenistan forbyr ordet «coronavirus»17:03PengerEkspert: – Trump har møtt sin overmakt16:52VerdenSykepleier døde av corona: – Jeg har det bra. Ikke si noe til mamma og pappa16:30NorgeForeldre siktet for bortføring av fire barn16:29Helse og livsstilRegjeringen bestiller 1.000 nødrespiratorer15:34ReiseVisit Norway legges ned i Danmark15:33NorgeDårlig vær kan avskjære Finnmark fra resten av landet i lang tid15:14NorgeEOS-utvalget: Kritisk til E-tjenestens innsamling i Norge
Populært