avatar

Mads Fremstad

Journalist

Har vært journalist i ABC Nyheter siden 2015. Skriver mest om samfunn og politikk. Kontakt meg gjerne for tips eller andre innspill.

Mine siste artikler
Venstre-skeptikere i Frp har snudd: – Venstre har vært igjennom en voksenopplæring
Venstre har vært en positiv overraskelse i regjering. Det mener to av Frp-politikerne som var mest skeptiske til et regjeringssamarbeid med partiet. 
Vedums ultimate frist er rett rundt hjørnet: Ingen har meldt seg
Dagen før Senterpartiets ledelse varsler politianmeldelse av sexmeldingen, er det fortsatt ikke kjent hvem som sendte den.
– Forventer at Borten Moe ikke deltar
«En drittsak for partiet.» «En møkkasak jeg tror vi ikke får løst.» Det sier to av Sp-toppene som mandag skal diskutere sexmeldingen som ryster partiet. 
Navarsete om Sp-anmeldelse: – Saken handler også om tillit
Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum truer med anmeldelse hvis ingen av deltakerne på hytteturen innrømmer å ha sendt sexmeldingen. – Et annet spørsmål er om partiet har tillit til de som var med på hytteturen, sier Navarsete til ABC Nyheter. 
Regjeringen slår ned Frps asyl-planer: Ap krever avklaring i Stortinget
Frp mener det er nødvendig å endre internasjonale konvensjoner for å begrense antallet asylsøkere og flyktninger til Norge. – Norge bør ikke ta initiativ, sier justisminister Tor Mikkel Wara (Frp). 
Sex-meldingen som ingen tar ansvaret for: – Stadig flere blir dratt ned i søla
Så langt nekter alle de ti mennene på hytteturen for at de er avsenderen av den mye omtalte sex-meldingen til Liv Signe Navarsete. «Stå frem og si unnskyld», oppfordrer sentrale Sp-politikere. 
Siv Jensen om Venstre-omfavnelsen: – Resultatet ble mer Frp-politikk
Frp-leder Siv Jensen erkjenner at hun var skeptisk før regjeringsforhandlingene med Venstre, men nå opplever hun «stor entusiasme i partiet.»
Skei Grande: – Å gå i regjeringsforhandlinger er det vanskeligste valget jeg har vært med på
Før landsmøtet i 2017 truet Trine Skei Grande med å kaste Frp ut av regjering. – På høy tid at Venstre gikk inn i regjering, sier Venstre-lederen på landsmøtet i 2018. 
Stenseng med spark til Høyre: – Prøver å nærme seg Arbeiderpartiet
Partisekretær Kjersti Stenseng (Ap) mener Høyre forsøker å nærme seg Arbeiderpartiet i retorikk, for å «virke mer spiselige». – Høyre er mer opptatt av å utforme politikk for fremtiden enn Arbeiderpartiets retorikk, svarer Høyres Henrik Asheim. 
– Det er en veldig farlig situasjon, og den kan fort eskalere
Forholdet mellom Russland og USA «er verre enn noen gang» mener Donald Trump. – Et amerikansk angrep på Syria kan i ytterste konsekvens føre til en storkrig, sier NUPI-forsker til ABC Nyheter.