Meny

Brite leter etter kvinne som gjorde ham til millionær

Storbritannia har ikke adoptert euroen, og bruker fortsatt britiske pund. Foto: Colourbox
Kvinnen var i butikken for å kjøpe øl til sin ektemann i fotballtåka, og slapp lottovinneren forbi.

32 år gamle Aaron Walshaw fra Ossett, sør for Leeds, var i køen på dagligvarekjeden Tesco, da fristen for å skaffe seg lottokupong nærmet seg med stormskritt. Han måtte bruke opp gavekortet han hadde på én kupong gratis.

En kvinne i 50-årene stod i veien mellom ham og noe som skulle vise seg å være vinnerloddet.

– Hun handlet øl for sin ektemann som så på England-kampen i fotball-VM. Jeg spurte om jeg kunne gå først. Hun sa «det går bra, han kan vente. Han ser på kampen. Han er ikke interessert i meg», sier Walshaw til Daily Record.

Han og forloveden Ceri Hall (23) gikk deretter hjem og talte pennyer (én hundredels pund) for å unne seg noe godt. Så scannet strekkoden, og mobilen lyste opp med premien på 1.000.000 pund, eller 10,7 millioner kroner etter dagens kurs.

– Vi hadde vanskeligheter med å tro på det. Vi hoppet rundt i rommet. Men jeg kommer ikke til å slutte å jobbe. Jeg elsker jobben min, sier Walshaw, som jobber som stukkatør (gipsmaker).

Nå vil Walshaw spore opp kvinnen som var så snill og slapp ham forbi mens hun kjøpte øl til sin ektemann i fotballtåka.

– Jeg tror ikke jeg ville ha hatt tid til å kjøpe billetten hvis hun ikke ba meg gå først. Vi vil svært gjerne møte henne igjen og takke henne for å ha endret livene våre, sier han til Daily Mirror.

Privatøkonomi
Populært