Meny

Einar Aas vil ha 60-70 millioner for Tjuvholmen-luksus

Våren 2009 kjøpte Einar Aas en toppleilighet i Strandpromenaden på Tjuvholmen i Oslo for 14,2 millioner kroner, ifølge DN. Nå er prisantydningen 60–70 millioner kroner. Foto: Sem & Johnsen Eiendomsmegling / hegnar.no

- Dette er en av Norges råeste penthouseleiligheter.

Einar Aas unngikk personlig konkurs etter at han kom til enighet med kraftbørsen Nasdaq i november, men mye av verdiene til den tidligere suksessfulle, men mediesky kraftmegleren fra Grimstad, skal selges for å dekke det enorme tapet kreditorene er påført.

Våren 2009 kjøpte Aas ifølge DN en toppleilighet i Strandpromenaden 5 på Tjuvholmen i Oslo for 14,2 millioner kroner.

Senere samme år kjøpte han naboleiligheten for 27,5 millioner kroner. Aas har slått sammen de to leilighetene og disponert hele toppetasjen på til sammen 385 kvadratmeter. Aas legger nå ut penthouseleiligheten for salg.

Les også: Einar Aas «vant» veddemålet – kunne tjent 2,7 milliarder kroner

Einar Aas reddet fra konkurs

Nasdaq kredittsjekket ikke Einar Aas på 11 måneder før milliardsmell

– En av Norges råeste penthouseleiligheter

- Dette er en av Norges råeste penthouseleiligheter. Prisantydningen blir 60–70 millioner kroner. Taksten er ikke helt klar ennå, sier eiendomsmegler Nils Nordvik i Nordvik Eiendomsmegling, som fikk salgsoppdraget rett før jul, til DN.

- Dette er en eksklusiv leilighet der materialvalget er utsøkt på alle måter, sier Nordvik videre.

Megleren forteller til avisen at penthouseleiligheten har fem soverom, et kontor og tre bad. De fire terrassene er på til sammen 270 kvadratmeter, inkludert en takterrasse på 140 kvadratmeter.

Mer om Einar Aas + Tjuvholmen

(Artikkelen er først publisert på hegnar.no)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært