Meny
avatar

Kristine Brunmark

Journalist i ABC Nyheter
Mine siste artikler
Dette kan Trump skryte av: – Lommebok viktigere enn skandalebok for amerikanere
Kristne amerikanere takker Gud for Donald Trump, hans utenomekteskapelige bravader privat til tross. Dessuten går økonomien så det griner, og det er blitt millioner av nye jobber i USA.
Ryanair-fly mistet nesehjul på vei til København
Slitasje over tid var årsaken til at et passasjerfly mistet det ene nesehjulet på en flygning fra London til København, og måtte nødlande.
Trump junior langer ut mot Obama: – Pappaen min fikset økonomien du ikke klarte
Presidentens sønn (40) fyrer av en rekke sarkasmer mot Barack Obama i et ferskt radiointervju.
Filip Ingebrigtsen sa ja til sin Astrid: –Dette føles veldig fint
Friidrettsparet Filip Ingebrigtsen og Astrid Mangen Cederkvist ga hverandre sitt ja i Mangen kapell i Aurskog lørdag. Pappa Gjert lovet at han ikke skulle blande seg inn.
USA-ekspert: – Orkanen «Florence» kan bli fjær i hatten for Trump
Orkanen «Florence» kan bli drepende for president Donald Trump politisk om beredskapen ikke fungerer. Nå gir han demokratene skylden for de høye dødstallene fra fjorårets orkanherjing i Puerto Rico.
Lundteigen (Sp): – SAS-ledelsen balanserer på kanten av loven
Politikere mener SAS nærmer seg sosial dumping gjennom sitt irske datterselskap, og vil vurdere lovendring. – Samsvarer ikke med virkeligheten, svarer SAS. 
Trump innleder 11. september med konspirasjonsteori
Donald Trump innleder 11. september med nye påstander om konspirasjon på Twitter - timer før den omstridte boken om ham slippes.
Piloter raser mot SAS-ledelsens varsel om mer utflagging: – Sosial dumping
SAS-piloter er kraftig provosert av ledelsens påstand om at deres utflaggede irske datterselskap har bidratt ekstra godt til milliardoverskudd for selskapet etter en sommer der de selv har stilt opp på fridager for å skåne passasjerene.
Seks av ti misfornøyd med Trump - halvparten vil stille ham for riksrett
Fersk meningsmåling er en real kalddusj for Donald Trump: 60 prosent av amerikanerne er misfornøyd med presidenten, et soleklart flertall støtter Russland-granskningen mens halvparten vil ha ham stilt for riksrett.
Mann innlagt på sykehus med 15 hardkokte egg i endetarmen
En narkotikapåvirket mann ble akuttinnlagt på sykehus etter en noe uvanlig sexlek med sin partner. Legene plukket ut 15 hardkokte, skrellede egg fra mannens rektum.