Lønner det seg å refinansiere kredittkort?

Foto: Colourbox

Gjeld på flere små kredittkort, handlekontoer og avbetalingsordninger har som regel mye høyere rente enn det du kan få når du refinansierer til ett forbrukslån. Fordelen med refinansiering av kredittkort, er at du med noen minutters jobbing kan spare deg for titusener av kroner i året.

Søk refinansiering her

Kredittkortgjeld har høy rente

På både kredittkort og handlekontoer må du lese det som står med liten skrift i vilkårene. Viktig å merke seg den effektive renten, som er inkludert gebyrer og avgifter. Denne kan være flere prosent høyere enn den nominelle. Ved refinansiering av kredittkort til et forbrukslån vil du i de aller fleste tilfeller få lavere rente enn hva du allerede har i dag.

Sjekk hva du kan spare

Hos Lendo får du oversikt over hva du kan spare på refinansiering av kredittkort

Gjennomsnittlig effektiv rente på kredittkort er på 25 prosent. Det betyr at hvis du har en samlet kredittkortgjeld på 200 000, og får 10 prosentpoeng lavere effektiv rente hos Lendo så vil du spare 20 000 kroner i året.

Test vår forbrukslånskalkulator og få en indikasjon på hva din nye månedskostnad vil bli etter at du har refinansiert kredittkortene dine.

Søk refinansiering her

Eksempelrente: Nominell rente 12,25%, effektiv rente 14,01 %, lånebeløp 140 000, nedbetalingstid 5 år, kostnad: 51 566, totalt: 191 566.

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.