Kolonial passerte milliarden i omsetning

<p>Hjemleveringen av mat har økt kraftig i et coronastengt Norge, og de gode tallene fortsatte i sommermånedene. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix</p>
Hjemleveringen av mat har økt kraftig i et coronastengt Norge, og de gode tallene fortsatte i sommermånedene. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Både Kolonial og Meny opprettholdt veksten i hjemlevering av matvarer i sommer. Kolonial nærmer seg allerede omsetningen de hadde i hele fjor.

VG skriver at Kolonial forrige uke passerte en omsetning på én milliard kroner så langt i år. Det tilsvarer omtrent omsetningen selskapet hadde i hele fjor, da milliarden ble passert i desember.

– Det er veldig gøy. Vi var i vekstmodus og så kom coronasituasjonen på toppen av det. Vi doblet kapasiteten ekstremt mye raskere enn det som lå i planen, sier kommunikasjonsdirektør Louise Fuchs i Kolonial til avisa.

Også Menys netthandel har økt kraftig i år. I sommer har selskapet sett en to- og tredobling av salget sammenlignet med fjoråret.

– Juli ble mye bedre enn det vi hadde trodd, sier Menys nettsjef Knut Nyløkken.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden