Nordmann vant 117 millioner i Vikinglotto

Denne maskinen foretar Vikinglotto-trekning hos Fabelaktiv AS på Hamar. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Denne maskinen foretar Vikinglotto-trekning hos Fabelaktiv AS på Hamar. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Foto: NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

En norsk kvinne vant onsdag kveld over 117 millioner kroner i Vikinglotto. Det var også en norsk andrepremievinner, og hun vant 2,3 millioner kroner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Vi tror det nesten ikke. Vi har sittet her og pratet om det i kveld, mannen min og jeg, at jeg skulle vinne. Jeg har jo sagt jeg skulle vinne, Jeg har drømt om det både i drømmer og i dagdrømmer. Nei, dette går ikke an, sier hun og ler igjen forteller vinneren da hun ble oppringt av Norsk Tipping.

Den norske førstepremievinneren vant 117.782.710 kroner etter å ha fått 6+1 rette.

I samme trekning var det også en annen norsk kvinne som vant. Kvinnen, som er fra Ålesund, fikk 6 rette og en premie på 2,3 millioner kroner, melder Norsk Tipping.

– En drøm

«God kveld, dette er fra Norsk Tipping.»

Slik startet samtalen sent onsdag kveld.
– Å herregud, spøker du, spurte kvinnen som vant kjempepremien.

«Nei, jeg spøker ikke, sitter du ned? Hvis ikke, sett deg, for du har i kveld vunnet 117 millioner i Vikinglotto.»
– Nei, det går ikke an, spøker du? Drømmer jeg? Dette er virkelig en drøm som går i oppfyllelse. Det er helt fantastisk. Nå skal familien vår få så de har det de trenger, og vi skal leve godt. Mannen min har tatt frem den fineste konjakken her. Nå skal vi feire, forteller den heldige vinneren.

Vinnersannsynligheten for førstepremien i Vikinglotto var 1 til 98 millioner, og andrepremien var 1 til 14 millioner, ifølge Norsk Tipping.