Satset tretti kroner – vant én million

Slik ser en pantelapp verdt én million kroner ut. Foto: Privat
Slik ser en pantelapp verdt én million kroner ut. Foto: Privat

Lørdag formiddag fikk Wolfgang Reimers fra Haugesund seg litt av en førjulsgave da han vant én million mens han var på handletur.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Wolfgang Reimers skulle bare innom Spar-butikken i Haugesund og hadde tatt med seg noen flasker for anledningen. Den totale panten kom på 30 kroner og han bestemte seg for å trykke på Røde Kors-knappen. Da hørte han plutselig lyden av en fanfare som kom ut av maskinen sammen med en ekstra lang lapp.

– Jeg skjønte at jeg hadde vunnet, men klarte ikke å lese hvor mye. Først trodde jeg det var et lite beløp, men så var det veldig mange nuller. Da gikk jeg bort til en av de ansatte på Spar og spurte om hjelp. Jeg spurte om det var tull eller om jeg virkelig hadde vunnet, sier Reimers i en pressemelding.

Butikkmedarbeideren kunne bekrefte at summen som sto der var helt riktig. Da ble Reimers helt skjelven. Han fisket frem mobiltelefonen for å ringe kona, men var ikke i stand til å klare det.

– Jeg tastet bare feil hele tiden, forteller den heldige vinneren. Til slutt klarte de å få tak i kona som nektet å tro det han fortalte henne.

– Det er bare helt utrolig at jeg skulle få en slik julegave. Og på tirsdag blir jeg 66 år, så dette er også en fantastisk bursdagsgave, sier han.

(Saken fortsetter under)

Wolfgang Reimers fikk én million i førjulsgave. Foto: Spar
Wolfgang Reimers fikk én million i førjulsgave. Foto: Spar

For pengene skal skal Reimers endelig kjøpe hytta han og familien har brukt i mange år.

– Man slutter ikke akkurat jobben når man vinner en million, men det gir deg plutselig muligheter. Som å kjøpe denne hytte. Og så skal barna få litt penger, forteller vinneren.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden