Vil selge Bygdøy-luksus for opptil 260.000 kvadraten

Foto: Sem & Johnsen
Foto: Sem & Johnsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Prislapp på 70 millioner for 270 kvadratmeter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

(Finansavisen.no): Sem & Johnsen-megler Tom Johnsen var mannen som solgte Petter Nesleins luksusprosjekt på Slemdal til flere av Norges rikeste til kvadratmeterpriser fra 200.000 til 250.000. Nå starter han salget av Bonums like - luksuriøse prosjekt på landlige Bygdøy. Da er prisen opptil 70 millioner for 270 kvadrat, tilsvarende 260.000 kroner meteren.

Det som er ekspesjonelt er stil, standard og beliggenhet. Det har aldri vært bygget noe finere enn dette på Bygdøy, sier Tom Johnsen til Finansavisen.

– I går dumpet prospektene inn hos den erfarne megleren.

Det er Jon H. Støre som har tegnet. Helene Hennie står for interiøret og Dronninga landskap står for hage med stort vannspeil, sier Johnsen.

– Ikke for alle

Prosjektet ligger i Løchenveien ytterst på Bygdøy vegg i vegg med Kon-Tiki-muséet på den ene siden og Anders Wilhelmsen-villaer på den andre.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

De ni leilighetene fordeler seg på fire bygg med to leiligheter i tre av byggene og tre leiligheter i det siste.

Ifølge Finansavisen går prisene fra 35 til 70 millioner og arealene er fra 175 til 270 kvadratmeter. Det betyr 200.000 kroner kvadratmeteren for de minste leilighetene og 260.000 kroner kvadraten for den største.

– Til sammenligning lå prisene i Solon Eiendoms prestisjeprosjekt, Bygdøynes, rundt 167.000 kroner meteren.

Med slike priser er ikke dette for alle, men det vil alltid være noen som vil ha den fineste leiligheten. Jeg tror faktisk jeg vil selge den først, sier Johnsen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Eieren fjernet taket og tredoblet prisen på leiligheten

Byggestart i høst

Det man får er leilighet med egen inngang slik at man slipper å møte naboen i gangen. Alt er på ett plan. I tillegg kan noen ha tilleggsarealer som vinkjeller eller spa. Alle leilighetene har garasje i kjelleren samt terrasse på minimum 30 kvadratmeter, takhøyder mellom 2,60 og 2,80 samt aircondition.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Men fortsatt er det ikke tatt et spadestikk på Bygdøy. Rammetillatelsen er i boks, og byggestart forventes til høsten slik at leilighetene er klare for innflytting sommeren 2021, sier han til avisen.

Bygdøy har en aura over seg med strender og kulturarv. Det sitter langt inne for folk å flytte fra Bygdøy, men det er mange som ønsker å flytte til Bygdøy. Dette kommer til å gå bra, sier Johnsen.

Han hevder han allerede har mellom 30 og 40 interessenter.

Les også: Ny statistikk: Så mye dyrere er det å leie bolig

Saken er opprinnelig publisert på Hegnar.no