Meny
avatar

Kristine Brunmark

Journalist i ABC Nyheter
Mine siste artikler
Tidligere forsvarssjef om NATO: – Det kan ta tid å reparere skadene
Analytikere frykter verdensfreden er truet grunnet NATO-krisen. Sverre Diesen er ikke like bastant: – Det er grenser for hva selv en president Trump kan stelle i stand av vanskeligheter, han er når alt kommer til alt en historisk parentes.
NATO vakler - det gjør EU-presidenten også
Foran gallamiddagen i Brussel onsdag, sjanglet og snublet EU-president Jean-Claude Juncker (63) som en full sjømann, og trengte betydelig støtte fra ledere i flere NATO-land for å holde seg på bena.
Trump raser mot utenlandske gjesteabeidere - vil selv ansette 78 på «luselønn»
Donald Trump har søkt om tillatelse til å sesongansette 78 utenlandske kokker, servitører og stuepiker på sin luksusklubb Mar-a-Lago i Florida. Lønn: Fra 86 kroner timen.
Frp misfornøyd med politiets innsats mot overgrep: – Ingen unnskyldning for en uheldig utvikling
Regjeringen kritiserer politiet for at overgrepssaker mot barn hoper seg opp: – Jeg er ikke fornøyd med at dette satsingsområdet ikke er fulgt godt nok opp. Dette skal politiet prioritere, samtidig må vi erkjenne at dette er krevende saker.
UP-sjefen vil mobilbrukerne til livs: – Å sende en melding er som å kjøre i blinde
– Sender man en kjapp sms, kjører man i blinde. I 80, 90 eller 110 kilometer i timen, kjører man over en fotballbane uten å se på veien. Man må slutte med det! sier UP-sjef Runar Karlsen.
– Denne regjeringen har vært et sorgens kapittel for norsk justissektor
Politiet drukner i overgrepssaker mot barn, men mangler etterforskere. Ap gir regjeringen skylda, og krever 300 millioner kroner mer til politi og påtalemyndighet.
Trump hetset eks-president Bush (94) i tale: – Sørgelig lavmål
– Det er tragisk og sørgelig å se en amerikansk president falle ned på et slikt lavmål.
Skrikende behov for etterforskere - politisjef lokker med høyere lønn
Antallet seksualovergrep mot barn som politiet avdekker, har økt voldsomt de siste årene. – Vi MÅ ha flere etterforskere på seksuallovbrudd.
Lillebjørn Nilsen hemmelig gift i Oslo
Norges ubestridte visekonge Lillebjørn Nilsen (67) ble viet til sin utkårede av Oslos varaordfører Khamshajiny Gunaratnam onsdag.
Avis hetser Trump på nasjonaldagen: – Klovnen som spiller konge
Slik gratulerer tabloidavisen i Donald Trumps hjemby presidenten på USAs nasjonaldag 4. juli på sin førsteside.