Meny

Fredrik Sveen

Mine siste artikler
Norsk fotballspiller opplevde skademareritt: «Kom deg til helvete hjem til Norge»
Dag Alexander Olsen ble som 17-åring solgt fra Gjøvik-Lyn til Tottenham. Etter det gikk ferden til Valencia. Men flere alvorlige skader tok knekken på Olsen. Karrieren som startet så lovende, endte opp i norsk 3. divisjon.
Slik var været i julen for 100 år siden
– Desemberværet i 1918 var litt kaldere og tørrere enn det er i dag, sier klimaforsker.
Solskjær har allerede fått råd fra idolet Ferguson
En offensiv Ole Gunnar Solskjær ble grillet under sin første pressekonferanse som Manchester United-manager. Nordmannen la ikke skjul på at han ønsker jobben permanent.
Nærmere 400 nye medlemmer i Manchester Uniteds skandinaviske supporterklubb etter Solskjær-ansettelsen
Nyheten om at Ole Gunnar Solskjær blir midlertidig Manchester United-trener har blir tatt godt imot hos den skandinaviske supporterklubben. – Han er det klubben trenger, sier supporterleder.
Nils Arne Eggen om Solskjær-ansettelsen: – Det er nok Ferguson som står bak
Rosenborg-legenden Nils Arne Eggen mener det er et løft for norsk fotball at Ole Gunnar Solskjær har fått treneransvaret for Manchester United.
Flere kritiske til Solskjær-ansettelsen: – Er det virkelig her United har lagt listen?
Ikke alle er like imponert over at Ole Gunnar Solskjær ble presentert som midlertidig hovedtrener for Manchester United onsdag.
Therese Johaug står over Tour de Ski
Før sesongen sa Therese Johaug at planen var å gå Tour de Ski. Slik ble det ikke. – Dette har vært en en spesiell høst som har tappet henne for mye krefter, sier landslagssjef Vidar Løfshus.
TV 2: Petter Northug legger opp
Petter Northug (32) skal onsdag holde pressekonferanse i Trondheim. Både TV 2 og NRK erfarer at han vil fortelle at langrennskarrieren er over.
Landslagssjefen tviler på Northug-deltakelse i Tour de Ski
Petter Northug responderer greit på trening, men er ikke aktuell til Tour de Ski slik situasjonen er i dag, sier landslagssjef Vidar Løfshus.
Svensk skiskytter har blitt drapstruet: – De ønsker meg drept av IS-terrorister
Den svenske skiskytteren Sebastian Samuelsson har en rekke ganger kritisert antidopingarbeidet i idretten, og det har 21-åringen fått mye skryt for. Men medaljen har også en bakside.