Meny

Et kommersielt samarbeid med Crew Media.

Axo form

Nominell rente fra 6,39% til 21,95%. Effektiv rente fra 6,81% til 24,4%. Eff. rente 15,9%, 100.000 o/5 år, kostnad: 40.256, Totalt: 140.256.

Refinansiere lån

Det blir stadig vanligere å ha forbrukslån eller kredittgjeld, og så lenge du har kontroll over terminene er det ingenting i veien for å ha slike lån. 

 

Derimot er det mange som betaler mer enn nødvendig i renter og gebyrer, og som ikke vet at det er mulig å refinansiere lån og gjeld.

 

Søk refinansiering hos en låneagent for å få hjelp til å spare penger. Det er helt uforpliktende, og det koster ingenting for låntakeren.  


Refinansiere lån – betal mindre

De aller fleste går rundt med ett eller flere kredittkort i lommeboka, og fristelsen kan bli stor når lønnskontoen er tom. Det er fort gjort å la bruken komme ut av kontroll, og havne i en håpløs situasjon hvor gjelden bare vokser. Før man vet ordet av det spiser rentekostnadene opp hele økonomien. 

 

Kredittgjeld fører raskt til en håpløs situasjon. Heldigvis er det mulig å gjøre noe med ved å refinansiere lån og gjeld.

 

Gjennom samarbeidet med låneagenten Axo Finans hjelper vi våre lesere med å ta tilbake kontrollen over økonomien. Axo Finans bistår privatpersoner med refinansiering av lån og gjeldsavtaler, og finne lavere rentetilbud. Søknad om refinansiering via Axo Finans er gratis og helt uforpliktende.

 

Les mer: Refinansiere forbrukslån


Dette er refinansiering av lån

 

Refinansiering av lån og gjeld innebærer å ta opp et nytt lån for å slette eksisterende lån og gjeldsavtaler, og deretter fortsette nedbetalingen på det nye lånet. For at dette skal lønne seg må man få tilbud om en lavere rente enn man betaler i dag. Det finnes utallige finansaktører på markedet som tilbyr refinansiering, og den effektive renten kan variere utrolig mye. 

 

En grundig sammenligning er derfor helt nødvendig for å finne det beste tilbudet om å refinansiere lån.

 

Her kommer låneagenten inn i bildet. Låneagenter som Axo Finans arbeider med å sammenligne tilbud personlig tilpasset hver enkelte søknad. Man søker om å refinansiere lån direkte hos låneagenten på opptil 500 000 kroner. Gjennom gode kontakter i finansbransjen går sammenligningen svært raskt, og vanligvis mottar man et uforpliktende tilbud innen noen få timer. Slik kan man sammenligne hva man betaler i rente i dag kontra det man får tilbud om. 


Å samle smålån er spesielt gunstig

Betaler du ned på flere gjeldsavtaler parallelt, er refinansiering spesielt gunstig. Slike gjeldsavtaler kan for eksempel være flere ulike kredittkort, smålån, forbrukslån og tilsvarende. Ved å refinansiere lån og samle all gjelden i ett lån, vil man nesten alltid få tilbud om en lavere rente. 

 

Det finnes eksempler på privatpersoner som har senket rentekostnadene sine med flere tusen kroner – hver eneste måned!

 

Årsaken til dette er at jo høyere lånet er, jo lavere rente vil banken gi deg. Derfor vil det nesten alltid lønne seg å samle lån i et refinansieringslån. Låneagenten Axo Finans er spesialisert på akkurat dette. 


Å refinansiere lån betyr:

 

  • Bedre oversikt
  • Én faktura i måneden
  • Lavere månedskostnader
  • Mulighet til å bli kvitt den dyre gjelden raskere

 

Sørg for at låneagenten du velger følger Finanstilsynets retningslinjer for forsvarlig utlånspraksis


Det koster ingenting å undersøke


Ikke alle vet at det er kostnadsfritt å undersøke om man betaler for mye. Noen tror at låneagenters tjenester koster penger, men dette stemmer ikke. En låneagent har ikke lov til å ta betalt fra andre enn långiverne man formidler lån fra, og som mottaker av et tilbud betaler man derfor ingenting. 

 

Hos låneagenten Axo Finans mottar man også uforpliktende tilbud om å refinansiere lån.

 

Hvordan spare penger? Les mer hos Axo Finans

 

Tilbudet om refinansieringslån blir vanligvis stående i en måned, slik at man har god tid på å vurdere mulighetene sine. For at refinansieringen skal lønne seg må man undersøke følgende:

 

  • Er renten lavere?
  • Følger det gebyrer med lånet, og hva er i så fall disse?
  • Er låneavtalen fleksibel med rom for utsettelse?
  • Hvor lang er nedbetalingstiden?

 

Ved å sammenligne tilbudet med det man betaler i dag, er det en smal sak å finne ut om man betaler for mye. Hvis det er tilfellet for deg, bør du vurdere å refinansiere lån og eksisterende gjeld. Du kan spare penger hver eneste måned ved å gjøre dette.

Vi sammenligner disse 19 bankene for deg