Eiendomsselskap reduserer husleien for permitterte leietakere

Det er stille på Tromsø Lufthavn, i en periode hvor det vanligvis er stor pågang med turister. Både Norwegian og SAS er blant selskapene som har varslet permittering for mange av sine ansatte. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
Det er stille på Tromsø Lufthavn, i en periode hvor det vanligvis er stor pågang med turister. Både Norwegian og SAS er blant selskapene som har varslet permittering for mange av sine ansatte. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Et eiendomsselskap i Tromsø har valgt å redusere leien med 40 prosent for permitteringsrammede leietakere. Nå håper selskapet at flere vil gjøre det samme.

– Jeg ble kontaktet i morges av en leietaker som ikke visste hvordan vedkommende skulle få betalt husleien på grunn av permittering, sier daglig leder i Nyheim Bolig, Fredrik Michalsen, til avisa Nordlys.

Da valgte eiendomsselskapet å redusere husleien for personer som er blitt permittert fra jobben. Nå appellerer Michalsen til de andre som driver med utleie.

– Jeg håper at flere kan stille opp for dem som nå går en usikker økonomisk hverdag i møte. Alle monner drar. Det er en nasjonal og internasjonal dugnad som alle må bidra til, sier han.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden