Meny

Roger Grosvold

Journalist

Jobber som temajournalist og skriver fortrinnsvis innenfor områdene Livsstil og helse, Reise, Økonomi og Motor.

Mine siste artikler
Det siste Fantomet: Snart er det slutt for «Mannen som ikke kan dø»
Gjennom 54 år har Bengals store sønn kjempet mot urettferdighet og ondskap. Men selv ikke «Mannen som ikke kan dø» kunne vinne mot synkende bladsalg. I desember er en æra over når det aller siste nummer av «Fantomet» finner veien til hyllene.
Hvordan sikre deg billige billetter til romjulen
Juleferien er, i likhet med andre skoleferier, høysesong for utenlandsreiser. Hvis du ikke allerede har bestemt deg for hvor du vil dra i julen eller romjulen, bør du komme i gang nå.
Ti viktige spørsmål om røykvarsleren din
Hvilken bør du kjøpe, hvor mange og hvor skal de plasseres? Og når bør de skiftes ut? Dette bør du vite om røykvarslere.
– Charles vil bli en god konge for sitt land
Når Prinsen av Wales feirer sin 70-årsdag, gjør han det med sitt livs kjærlighet Camilla ved sin side. Ikke alle setter like stor pris på det, forteller kongehusekspert.
– Uten Downs mister samfunnet en del av hjertet
Daniel Vais synes det er skremmende å tenke på at verden kan bli tom for utviklingshemmede. – Jo flere med Downs samfunnet blir eksponert for, desto bedre for oss alle, mener han.
Slik blir nye Hurtigruten
MS Richard With skal gjennom den største oppgraderingen i Hurtigrutens historie. – Vil gi uttrykket «totaloppussing» en helt ny dimensjon, sier konsernsjef.
Reisesyke kan gi ødelagt ferie og farlige «souvernirer»
Dersom du havner på sykehus i utlandet med diaré, øker mulighetene for at du bringer med deg farlige bakterier hjem.
Hollywood-suksess gir inntektshopp for norske skuespillere
Norske skuespillere har for alvor begynt å konkurrere med sine svenske kolleger om store roller i amerikanske TV-serier og Hollywoodfilmer. Det lønner seg.
– Drag Syndrome utfordrer stereotyper
Drag Syndrome er Storbritannias første dragensemble bestående utelukkende av artister med Downs syndrom. Til helgen gjør de sin internasjonale scenedebut i Oslo.
«Poltergeist»-tragediene - forbannelse eller tilfeldigheter?
I 1982 produserte Steven Spielberg en spøkelsesfilm der en liten jente kommer i kontakt med ånder via TV-skjermen. Det skulle bli totalt tre filmer, samtlige preget av ulykker, mystiske hendelser og tragiske dødsfall.