Meny

Mest for backpacker-pengene

Moderne backpackere drar lenger og oftere enn sine forgjengere. Øyhopping i Sørøst-Asia er blant flere attraktive reisemål for denne turistgruppen. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Interrail og øyhopping er for lengst historie. Dagens backpacker-løype går gjennom Sørøst-Asia og har mer å by på enn bare strandfester og surfing.

Det er lenge siden backpacking var synonymt med en måneds Interrail i Europa eller øyloffing i Hellas.

Når dagens unge voksne pakker sekken, har de gjerne oppsparte midler fra et helt år med i lomma. Og de blir borte flere måneder i strekk. Særlig er det Sørøst-Asia som lokker dagens backpackere.

– Det er ingen tvil om at dagens backpackere trekker mot mer eksotiske himmelstrøk enn for ti eller tyve år siden. Mens gårsdagens backpacker-løype gikk gjennom Europa og de greske øyer, legger dagens loffere turen til Sørøst-Asia, sier Yvonne Bonanati fra Hotels.com.

Les også: Store prisfall på hotell-luksus

På bakgrunn av Hotels.coms Hotel Price Index, har bookingselskapet satt sammen en liste over de backpacker-destinasjonene hvor du får best uttelling for pengene på hotellfronten.

Tidspunktet bør ikke velges tilfeldig når man reiser til den delen av verden. Perioden fra november til februar er den tiden på året da klimaet er mest gunstig, det vil si kjøligere og tørrere enn ellers i året.

Det betyr likevel gjennomsnittstemperaturer på over 30 grader året rundt. Mars til juni er temperaturtoppen, noe som kan fortone seg uutholdelig for nordmenn. I juni setter regntiden inn og varer til oktober, noe som gjør det nærmest umulig å ligge på stranden, surfe eller snorkle.

Les også: Bergen er verdens syvende dyreste hotellby

Phuket: Bratte klipper og kritthvite strender

Thailand har for lengst kvittet seg med ryktet som kun en magnet for turister av ulike slag. Selv om dette dessverre fortsatt er en del av virkeligheten, har Thailand sider som gjør det til et attraktivt reisemål både for backpackere og familieturister.

Phuket er Thailands største øy og fremste reisemål, og har de siste årene blitt en familieferiefavoritt også blant skandinaver. Øya kan friste med en rekke vakre strender som Kata og Karon samt den hippe stranden Surin.

De som ønsker party døgnet rundt søker seg gjerne mot Patong, men risikerer dermed nærkontakt med de elementene som er bakgrunnen for Thailands tidligere dårlige rykte. De fredeligste strendene og stedene finner man på øyas nordkyst.

Les også: - Norwegian har lurt nordmenn

I Thailand får du en middag for under 40 kroner, en kaffe eller brus for under fem kroner og en øl for en tier. Hotellrom i Phuket koster i gjennomsnitt 637 kroner per natt.

Krabi: Juvelen i kronen

Krabi-provinsen ligger på Thailands sørvestlige fastl

HVOR SKAL DU DRA? Se lenger enn til våre europeiske naboland når du skal ut på backpackertur. Foto: Colourbox.comHVOR SKAL DU DRA? Se lenger enn til våre europeiske naboland når du skal ut på backpackertur. Foto: Colourbox.com

and og innebefatter også en mengde små øyer. Selv om Phuket troner øverst på turisttoppen, er Krabi den egentlige skatten for den som ønsker det beste Thailand har å tilby. Området er verdenskjent for sin spektakulært vakre kyststripe med myke sandstrender omkranset av stupbratte, kalksteinsklipper og frodig jungel - fjernt fra Phukets masseturisme og kommersialisme.

Den mest kjente av alle Krabis strender er trolig Kho Phi Phi hvor The Beach med Leonardo DiCaprio ble spilt inn. Phra Nang-stranden er likevel regnet for å være den vakreste av alle provinsens strender. Ton Sai har lenge vært et mekka for backpackere med sin perlerad av strandbarer og kafeer for omtrent hver tiende meter samt et bredt utvalg av bungalower og billigere bambushytter til leie. Mange backpackere blir boende i Ton Sai i måneder i strekk.

