Boligene i Bærum ble solgt for 7,2 millioner i snitt i fjor

Rimeligst, men ikke billig, er boligene solgt på Rud i Østre Bærum, der snittprisen i fjor var på rett over 4 millioner kroner, deretter var prisen 4,9 millioner kroner for snittboligen på Rykkinn, mens man på Bærums Verk og Vøyenenga måtte betale i snitt rundt 5 millioner kroner. Illustrasjonsfoto: Jarl Fr. Erichsen / NTB scanpix
Rimeligst, men ikke billig, er boligene solgt på Rud i Østre Bærum, der snittprisen i fjor var på rett over 4 millioner kroner, deretter var prisen 4,9 millioner kroner for snittboligen på Rykkinn, mens man på Bærums Verk og Vøyenenga måtte betale i snitt rundt 5 millioner kroner. Illustrasjonsfoto: Jarl Fr. Erichsen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Boligkjøpere i Bærum måtte i snitt ut med snaut 7,2 millioner kroner i 2019. Snittboligen på Snarøya kostet nesten 12 millioner kroner.

Det er ifølge Budstikka et klart skille mellom boligprisene i øst og vest, og ikke minst er det dyrere i kyststrøk av Bærum i Viken fylke. Snittprisen på 7,2 millioner er uansett svært høy, tatt i betraktning at det er mange leiligheter, rekkehus og mindre boliger i eiendomsmassen.

De siste årene har meglerne merket seg at boligprisene øker mer nær kollektivknutepunkter enn prisene for boliger som ligger lenger unna tog- og T-banestasjoner. Generelt er områdene nærmere Oslo mer attraktive.

Rimeligst, men ikke billig, er boligene solgt på Rud i Østre Bærum, der snittprisen i fjor var på rett over 4 millioner kroner, deretter var prisen 4,9 millioner kroner for snittboligen på Rykkinn, mens man på Bærums Verk og Vøyenenga måtte betale i snitt rundt 5 millioner kroner.

Også prisene i Asker kommune var svært høye i 2019, i snitt gikk boligene der for snaut 6,4 millioner kroner.

– Prisforskjellen mellom to like boliger i Asker og Bærum er omtrent 1 million kroner, bekrefter Petter Mamen-Lund, leder i eiendomsmeglerfirmaet Eie i Asker overfor avisen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært