Finn ABCNyheter.no på mobilen - vinn reise

Sofie Furu fant fram til abcnyheter.no foran Nidarosdomen i Trondheim

Abcnyheter.no er nå tilgjengelig de fleste steder i verden. Sofie brukte telefonen til å søke oss fram foran Nidarosdommen i Trondheim. Roy Freddy fant oss i Tyrkia. Ørjan fikk oss inn ved Victoria-fallene. Finn oss du også, ta bilde og bli med i konkurransen om et reisegavekort.

PISA, ITALIA (ABC NYHETER) Vi i ABC Nyheter ønsker at du skal lese oss og bruke oss i sommerferien også. Bli med på vår uhøytidelige feriefotokonkurranse og vær med i trekningen av et reisegavekort til en verdi av 5000 kroner.

I ABC Nyheter regner vi oss selv for å være et friskt og nyttig alternativ til nettavisene som produseres av de etablerte mediehusene. Vi liker også litt skjeve ting så godt at vi har laget egne Skråstrek-sider.

Vi har ingen planer om å ta oss betalt for at du skal få lese det vi publiserer. Det eneste som kommer i nærheten av dyrt her hos oss, er denne siden.

Vi har heller ikke brukt tid og krefter på å produsere en såkalt app som du må laste ned. Vi har derimot laget en bruksanvisning som forteller deg hvordan du skal gå fram for å få bokmerket ABC Nyheter på telefonen eller leserbrettet ditt.

Da får du et bilde på skjermen din som til forveksling ligner en app.

KLIKK HER: SLIK LESER DU ABC NYHETER PÅ MOBIL ELLER LESERBRETT

Konkurransen

Når du har gjort dette, kan du trygt reise ut i verden og vite at du lett har tilgang til siste nytt fra ABC Nyheter nesten hvor som helst. Enten på mobiltelefonen din, eller på lesebrettet ditt.

Det er et godt alternativ til bøker, blader og annet lesestoff.

Og det er nå du tar bildet. Enten alene, med familie n eller venner. Foran et kjent sted, en turistattraksjon , drømmeplassen din eller i en morsom situasjon. Det er opp til deg. Den eneste betingelsen er at logoen til ABC Nyheter må vises på skjermen.

Send bildet med noen få ord om hvor det er tatt og navn på eventuelle personer som er avbildet, og send det til:

tips@abcnyheter.no

Alle innsendte bidrag er med i trekningen av et reisegavekort.

Kommer redaktøren i ordentlig sommerstemning, kan det hende vi finner på flere premier.

Det er så lett som bare det. Eller som de sier her i Italia:

- It ise a Pisa cake!

Les flere nyheter

Personvernpolicy