Denne turen glemmer de aldri

Denne turen glemmer de aldri
Denne turen glemmer de aldri

<pÅ reise på cruise trenger ikke bare være en fornøyelse.</p

Ofte assosieres båtcruise med avslapping og romantikk - uten utfordringer større enn hva man skal velge til middag.

Og det var vel nettopp en slik reise de hadde sett for seg, passasjerene på skipet i YouTube-videoen under. Men som videoen viser, ble det et heller ublidt møte med naturelementene.

Den rundt syv minutter lange videoen er ifølge YouTube filmet av et overvåkningskamera i en spiseavdeling på et cruiseskip. Det starter relativt rolig, med bare noen planter som beveger seg rytmisk til bølgene. Men fra ett og et halvt minutt uti videoen begynner et flere minutters langt drama som viser at røff sjø ikke alltid er til å spøke med.

Videoen er etter all sannsynlighet fra skipet Pacific Sun, som 31. juli i år havnet i uvær utenfor kysten av New Zealand. 42 passasjerer ble skadet i sammenstøtet med bølgene. Skipet, som hadde 1732 passasjerer om bord og et mannskap på 671, skal ha vært på vei mot Auckland etter et åtte dagers cruise i Stillehavet da de ble rammet av uværet.

Den dramatiske videoen ser du under.

Personvernpolicy