Meny

Sjekk forholdene med webkameraer

Webkameraer er en artig greie! Hvorfor ikke ta en liten «reise» på nett akkurat nå, for å se hvordan det ser ut andre steder - eller der hvor du bor?


På Startsiden

er det en lang alfabetisk liste med webkameraer fra det ganske norske land. I tillegg har vi listet kameraene etter fylkene, og vi har kamera-kategorier for andre land - f.eks. nabolandene Sverige og Danmark.

SOMMERLIG: Bystranda i Kristiansand kl. 10.00 i formiddag. Klikk på bildet for å sjekke forholdene der nå.SOMMERLIG: Bystranda i Kristiansand kl. 10.00 i formiddag. Klikk på bildet for å sjekke forholdene der nå.

Her er noen av dem du finner på våre sider:


Ålesund
Nettsidene til havnevesenet i Ålesund har vært imponerende i lang tid. Her er det nå hele 16 webbilder å velge blant fra havna og sentrum i den vakre kystbyen på nord-Vestlandet.

Atlanterhavsveien
Etter at tjenesten forsvant fra nett en stund, leveres det nå endelig webkamera-bilder igjen fra Atlanterhavsveien, veiforbindelsen mellom kommunene Averøy og Eide på Nordmøre i Møre og Romsdal.
Går du inn på siden, får du det siste bildet som er tatt. Ved hjelp av en meny kan du liste opp for eksempel alle bildene som ble knipset i går, eller alle bildene fra mai. Se broforbindelsen i alt fra strålende sol til det verste ruskevær.

TOPPEN AV NORGE: Utsikt i dag morges fra Galdhøpiggen (2469 moh.) mot Norges nest høyeste, Glittertind. Klikk på bildet for ferskeste eksponering fra fjellheimen.

Topp utsikt fra Galhøpiggen!
For få dager siden ble det lansert webkamera-tjeneste fra toppen av Norge, nemlig på selveste Galdhøpiggen (2469 moh.). Her kan man se øyeblikksbilder fra toppen døgnet rundt i sommersesongen. Selve kameraet finner du her . Mer informasjon / flere muligheter fås her.

Harstad
Imponerende kameratilbud fra Troms. Hålogaland Krafts webkamera på Samaåsen er programmert til å ta bilder av forskjellige områder i byen. Bildet oppdateres hvert 3. minutt, døgnet rundt.


På Startsiden.no:


Kameraer
Kameraer - fylkesopplistning
Utenlandske kameraer
, herunder bl.a. våre nærmeste ferieland Sverige og Danmark.
Panoramabilder

Reise
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus