Meny
avatar

Mads Fremstad

Journalist

Har vært journalist i ABC Nyheter siden 2015. Skriver mest om samfunn og politikk. Kontakt meg gjerne for tips eller andre innspill.

Mine siste artikler
Mistet kontrollen på milliardene: Nå har Olemic Thommessen ansvaret for kunst-millionene i skandaleprosjektet
I februar ble Olemic Thommessen presset ut som stortingspresident etter skandaleprosjektetet i Prinsens gate 26. Nå har han ansvaret for kunst-millionene i det samme prosjektet. 
Ap-topp refser Helleland: – Nok en gang lener hun seg tilbake og peker på andre
Andelen barn i Norge som ikke er med på noen fritidsaktiviteter, har økt de siste seks årene. – Et av de mest hjerteskjærende utslagene av Forskjells-Norge, sier Anette Trettebergstuen, familie og likestillingspolitisk talsperson for Ap. 
Sverigedemokraterna: – Et samarbeid med Frp hadde vært bra for våre land
Kommende søndag går svenskene til valgurnene. Omstridte Sverigedemokraterna søker makt og ender trolig opp som det nest største partiet. Etter valget ønsker de samarbeid med Fremskrittspartiet. 
Siv Jensen har mistet alle Frp-statsrådene som startet i regjering
Siv Jensen er den eneste Frp-politikeren som har vært i regjering helt siden de fikk regjeringsmakt i 2013. Erna Solberg har fem statsråder som har fulgt regjeringen hele veien. 
– Antallet kvoteflyktninger må merkbart opp
Finanspolitisk talsperson Abid Raja (V) mener regjeringsplattformen tilsier at antallet kvoteflyktninger skal økes i 2019. – Antallet MÅ opp, sier han. 
Gjenopptakelse av Søviknes-saken på Riksadvokatens bord
Riksadvokaten skal avgjøre om Søviknes-saken skal gjenopptas. Advokaten til kvinnen som vil ha gjenopptakelse, sendte nylig en utfyllende klage.
Anundsen slår tilbake mot påstander om løgn: – En enorm innsats fra regjeringen
SV mener man kan slå fast at eks-minister Anders Anundsen (Frp) løy til Stortinget. – En upresis formulering, svarer Anundsen. 
Støre utelukker ikke mistillit: – Dette er svært alvorlig
Erna Solbergs selvkritikk og forklaring under terrorhøringen mandag beroliget ikke Ap-leder Jonas Gahr Støre. 
Kontrollkomiteen ber Solberg om svar om Sandbergs mobilbruk
Kontrollkomiteen på Stortinget ber statsminister Erna Solberg svare på en rekke spørsmål om sikkerhet ved regjeringens mobilbruk i kjølvannet av Sandberg-saken. 
Riksrevisoren: – Regjeringen er ikke bare på overtid, det er hinsides alle frister
Riksrevisor Per Kristian Foss slår tilbake mot tidligere justisminister Per-Willy Amundsen, som mandag uttalte at det var umulig å unngå kritikk fra Riksrevisjonen. Foss mener regjeringstoppene ikke klarte å dempe kritikken.