Prisnivået for mat og drikke er omtrent som i Phuket, mens en overnatting i Krabi koster i snitt 596 kroner.

Les også: Her er Europas første taxitjeneste med elektriske scootere

Bangkok: Et must

Med sine mer enn ti millioner innbyggere er Bangkok noe ganske annet enn Phukets og Krabis paradisiske strender. Men absolutt et must på backpacker-løypa.

Noen dager i Bangkok, er intet mindre enn en storbyferie i ordets rette forstand. Byens skyline teller ikke mindre enn 1.000 skyskrapere, og vitner om kraftig vekst siden byens grunnleggelse på 1700-tallet. Byen har likevel ikke mistet kontakt med sin lange historie.

Særlig inntrykk gjør de mange buddhisttemplene med sine imponerende uskjæringer og forgylte tak, hvorav Wat Phra Kaew, Wat Chanasongkhram Ratchaworawiharn og Wat Ratchabophit er av de mest kjente. En ting man bør få med seg i Bangkok en kanaltur i Taling Chan-området med stopp på det flytende markedet, hvor frukt, fisk og grønnsaker selges og kjøpes fra et mylder av kanalbåter.

Les også: Her er det dyreste hotellrommet i Paris

Den beste måten å komme seg rundt i Bangkok på er med tuk-tuk, som i praksis er en modernisert rickshaw med moped i stedet for sykkel. Prisen kan være litt avhengig av sjåførens humør, så husk å prute. Bangkok er en forholdsvis trygg by, men det er likevel grunn til å være på vakt for overprising og lureri. Prisnivået i Bangkok strekker seg fra det billigste til dyreste av det dyreste. Det beste tipset er å spise der hvor de lokale selv spiser og handle på lokale markerder. Og nok en gang: Å prute.

I gjennomsnitt koster en hotellovernatting i Bangkok 569 kroner.

Koh Samui: Det tapte backpacker-paradis

De første backpackerne kom til den thailandske øya Koh Samui med kokosnøttbåt på 70-tallet. På 80-tallet hadde turismen forsiktig utviklet seg til noen enkle bungalower på stranden, og øya var en godt bevart hemmelighet for packpackere på jakt etter paradiset.

Les også: Dette stjeler hotellgjestene

Siden den gangen har masseturismen bredt om seg på øya, og tiltrekker seg nå alt fra ungdom med ryggsekk til de aller rikeste. Chaweng og Lamai er tungt preget av turisme og bør unngås med mindre du ønsker deg høyt tempo, shopping og et heftig natteliv. Eller er på utkikk etter skreddere eller piratkopierte merkeklær. Strendene på nordkysten og landsbyene Mae Nam, Bophut og Bang Rak er derimot fremdeles forholdsvis inntakt for den som jakter på den store roen. Der finner du fortsatt det som trakk de første backpackerne for 40 år siden: Kritthvite strender, korallrev og kokosnøtter.

Gjennomsnittsprisen på overnatting på Koh Samui er 685 kroner.

Ho Chi Min City: Ikke det du tror

REIS MED VENNER: Vennepar på langtur er ofte en vellykket kombinasjon. Foto: Colourbox.com REIS MED VENNER: Vennepar på langtur er ofte en vellykket kombinasjon. Foto: Colourbox.com

Vietnams største by Ho Chi Min City er bedre kjent for verden som Saigon, og da særlig gjennom filmer fra Vietnam-krigen. Men det er et inntrykk man bør frigjøre seg fra. Byen fremstår i dag som en vibrerende organisme proppfull av kultur, handel og yrende liv. Her opplever du et sammensurium av gamle pagoder, templer, trehytter og hypermoderne kjøpesentre og skyskrapere.

Les også: Unik sex-bar kun for kvinner åpnet i Japan

Ho Chi Min City tilbyr alt fra falleferdige markedsboder som selger krydder, silke og håndverk til luksusbutikker. Og det samme gjelder på overnattingsfronten. Ho Chi Min City er definitivt verdt en stopp i backpacker-løypa.

