Færre frykter for egen økonomi som følge av coronakrisen

<p>En ny undersøkelse viser at 58 prosent ikke er bekymret for sin egen økonomi, 15 prosent svarer verken eller, mens 27 prosent oppgir at de er bekymret.</p>
En ny undersøkelse viser at 58 prosent ikke er bekymret for sin egen økonomi, 15 prosent svarer verken eller, mens 27 prosent oppgir at de er bekymret. Foto: Scanpix

Over halvparten av de spurte er ikke bekymret for egen økonomi på grunn av coronakrisen, mens 27 prosent uttrykker bekymring, viser en undersøkelse.

– Selv om mange er bekymret for egen økonomi, ser vi spesielt de siste dagene tegn til at bekymringene faller og er nå klart lavere enn før tiltakspakkene ble introdusert, sier seniorrådgiver Ola Gaute Aas Askheim i Opinion.

Resultatet av undersøkelsen ble publisert skjærtorsdag ettermiddag. Den viser at 58 prosent ikke er bekymret for sin egen økonomi, 15 prosent svarer verken eller, mens 27 prosent altså oppgir at de er bekymret.

Samtidig er omtrent annenhver nordmann bekymret for den norske økonomien som følge av coronaepidemien, noe som har vært tilfellet helt siden de strenge restriksjonene ble satt i verk 12. mars.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden