Meny
avatar

Martin Jacob Kristoffersen

Hei! Jeg har valgt å fokusere på økonomi, teknologi, miljø, lov og rett og internasjonal politikk. Tar gjerne imot tips og innspill.

Mine siste artikler
Franske medier: – Macron lanserer islam-reform etter Ramadan
Emmanuel Macron frykter terror og splittelse drevet fram av radikal islam. Han vil lansere en «fransk versjon» etter Ramadan.
Jødisk gruppe hyller Trump for «profetisk prosess»
Jødisk organisasjon sparer ikke på religiøse overtoner når de lanserer «Tempelmynten» for å hylle staten Israel og «prise Donald Trump» og en  legendarisk persisk konge.
Tidligere EU-topp: – «Vesten» finnes ikke mer!
– Etter at Donald Trump ble valgt som president er det ikke noe som heter «Vesten» lenger, sier Det europeiske råds første president, Herman Van Rompuy.
Fransk nødsentral til kvinne i livsfare: – Vi skal alle dø en gang
En nødsentral i Frankrike er under etterforskning. En 22 år gammel kvinne døde av massiv organsvikt i etter å ha blitt latterliggjort av nødsentralen.
Nå kan Netanyahu lage krig på egen hånd
Etter en kaotisk dag i Knesset, gir en lovendring Israels statsminister Benjamin Netanyahu makten til å sende massive tropper og erklære krig uten regjeringens godkjenning, hvis han mener situasjonen krever det.
Russland kaller Jehovas vitner for «ekstremister» - konfiskerer eiendom for millioner
Retten i St.Petersburg har godkjent at eiendom for millioner eid av Jehovas vitner konfiskeres og overføres til den russiske staten.
Tyrkia rasende på USA etter forslag om F-35-blokade
Amerikanske politikere foreslår å blokkere salg av F-35 til Tyrkia på grunn av «økende risiko» mot amerikanske interesser og fengslingen av en amerikansk pastor. Tyrkia lover «passende svar».
Tyske politikere vil ikke ha EU-finansminister
Angela Merkels støttespillere setter foten ned for Jean-Claude Junckers planer om å ha EUs finansminister på plass i løpet av 2019.
Brexit-general mobbet Belgia og EU – fikk fotball-tilsvar
– Bare vent til vi møter dere i Fotball-VM, skrev EUs brexit-koordinator til Stobritannias brexit-general.
EU-borgere svært bekymret for mattryggheten
Europeere vil ha øyeblikkelig beskjed om det foreligger risiko ved en matvare.