Meny
avatar

Mads Fremstad

Journalist

Har vært journalist i ABC Nyheter siden 2015. Skriver mest om samfunn og politikk. Kontakt meg gjerne for tips eller andre innspill.

Mine siste artikler
Eiendomsskatten er doblet siden Siv ble pengesjef
Huseiernes Landsforbund undersøkelse av utviklingen i eiendomsskatten viser at den har doblet seg siden Siv Jensen ble finansminister. – For kommunene er eiendomsskatt som narkotika, sier Frps finanspolitiske talsmann.
Politisk jordskjelv etter flørt med Sverigedemokraterna
Den borgerlige alliansen i Sverige er rystet. Partiene strides om hvordan de skal forholde seg til Sverigedemokraterna. 
– Vi har gitt tydelig beskjed om hvor vi står. Vi forventer at regjeringen tar hensyn til dette
Det brygger til storm i regjeringen. Sentrale Frp-profiler forventer at regjeringen lytter til Fremskrittspartiet: Norge bør ikke ta imot flyktninger fra EU. 
– Høyrepopulismen braser frem fordi Norge og andre europeiske land ikke viser solidaritet
Barnefamilier holdes adskilt fordi norske og greske myndigheter ikke er enige om hvem som har ansvaret for asylsøknader. SV ber Norge vise solidaritet.
EUs asylforlik kan skape store vansker for regjeringen
Regjeringen vil vurdere flere kvoteflyktninger om EU ber Norge om det, bekrefter utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide overfor ABC Nyheter. Det faller ikke i god jord hos regjeringspartner Frp. 
Barnefamilier holdes adskilt mens Norge og Hellas krangler
Barnefamilier holdes adskilt fordi norske og greske myndigheter ikke er enige om hvem som har ansvaret. – Familiene settes i en vanskelig situasjon, erkjenner UDI, men frykter flere «ankerbarn» hvis de gir etter.
Bjørnar Moxnes langer ut mot «pampeveldet» i fagbevegelsen
Jonas Gahr Støre har døra på gløtt til Bjørnar Moxnes og Rødt. Et parti som omtaler kapitalismen som en trussel mot menneskene og fyrer løs mot Ap-venner i fagbevegelsen. 
EU-skeptiske Senterpartiet: – EU er viktig for å løse utfordringene i asylpolitikken
Senterpartiet holder døren åpen for et felles europeisk asyl-samarbeid. Men mener det er FN og ikke EU som bør koordinere felles løsninger. 
Norske Marie (20) er fortsatt savnet: Norsk politi har reist til Sør-Afrika
Kripos holder alle muligheter åpne i Marie-saken etter møter med sørafrikansk politi.
Erna slår ned politiets bønn: – Grenser for hvor mye penger du kan bruke
Politiets Fellesforbund mener regjeringens satsing på beredskapssenter og nye helikoptre går utover «hverdagen». Statsminister Erna Solberg sier det er begrenset hvor mye penger regjeringen kan bruke.