Meny
avatar

Kristine Brunmark

Journalist i ABC Nyheter
Mine siste artikler
Rema-arving kvitt fjell-luksus etter priskutt
For to år siden la Magnus Reitan (43) sin 300 kvadratmeter store leilighet i ski-eldoradoet Norefjell ut for salg for 25 millioner kroner. Nå er den solgt.
– Dette betyr nedbemanning av norsk politi
Politiets Fellesforbund mener regjeringens budsjettforslag vil svekke bekjempelsen av hverdagskriminalitet og etterforskning av vold og seksuelle ovegrep i alle politidistrikt.
– Dette er en forferdelig tid å hete Brett Kavanagh
Bråket rundt innsettelsen av høyesterettsdommer Brett Kavanaugh har snudd livet til en 27-åring fra Kentucky i USA på hodet.
Kavanaugh grilles om sexanklager: – Dette er en nasjonal skam!
– Min familie og mitt navn er fullstendig og permanent ødelagt av disse beskyldningene, innledet Brett Kavanaugh (53) sin forklaring foran senatets justiskomité - og tok til tårene.
Ford gråtkvalt i høring: – Jeg trodde han skulle drepe meg
Gråtkvalt fortalte psykologiprofessor Christine Blasey Ford (51) senatets justiskomité at dommer Brett Kavanaugh forsøkte å voldta henne da hun var 15 år.
Dette kan Trump skryte av: – Lommebok viktigere enn skandalebok for amerikanere
Kristne amerikanere takker Gud for Donald Trump, hans utenomekteskapelige bravader privat til tross. Dessuten går økonomien så det griner, og det er blitt millioner av nye jobber i USA.
Ryanair-fly mistet nesehjul på vei til København
Slitasje over tid var årsaken til at et passasjerfly mistet det ene nesehjulet på en flygning fra London til København, og måtte nødlande.
Trump junior langer ut mot Obama: – Pappaen min fikset økonomien du ikke klarte
Presidentens sønn (40) fyrer av en rekke sarkasmer mot Barack Obama i et ferskt radiointervju.
Filip Ingebrigtsen sa ja til sin Astrid: –Dette føles veldig fint
Friidrettsparet Filip Ingebrigtsen og Astrid Mangen Cederkvist ga hverandre sitt ja i Mangen kapell i Aurskog lørdag. Pappa Gjert lovet at han ikke skulle blande seg inn.
USA-ekspert: – Orkanen «Florence» kan bli fjær i hatten for Trump
Orkanen «Florence» kan bli drepende for president Donald Trump politisk om beredskapen ikke fungerer. Nå gir han demokratene skylden for de høye dødstallene fra fjorårets orkanherjing i Puerto Rico.