Meny

Et kommersielt samarbeid med Crew Media.

Axo form

Nominell rente fra 6,39% til 21,95%. Effektiv rente fra 6,81% til 24,4%. Eff. rente 15,9%, 100.000 o/5 år, kostnad: 40.256, Totalt: 140.256.

Sammenligne lån

Du kan spare mye penger på å sammenligne lån fra flere banker og långivere.

Å sammenligne lånetilbud fra flere tilbydere gir deg en oversikt over lånemarkedet, og du kan spare mye på å finne tilbudet med de laveste rentekostnadene og gebyrene.

 

Lånetilbud vurderes individuelt

Har du sammenlignet lånetilbud og opplevd at tilbudene kan variere litt? Dette er fordi banken eller långiveren vurderer deg individuelt.

 

Når du søker om lån i banken eller hos en långiver, vil du bli nøye vurdert etter hvilken betalingsevne du har. Det er også slik renten blir satt. Når en kunde blir vurdert mot et forbrukslån der man ikke stiller sikkerhet, kan noen banker vurdere kundens betalingsevne ekstra nøye.

 

I vurderingen setter banken/långiveren inntekt opp mot total gjeld, som forøvrig ikke skal være mer enn fem ganger brutto årsinntekt, og eventuelle andre faktorer som kan ha noe å si for hvor betalingsdyktig kunden er.


Sammenlign renter

Ønsker du å sammenligne lånetilbud, bør du se etter hvilken rente og vilkår du kan få.

 

Når vi snakker om lån generelt, snakker vi som oftest om to typer renter: Den nominelle og den effektiv renten.

 

Den nominelle renten er grunnrenten på lånet og viser derfor ikke til alle kostnadene som kan komme ved et forbrukslån eller kredittkort.

 

Den effektive renten består av den nominelle renten i tillegg til alle andre gebyrer som for eksempel termingebyrer, årsgebyr, etableringsgebyr og årsgebyr. Det er denne renten du bør se etter når du skal søke om lån.

 

Vi anbefaler at du sjekker om banken har en lånekalkulator. Legg inn ønsket lånesum for så å se de totale kostnadene knyttet til lånet. Husk også på at jo flere terminer et lån har, jo høyere blir den effektive renten på grunn av termingebyrene som følger med.  

 

Det er viktig å sammenligne lån for å finne ut av hvilken rente du kan få, i tillegg til hvilke gebyrer et lånetilbud eventuelt kommer med.

 

Les mer: Lån på dagen

Axo Finans

Benytt deg av en låneformidlingstjeneste

Ønsker du å sammenligne lånetilbud kan du gjøre dette enkelt ved å sammenligne lån gjennom en låneformidler. En låneformidler har en rekke samarbeidspartnere, som alle ønsker å få akkurat deg som kunde. På denne måten kan du få en lavere rente og et bedre lånetilbud enn om du søker på egenhånd.

 

Sammenligner du og søker lån gjennom vår samarbeidspartner Axo Finans, kan du sammenligne tilbud fra flere banker og långivere ved å kun fylle ut én søknad. Ved å benytte deg av en låneformidlingtjeneste kan du finne et tilbud som passer best for deg. Dette er en helt uforpliktende og kostnadsfri tjeneste, og du vil også få betenkningstid.

 

Alt du behøver å gjøre er å fylle ut en enkel søknad – Axo Finans ordner resten.

Axo Finans

Vi sammenligner disse 19 bankene for deg