En hotellovernatting i Ho Chi Min City koster i snitt 463 kroner.

Les også: Som skapt for reise

Hanoi: Den eldgamle hovedstaden

Vietnams hovedstad Hanoi er en fascinerende blanding av øst og vest, med kinesisk innflytelse på den ene siden og fransk kolonialisme på den andre. Byen har gjennom 1.000 år vært hovedstad i ulike riker, nasjoner og kolonier – alt ettersom hvem som har sittet ved makten.

Også Hanoi er en herlig blanding av gammelt og nytt, men har klart å bevare den gamle bydelen, arkitekturen og monumentene som nå lever side om side med moderne arkitektur. Her finner du en rekke sjøer, parker og over 600 templer og pagoder.

Les også: Thailand lanserer gratis wifi for turister

I Hanoi må du være forberedt på å bli stoppet på gaten og bli spurt om du trenger skyss. Skulle du velge å takke ja, er det et tips å skrive ned prisen dere ble enige om. Det kan fort hende den har endret seg innen du kommer frem.

Hanoi er svært billig, og en tørst backpacker kan få seg en øl helt ned i fire kroner. Det gjelder også på hotellfronten, hvor en gjennomsnittlig overnatting koster 328 kroner.

Phnom Penh: På veien til Angkor Wat

Kambodsjas hovedstad Phnom Penh blir for mange backpackere et avbrekk fra endeløse strender, snorkling og surfing. Og det er gode grunner til det. Byen kan følge sin historie tilbake til 1434, og var som fransk koloni på 1920-tallet kjent som «Asias perle».

Dette sier mye om byens arkitektoniske særegenhet og skjønnhet. Her kan man besøke tempelet Wat Phnom, Det Kongelig Palasset eller spasere blant de husene i fransk kolonistil.

Les også: Verdens største havmuseum åpner i Singapore

Er man først i Phnom Penh bør man absolutt ta seg bryet med å reise den fem timer lange bussturen til Angkor Wat. Verdens største hindutempel står på UNESCOs verdensarvliste, og er ikke mindre enn en opplevelse for livet.

Prisnivået i Kambodsja er lavt når det gjelder mat, drikke, shopping og uteliv. Her kan en tørst backpacker fukte strupen for en femmer. Skulle man ønske å sjekke ut nattelivet i Phnom Penh, bør man imidlertid være litt på vakt. Phnom Pehn er kjent for sin prostitusjon, og det er heller ikke uvanlig at folk bærer skytevåpen.

I gjennomsnitt koster en overnatting i Phnom Penh 343 kroner.

Les også: Forbyr barn på hotell

Bali: Gjestfrihetens øy

Den lille, indonesiske øya Bali har tiltrukket seg turister siden 1930, og har klart å beholde sin popularitet med unntak av et kraftig fall etter terrorbomben i 2002. Til tross for at deler av øya er kraftig preget av turisme, er balineserne kjent for sin vennlighet og gjestfrihet. Og det er noe å finne for enhver smak på Bali.

Kuta er det store turistsenteret, og til forveksling likt andre turistmagneter verden over. Noe som gjør det til et populært stoppested for strand- og partyglade backpackere. Byen Ubud er derimot sentrum for Balis store kunstneriske virksomhet, fra treskjæring til male- og tekstilkunst. De som ønsker en roligere rytme enn hva Kuta har å tilby kan søke seg til småbyer som Lovina eller Seminyak.

Les også: Tre av fire bruker sosiale medier til reiseoppdateringer

Bali er særlig populært blant surfere, og særlig er det stranden Dreamland eller New Kuta Beach som tiltrekker seg surfere fra verden over.

Prisnivået på mat og drikke ligger litt høyere enn i Thailand, på grunn av Balis lange historie med masseturisme. Men likevel svært overkommelig for en norsk lommebok. Særlig hvis du behersker kunsten å prute.

Overnatting på Bali koster i snitt 739 kroner natten.

Kuala Lumpur: Fremtidsbyen

Det mest i øyenfallende ved Malaysias hovedstad Kuala Lumpur er de to rakettlignende skyskraperne Petronas Towers, som ble verdenskjent i filmen Etrapment. Tårnene symboliserer på en måte byens historie: En søvnig kinesisk gruvelandsby som skyter fart økonomisk fart inn i fremtiden.

Les også: Krever drink-kontroll på Phi Phi

Og dersom du har mye penger å kvitte deg med, så kan du gjøre i det i Kuala Lumpur. I den fasjonable gaten Bitang Walk finner man det ypperste av restauranter, butikker og hoteller. Hvis man skal unne seg et par luksusovernattinger på turen, så finner man det mest luksuriøse her.

Et besøk i Kuala Lumper er ikke komplett uten et besøk i det 335 meter høye TV-tårnet Kuala Lumpur Tower, hvor det også finnes en roterende restaurant. Dersom man er på utkikk etter en annerledes aften, er en kveld i China Town definitivt verdt et besøk.

Kuala Lumpurs økonomiske oppdrift reflekteres derimot i prisene. En feststemt backpacker kan måtte komme til å betale så mye som 30 kroner for en øl, og 670 kroner i snitt for en hotellovernatting.

Les også: Alternativ byferie

Auckland: Hipt og ekstremt

Auckland i nordlige New Zealand har etter hvert blitt et populært reisemål for backpackere på loffen i Asia. Byen er berømt som populær havn for seilere og er den byen i verden med høyst polynesisk innbyggerandel. Auckland er stedet for den som ønsker aktivitet. Hangliding, paragliding, fallskjermhopping, havfiske, kiting, og kajakkpadling er blant de ekstremsportene Auckland har å tilby backpackere som er lei av det dovne strandlivet. Og er det noe newzealendere virkelig kan, så er det surfing.

Les også: Fire land i Asia på ett visum

På vestkysten utenfor Auckland finner du noen av de beste surfestrendene, spesielt Piha Beach og Muriwai Beack. De som heller er i shoppingmodus, bør legge turen om Karangahape Road hvor man finner byens mange retro- og musikkbutikker. Auckland er virkelig en hipp, kul og heftig avslutning på en backpacker-tur Sørøst-Asia rundt. Men da kan det være lurt å ha spart litt på pengene.

Et restaurantbesøk kan raskt komme opp på skandinavisk nivå, og en øl opp i 30 kroner. Men et hotellrom koster fortsatt i gjennomsnitt ikke mer enn 529 kroner natten.

Les også:

- I år blir det en milliard turister

Satt nakne på flyet til Ibiza

Et syndig hotell


Les flere reisesaker

Les flere nyheter

(Artikkelen er opprinnelig skrevet for hotellbookingkjeden Hotels.com).

