Selger Reitan-luksus - jakter 45 millioner

Taglugnveien 13A.
Taglugnveien 13A. Foto: Privatmegleren

Magnus Reitan brukte tre år på å selge kjempevillaen for 34 millioner kroner. Nå prøver fisketopp å få 45 millioner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): Magnus Reitan slet i tre år for å få solgt den 2,8 mål og 488 kvadratmeter store teglsteinsvillaen ytterst på Nesøya. Den tidligere Pan Fish-toppen Bjarte Tunold var mannen som til slutt bet på kroken, men to år senere har han allerede gått lei.

– Dette er en av de beste beliggenhetene på Nesøya med solforhold du ikke får på Bygdøy eller Snarøya, sier advokat Odd Kalsnes til Finansavisen som har i oppdrag å finne ny eier til eiendommen.

Ingen Tesla

Magnus Reitan fikk høsten 2013 en takst på 46 millioner kroner da han først la den ut for salg, men nøyde seg med en prisantydning på 40 millioner kroner. Etter en tung start sukret han tilbudet med at kjøperen skulle få hans Tesla med på kjøpet for å kunne kjøre drosjefilen inn til Oslo, skriver Finansavisen.

Endelig pris endte på 34,15 millioner, uten Tesla, da Tunold kjøpte - dog med ektefellen Mariana Dulanto Banda som hjemmelshaver.

Les også: – Særreglene for Oslo fjernes

Investert 10 mill.

Alle flater skal være nye. Det er nye bad og kjøkken, samt en ny hybel i underetasjen. Samlet skal Tunold ifølge avisen ha investert 10 millioner kroner i eien­dommen.

Tunold har ikke diskontert inn boligprisoppgangen i prisantydningen, men lagt til oppussingen slik at han nå priser eiendommen til 45 millioner kroner.

Eiendommen har adresse Taglugnveien 13A og ligger nord- og vestvendt langt ute på Nesøya med utsikt mot Kalvøya og med sol fra tidlig morgen til sent om kvelden. Sandstrand og brygge er en selvfølge, og en garasje med plass til fire biler følger med, ifølge avisen.

Les også: Huseier tapte 340.000 kroner på slurvete gulvvask

Artikkelen ble først publisert i Hegnar.no.

Personvernpolicy