Til kreta for 1500 kroner

<p class="hidden">Foto: Scanpix</p>
Foto: Scanpix

<pNå er det billigsalg på sydenturer i august.</p

For erfarne sydenturister er det ingen bombe at prisene på turer i august dumpes. Har du ferie i august, kan du komme deg til varmere strøk for 1.500 kroner. Da får du en uke i sola med hotell inkludert.

Reisemålene er klassikere som Kreta, Kypros og Mallorca.

Liker du å fikse ferien på egenhånd, kan du skaffe deg flybilletter til svært gode priser i august. Hva med en ukestur til Ibiza for 450 kroner? Eller en tur til Roma for 700 kroner? Til Algarves flotte strender kan du komme deg for tusenlappen.

Se de beste sydenkuppene i tabellene på DinSide. Merk at dette bare er et lite utvalg av de tilgjengelige restplassene. For fullstendig oversikt, sjekk ut DinSides restplassøk, eller gå til de forskjellige charterselskapenes nettsider.

DinSide | Stor restplassoversikt

Personvernpolicy