Meny
avatar

Ola Karlsen

Journalist
Mine siste artikler
Tysk kunstprotest trenger politibeskyttelse
Utenfor huset til en høyreekstrem tysk politiker er det satt opp et minnesmerke for Holocaust-ofre. Nå har kunstprotesten fått politibeskyttelse.
Russerne raser mot norsk militærekspert
«Russofobiske holdninger» som «forbitrer atmosfæren», skriver den russiske ambassaden om en militær analyse om at Norge kan trekkes inn i en hybridkrig.
Den norske offiseren som vitnet mot Mladic: – I dag syntes jeg synd på ham
– Han er en av de verste krigsforbryterne, men i dag syntes jeg synd på ham, sier den tidligere FN-offiseren Per Anton Brennskag som har vitnet om forbrytelsene til Ratko Mladic.
Kan ikke bekrefte prisen for F-35
Regnskapene fra Forsvaret og Forsvarsmateriell blir avvist av Riksrevisjonen.  – Sterkt kritikkverdig , sier riksrevisor Per Kristian Foss som dermed ikke kan bekrefte kostnadene for de nye kampflyene, F-35.
Ukjent person har skutt inne på politistasjonen
Politiet i Kristiansund vet ikke hvem som har avfyrt et ukontrollert skudd inne på stasjonens våpenrom. – Vi har ikke funnet noe svar. Beklageligvis, sier sjefen.
Politiet har hatt 20 ukontrollerte skyteepisoder
Etter at den allmenne bevæpning opphørte har det vært 20 utilsiktede skytehendelser i politiet, viser tall fra Politidirektoratet.
Norge har Nordens slankeste befolkning
Norge har Nordens minst overvektige befolkning, viser fersk OECD-statistikk. Men vi blir knust av Japan og Korea. USA er verstingen.
Forbyr selfies med Hitler
Adolf Hitler som voksdukke foran inngangsporten til dødsleiren Auschwitz, har blitt fjernet etter internasjonale reaksjoner.
Eksplosiv økning i politiets våpenbruk
Politiet ønsker stadig oftere å bevæpne seg. På 18 måneder har våpenbruken økt med hele 62 prosent, viser nye tall.
Derfor har flukten til Italia bremset opp
«Reduksjonen i ankomster over sommeren har vært uventet», mente en forbauset norsk ambassade i Italia i slutten av august.