Meny

Terroradvarselen i Bangkok opphevet

Israel og USA advarte tidligere i januar om at et terrorangrep kunne være nært forestående i Thailands hovedstad Bangkok. Nå er terrorfaren tilsynelatende over. Foto: AFP / Scanpix.
Terrorfaren i Bangkok er avblåst, melder det danske utenriksdepartementet.

Israel og USA advarte tidligere i januar om at et terrorangrep kunne være nært forestående i Thailands hovedstad Bangkok.

En libaneser med svensk pass ble arrestert, noe som førte til at politiet fant fram til fire tonn med kunstgjødsel og mange liter med ammoniumnitrat i et varehus.

– Vi har i samråd med de nordiske landene og EU-landene oppdatert reiseveiledningen for Thailand, da grunnlaget for den spesifikke advarsel ikke lengre er til stede, sier en talsmann hos det danske utenriksdepartementet til Ritzau.

Les også: Turister i Thailand advares mot terror

Selv om den akutte terrorfaren i Bangkok tilsynelatende er over, blir turister og andre tilreisende fortsatt oppfordret til å utvise forsiktighet i visse områder av landet.

Blant annet bør man holde seg unna større demonstrasjoner og grupper med soldater og politifolk, heter det på hjemmesidene til dansk UD.

Les flere reisesaker her

Reise
Populært