Åpen for alle - alltid

Vil ha 58 millioner for Ormøya-idyll

Foto: Privatmegleren Panorama
Foto: Privatmegleren Panorama
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den dyreste boligen til salgs nå. – Det finnes ikke flere av denne her, sier eiendomsmegleren i Privatmegleren Panorama.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg har solgt strandeiendommer og eiendommer på disse øyene i snart 15 år, og dette er vel - uten sammenligning - den mest unike av de alle, med lengst strandlinje, i tillegg ligger den så spesielt til, sier partner og eiendomsmegler Kim André Krabbe i Privatmegleren Panorama til Hegnar.no.

Les også: Her er de dyreste og billigste sjøhyttene

«One of a kind»

«Villa Breidablikk» ligger på Ormøya, cirka 10 minutter fra Oslo S, og er nå til salgs for 58 millioner kroner. Eiendommen er for tiden den dyreste til salgs på Finn.no.

– Skal du bo på Oslo Øst-siden og ha strandlinje, så finner du ikke noe tilsvarende. Det er «One of a kind». Det finnes ikke flere av denne her, sier Krabbe.

Han var spent på responsen, da eiendommen, som har et bruksareal på 330 kvadratmeter og primærrom på 294 kvadratmeter, ble lagt ut for salg for rundt to uker siden.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Det er ingen hemmelighet at man må grave dypt i lommene for å få tak i sånne eiendommer. Men vi har gjennomført flere privatvisninger allerede, og har også planlagt tre nye privatvisninger i den uken som kommer nå. Responsen er veldig bra og også overraskende i forholdet til det høye prisnivået, sier eiendomsmegleren.

Nåværende eier kjøpte eiendommen i 1993 for 2,7 millioner kroner.

– Eier kjøpte den ene tomten for 2,7 millioner kroner, og så kjøpte han tomten bak i tillegg, som på en måte gjør hele regnestykke, da man kan utnytte den tomten bak og bygge på denne dersom man ønsker det, forklarer Krabbe.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Dette kan redusere prispresset i boligmarkedet

Totalrenovert

Tomtene til sammen er på i overkant av seks mål, og eiendommen er vesentlig oppgradert siden 1993.

– Da eier kjøpte og overtok var hverken badehus, båthus, strandlinje eller brygge etablert. Alt dette er skapt i etterkant. Huset er totalrenovert, alt er på stell, sier eiendomsmegleren, som ikke vil kommentere kostnadene rundt oppgraderingen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

«Eneboligen har fire soverom, og hovedsoverommet har egen garderobedel og utgang til balkong. Rommet har også store vinduer, så her kan du våkne hver morgen til synet av sjøen som glitrer utenfor», er deler av beskrivelsen i annonsen på Finn.

Videre har boligen to flislagte bad, begge i andre etasje, og det et vaskerom i kjelleren.

Denne saken ble først publisert hos Hegnar.