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
02:51 Pelsdyrstopp kan føre til kraftig fall i eksport fra jordbruket02:34 Huawei-grunnlegger: USA kan ikke knuse oss02:21 StormGeo blir det største værselskapet i Latin-Amerika02:03 Tredobling i antall snøskred på norske veier01:30 Trump ber militæret i Venezuela støtte opposisjonen01:09 NATO bekymret over Forsvarets kapasitet00:57 Norsk kvinne skadd i Spania – hentet med helikopter00:56 Person skal ha skutt med gasspistol mot folk i Oslo00:47 Høy sigarføring for cubansk tobakksfirma00:45 To VM-gull på to dager for Vilde Nilsen00:24 Politiet må sette straffesaker på vent som følge av forsvinningssaken23:48 Wara vil straffeforfølge norske IS-krigere22:28 United nedkjempet Chelsea, Wolves neste for Solskjær i FA-cupen22:05 Gjensidige Bank sletter gjelden til norsk svindeloffer22:04 Tusenvis evakuert etter funn av bombe fra annen verdenskrig21:50 Ap-veteran Ragnar Christiansen er død19:54 Trond Giske vil bli nestleder i Trøndelag Ap18:55 Juridisk maktkamp om Trumps mur18:42 EU om Trumps IS-krav: Lettere sagt enn gjort18:10 Politiet etterforsker drap på norsk statsborger på Sri Lanka18:08 Stanset for å hjelpe – fikk egen bil stjålet17:10 Mann funnet død i sjøen ved Egersund16:35 Matros fra ikonisk fotografi er død15:40 Saudi-Arabias kronprins avviser United-oppkjøp15:39 SOHR: 13 personer drept i bombeangrep i Syria15:16 Heimebane øker i andre omgang - en halv million så sesongpremieren15:16 Nei, dette fritar ikke gårdeieren fra ansvar15:16 Nyfødt turisme i klassisk diktatur14:54 Olav Thon vant søksmål mot restaurant på Hamar14:47 SVT tok avstand fra Åkesson-uttalelse – felt av klageorgan14:31 Svensk aktivist dømt for å hindre deportasjon14:14 Blokkerer innbetalinger til angivelig IQ-test-svindel13:59 Postbud døde i ulykke under levering av post13:41 Kristoffersen-konflikten påvirket lagkameratene foran VM13:33 Prognose: Valgkollaps for Europas sosialdemokrater13:18 Molde leier ut Chukwu til kinesisk klubb13:14 Rullestolbrukere kan få sette opp farten13:04 Borgerrettigheter under «harde angrep» over hele kloden12:46 Regjeringen: Ikke aktuelt med flyktning-stopp i Oslo12:45 Søker i sjøen etter savnet mann i Egersund12:30 Da langrennsløperne smurte selv12:30 God glid koster minst ti millioner12:13 Polen trekker seg fra toppmøte i Israel11:47 Nytt anslag: Over halvparten av Norges olje- og gassressurser gjenstår11:47 Gladmelding for Nilsson: – Det går mot VM-start11:46 Sju Labour-politikere forlater partiet11:08 26 år gammel kvinne omkom i jordskredet i Orkdal10:51 Anthony Weiner løslatt fra fengsel10:50 – Et usedvanlig oppgjør i Staten10:31 Det kan gjemme seg andre, digre kratere langt under Grønlandsisen10:29 Reagerer på hotellreklamer10:02 Norwegian raste fra start09:59 Ett av fire brev sendt av det offentlige ble kuttet i fjor09:58 Østerrike vraket Schlierenzauer09:53 Strømsjokk spiste opp fjorårets lønnsvekst09:19 Over elleve millioner besøkte museum i Norge i 201709:03 Fire soldater drept i Kashmir09:03 Flere barn vokser opp i lavinntektsfamilier08:59 Skofteruds minnerenn er avlyst08:29 Lindmo får kritikk for French-intervju08:24 Bollestad kaller Veterinærinstituttet inn på teppet08:18 3.550 arbeidsledige får mindre å rutte med etter dagpengekutt07:27 Iransk TV-kanal stoppet tysk kamp fordi dommeren var kvinne07:05 Sirkus Aunli for 34 år siden06:48 Ankesaken til forvaringsdømt nordmann starter mandag06:37 Lundby kan bli den store taperen06:23 Helikoptertypen som styrtet i Røldal har vært involvert i 17 ulykker06:15 Seks soldater drept i Pakistan05:51 Trump har fått rapport om bilimport fra Europa05:50 Dette skjer i dag05:38 Dette skjedde i natt05:30 Sp vil ha avklart om justisministeren har bånd til Huawei05:28 Abe taus om Trumps fredsprisnominasjon05:20 Høyre-utvalg til Solberg: Bruk mer på Forsvaret05:14 USAs justiskomitéleder vil granske påstander om å fjerne presidenten05:09 Politiet tror de har drapsvåpenet i Bergen05:00 Rapport: Fire av ti selskaper gjorde feilansettelser i fjor04:16 Europeiske folkevalgte får ikke slippe inn i Venezuela03:39 Australia hacket før valget – mistenker fremmed stat03:32 Forsvaret varsler rettslige skritt om Helge Ingstad02:55 Helikopter med to om bord savnet i Hordaland02:41 Kroatisk kvinne mistenkt for å putte drept søster i fryseren02:17 48 branner i Nord-Spania02:08 Ekspertgruppe mener operasjon mot skuldersmerter bør droppes01:49 Tyskland: Vanskelig å hente hjem IS-krigere01:44 Minotenks forslag om bosettingspause i Oslo får støtte01:05 Partene i Jemen enige om gjensidig tilbaketrekking00:12 Norge nummer tre i mixedstafett23:03 Leger Uten Grenser kutter ned i Øst-Kongo22:53 Guaido: Minst 600.000 har meldt seg til å ta imot nødhjelp i Venezuela22:50 20 skadd i sammenstøt på Gazastripen22:41 Drapssiktedes forsvarer: Sier det har vært en konflikt22:38 Napoli sløste i 0-0-oppgjør mot Torino22:29 Skarstein åpnet para-VM med bronse22:24 Moen imponerte i første løp etter skadeavbrekket22:02 Løken vant verdenscupen i telemark21:49 Ruud fikk revansj og kvalifiserte til Rio-turnering21:27 Zuccarello scoret to i NHL-thriller21:26 Hiphop-miljø i sorg: – Jeg ble kvalm da jeg fikk vite hvem som var død21:14 Britisk konklusjon: Huawei kan håndteres
Siste nytt
02:51NorgePelsdyrstopp kan føre til kraftig fall i eksport fra jordbruket02:34VerdenHuawei-grunnlegger: USA kan ikke knuse oss02:21NorgeStormGeo blir det største værselskapet i Latin-Amerika02:03NorgeTredobling i antall snøskred på norske veier01:30VerdenTrump ber militæret i Venezuela støtte opposisjonen01:09NorgeNATO bekymret over Forsvarets kapasitet00:57VerdenNorsk kvinne skadd i Spania – hentet med helikopter00:56NorgePerson skal ha skutt med gasspistol mot folk i Oslo00:47VerdenHøy sigarføring for cubansk tobakksfirma00:45SportTo VM-gull på to dager for Vilde Nilsen00:24NorgePolitiet må sette straffesaker på vent som følge av forsvinningssaken23:48NorgeWara vil straffeforfølge norske IS-krigere22:28SportUnited nedkjempet Chelsea, Wolves neste for Solskjær i FA-cupen22:05NorgeGjensidige Bank sletter gjelden til norsk svindeloffer22:04VerdenTusenvis evakuert etter funn av bombe fra annen verdenskrig21:50PolitikkAp-veteran Ragnar Christiansen er død19:54PolitikkTrond Giske vil bli nestleder i Trøndelag Ap18:55StemmerJuridisk maktkamp om Trumps mur18:42VerdenEU om Trumps IS-krav: Lettere sagt enn gjort18:10VerdenPolitiet etterforsker drap på norsk statsborger på Sri Lanka18:08NorgeStanset for å hjelpe – fikk egen bil stjålet17:10NorgeMann funnet død i sjøen ved Egersund16:35VerdenMatros fra ikonisk fotografi er død15:40SportSaudi-Arabias kronprins avviser United-oppkjøp15:39VerdenSOHR: 13 personer drept i bombeangrep i Syria15:16KulturHeimebane øker i andre omgang - en halv million så sesongpremieren15:16NorgeNei, dette fritar ikke gårdeieren fra ansvar15:16ReiseNyfødt turisme i klassisk diktatur14:54PengerOlav Thon vant søksmål mot restaurant på Hamar14:47PolitikkSVT tok avstand fra Åkesson-uttalelse – felt av klageorgan14:31VerdenSvensk aktivist dømt for å hindre deportasjon14:14PengerBlokkerer innbetalinger til angivelig IQ-test-svindel13:59NorgePostbud døde i ulykke under levering av post13:41SportKristoffersen-konflikten påvirket lagkameratene foran VM13:33PolitikkPrognose: Valgkollaps