Meny

Norskekysten live - 30 dager fra sør til nord

Bli med på en eventyrreise norskekysten på langs i småbåt.

Følg båtens ferd langs norskekysten på kartet

Ny nettside for båtfolk


Noen fakta om havna.com

*Mer enn 850 gjestehavner

*Over 300 naturhavner

*Sjøkart og detaljkart

* Nyheter om havner og farvann

*Lanseringstokt med livesending

*Utgitt av Norsk Maritimt Forlag A/S

Planlagt rute for Norskekysten Live:

Halden 16.april

Bergen 20. april

Trondhjem 26. april

Bodø 2. mai

Tromsø 5. mai

Kirkenes 12. mai

Gjennom ABC Nyheter kan du nå være med når nettstedet Havna.com relanseres.

Havna.com er en nettside for båtfolk på jakt etter gode opplevelser langs hele norskekysten.

Havna.com markerer begivenheten med båttur langs hele kysten av Norge fra Halden i sør til Kirkenes i nord. Turen vil ta en måned, og det skal sendes livestreaming fra båten underveis.

LES OGSÅ: Guide: Slik kjøper du båt

Rapport fra blåmyra

De skal også lage reportasjer og intervjuer fra havner, uthavner, båtfolk og kystfolk på strekningen. Alt vil bli publisert på Havna.com.

Havna.com klar for tokt langs norskekystenHavna.com klar for tokt langs norskekysten

Redaksjonssjef Magne Klann i Havna.com er skipper på båten, og vil gjøre videointervjuer med folk langs kysten.

– Vi har laget en nettside for folk som vil på tur langs kysten. På nettsiden kan man søke opp informasjon om mer enn 850 gjestehavner og over 300 naturhavner, og få tips og råd til båtturen, forteller Klann.

Utgiver av Havna.com er Norsk Maritimt Forlag A/S, som utgir magasinene Båtliv , SEILmagasinet , Seilas og Båtguiden, og har spesialisert seg på publikasjoner for båtfolk.

ABC Nyheter har inngått en samarbeidsavtale med forlaget om å distribuere noe av båtstoffet deres på våre båtsider.

LES OGSÅ: Båtsesong hele året

850 gjestehavner

– I nye havna.com har vi samlet innhold fra alle våre magasiner samt fra Klanns havnebøker, som tidligere er utgitt av Cappelen Damm. Vi tør påstå at dette er den mest komplette informasjonstjenesten på nett for folk som kjører eller seiler med båt langs kysten av Norge, forteller forlagssjef Ole Henrik Nissen-Lie.

I gjestehavnsguiden finner leserne nyttig informasjon som dybde, service og kontaktinfo for over 850 gjestehavner langs hele kysten. Her finner de også mer enn 300 naturhavner som er kartlagt av forfatter Magne Klann. Havnene er presentert med sjøkart, informasjon, bilder og unike detaljkart.

LES OGSÅ: Slik vil jentene seile sin egen sjø

Dele tips og råd

Redaksjonen i havna.com oppdaterer tjenesten kontinuerlig med nyheter om havner og farvann og turtips. Her er nyheter knyttet til havner og lokal værmelding. Du finner også et artikkelarkiv med reportasjer, turtips og strandhugg, som er skrevet av journalistene i Seilas og Båtliv.

– Nå skal vi filme hele den vakre kysten, og få kystbefolkningen i tale om hva man kan oppleve når man kommer med båt. Vi skal gjøre dette gjennom videointervjuer underveis på turen, og gjennom å oppfordre folk til å dele informasjon og tips og råd med andre båtfolk i facebook-kommentarer knyttet til havnene,sier Klann.

Følg toktet langs norskekysten herReise
Populært