– Vi har aldri sett en slik entusiasme for en tjeneste hos Sbanken noen gang

Foto: Sbanken
Foto: Sbanken

I dag får Sbankens kunder Apple Pay.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidligere i sommer slapp Sbanken, tidligere Skandiabanken, nyheten at den etterlengtede betalingstjenesten snart kom til banken. I løpet av sommeren har Sbanken opplevd en enorm interesse for mobilbetalingstjenesten, fremgår det av en pressemelding.

Sikkerhet og beskyttelse av personlig informasjon er kjernen i Apple Pay. Når du bruker et bankkort med Apple Pay lagres ditt kortnummer verken på dingsen du benytter eller Apples servere. I stedet blir et unikt kontonummer for din enhet laget, kryptert og lagret sikkert i det såkalte «Secure element» på enheten. Hver betalingstransaksjon blir autorisert med en unik, dynamisk engangssikkerhetskode.

– Tusenvis står på vår Apple Pay-venteliste. Vi har aldri sett en slik entusiasme for en tjeneste hos Sbanken noen gang. Nordmenn ønsker helt klart valgfrihet til selv å bestemme hvordan de skal betale. Vi er glad for å gi dem valgfriheten, sier Magnar Øyhovden, daglig leder i Sbanken.

Apple Pay er enkelt å ta i bruk, og brukere vil fortsatt få de rabattordninger og medlemsfordeler som er knyttet til kortet, heter det. I butikker virker Apple Pay med iPhone SE, iPhone 6 og senere versjoner samt med Apple Watch.

Les også: Equinor investerer 125 mrd. i Brasil

Saken er opprinnelig publisert på Hegnar.no

Personvernpolicy