avatar

Ola Karlsen

Journalist
Mine siste artikler
Fange rømte fra Island med samme fly som statsministeren
Da Islands statsminister denne uken dro til Stockholm for å møte Erna Solberg og andre nordiske kolleger, satt en nylig rømt fange med på samme fly.
Knivdrapene i Åbo: Førte krig mot kvinner
– Hadde ikke politiet skutt meg ville jeg ha angrepet flere, sier Abderrahman Bouanane, 22-åringen som er tiltalt etter et dobbeltdrap i finske Åbo i fjor.
Vil ha slutt på at PST kan bruke avlyttede advokatsamtaler
Kan PST bruke informasjon innhentet ved hemmelig overvåkning av samtaler mellom advokat og klient eller lege og pasient? Justisdepartementet sier ja.
FBI har ukjent terror-register med «stort antall» nordmenn
De siste fem årene har EOS-utvalget forgjeves bedt Justisdepartementet undersøke hvorfor FBI har et «stort antall» nordmenn i sine terrorregistre. Utvalget fikk ikke svar i fjor.
Ville drepe dronningen for å imponere IS-kjæreste i Norge
Dronningen, jøder og fans av fotballklubben Tottenham, skal ha vært angrepsmål. IS-krigerne skal også ha planlagt å rømme til et land med sharialover.
Kim Jong-Un slipper våren over grensen
Nord-Koreas leder er visst også «kommandøren som kontrollerer naturen». Kim Jong-Un har i så fall sluppet våren inn i det ellers så lukkede landet.
Vil sende horekunder til uran-gruver under VM
Redselen for umoralsk påvirkning under sommerens fotball-VM i Russland, er stor hos enkelte russere. En kristen politiker vil straffe horekunder med jobb i urangruvene.
NATO-Jens pynter på historien til AUF-Jens
I 1985 var målet for AUF-lederen Jens Stoltenberg å melde Norge ut av NATO. I dag sier NATOs generalsekretær at han på den tiden følte seg trygg fordi USA ville redde Norge.
Sparker ledelsen ved skandale-institusjon
Samme dag som Sivilombudsmannens rettet sviende kritikk mot en trøndersk akuttinstitusjon for barnevernsbarn, ble ledelsen skiftet ut.
Norwegian innstiller tre USA-ruter
Bare ett år etter at Norwegian lanserte tre nye ruter fra Irland og Skottland, innstilles avgangene.