for Europas sosialdemokrater13:18SportMolde leier ut Chukwu til kinesisk klubb13:14NorgeRullestolbrukere kan få sette opp farten13:04VerdenBorgerrettigheter under «harde angrep» over hele kloden12:46PolitikkRegjeringen: Ikke aktuelt med flyktning-stopp i Oslo12:45NorgeSøker i sjøen etter savnet mann i Egersund12:30SportDa langrennsløperne smurte selv12:30SportGod glid koster minst ti millioner12:13VerdenPolen trekker seg fra toppmøte i Israel11:47PengerNytt anslag: Over halvparten av Norges olje- og gassressurser gjenstår11:47SportGladmelding for Nilsson: – Det går mot VM-start11:46PolitikkSju Labour-politikere forlater partiet11:08Norge26 år gammel kvinne omkom i jordskredet i Orkdal10:51PolitikkAnthony Weiner løslatt fra fengsel10:50Penger– Et usedvanlig oppgjør i Staten10:31VerdenDet kan gjemme seg andre, digre kratere langt under Grønlandsisen10:29PengerReagerer på hotellreklamer10:02PengerNorwegian raste fra start09:59NorgeEtt av fire brev sendt av det offentlige ble kuttet i fjor09:58SportØsterrike vraket Schlierenzauer09:53PengerStrømsjokk spiste opp fjorårets lønnsvekst09:19KulturOver elleve millioner besøkte museum i Norge i 201709:03VerdenFire soldater drept i Kashmir09:03PengerFlere barn vokser opp i lavinntektsfamilier08:59SportSkofteruds minnerenn er avlyst08:29KulturLindmo får kritikk for French-intervju08:24PolitikkBollestad kaller Veterinærinstituttet inn på teppet08:18Penger3.550 arbeidsledige får mindre å rutte med etter dagpengekutt07:27SportIransk TV-kanal stoppet tysk kamp fordi dommeren var kvinne07:05SportSirkus Aunli for 34 år siden06:48VerdenAnkesaken til forvaringsdømt nordmann starter mandag06:37SportLundby kan bli den store taperen06:23NorgeHelikoptertypen som styrtet i Røldal har vært involvert i 17 ulykker06:15VerdenSeks soldater drept i Pakistan05:51VerdenTrump har fått rapport om bilimport fra Europa05:50NorgeDette skjer i dag05:38NorgeDette skjedde i natt05:30PolitikkSp vil ha avklart om justisministeren har bånd til Huawei05:28VerdenAbe taus om Trumps fredsprisnominasjon05:20PolitikkHøyre-utvalg til Solberg: Bruk mer på Forsvaret05:14PolitikkUSAs justiskomitéleder vil granske påstander om å fjerne presidenten05:09NorgePolitiet tror de har drapsvåpenet i Bergen05:00PengerRapport: Fire av ti selskaper gjorde feilansettelser i fjor04:16VerdenEuropeiske folkevalgte får ikke slippe inn i Venezuela03:39VerdenAustralia hacket før valget – mistenker fremmed stat03:32NorgeForsvaret varsler rettslige skritt om Helge Ingstad02:55NorgeHelikopter med to om bord savnet i Hordaland02:41VerdenKroatisk kvinne mistenkt for å putte drept søster i fryseren02:17Verden48 branner i Nord-Spania02:08NorgeEkspertgruppe mener operasjon mot skuldersmerter bør droppes01:49VerdenTyskland: Vanskelig å hente hjem IS-krigere01:44NorgeMinotenks forslag om bosettingspause i Oslo får støtte01:05VerdenPartene i Jemen enige om gjensidig tilbaketrekking00:12SportNorge nummer tre i mixedstafett23:03VerdenLeger Uten Grenser kutter ned i Øst-Kongo22:53VerdenGuaido: Minst 600.000 har meldt seg til å ta imot nødhjelp i Venezuela22:50Verden20 skadd i sammenstøt på Gazastripen22:41NorgeDrapssiktedes forsvarer: Sier det har vært en konflikt22:38SportNapoli sløste i 0-0-oppgjør mot Torino22:29SportSkarstein åpnet para-VM med bronse22:24SportMoen imponerte i første løp etter skadeavbrekket22:02SportLøken vant verdenscupen i telemark21:49SportRuud fikk revansj og kvalifiserte til Rio-turnering21:27SportZuccarello scoret to i NHL-thriller21:26NorgeHiphop-miljø i sorg: – Jeg ble kvalm da jeg fikk vite hvem som var død21:14VerdenBritisk konklusjon: Huawei kan håndteres
Populært