Meglertopper tror på nok et boligprishopp

Flere meglertopper tror på nok en måned med boligprisoppgang. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Flere meglertopper tror på nok en måned med boligprisoppgang. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Flere meglertopper tror på mellom 1 og 1,5 prosents prisoppgang i Oslo for april. Krogsveen-sjefen frykter enda sterkere oppgang.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– I 2016 var det selgers marked i Oslo, så ble det kjøpers marked i 2017, men nå er vi i ferd med å bikke tilbake til selgers marked, sier administrerende direktør Leif J. Laugen i Krogsveen til Finansavisen.

Fredag legger Eiendom Norge fram statistikken for hvordan boligprisutviklingen var i april. Laugen tror Oslo vil lede an.

– På landsbasis er det god balanse med mange objekter til salgs rundt om i de fleste områder. Jeg tror derfor på moderat prisutvikling på rundt 0,5 prosent for landet, men unntaket er Oslo. Der tror jeg på 1,5 prosents oppgang for april, men jeg frykter egentlig at oppgangen vil bli enda sterkere, sier Laugen.

Administrerende direktør i DNB Eiendom, Terje Buraas, tror også at apriltallene vil vise oppgang for fjerde måned på rad. Han tror på en prisvekst mellom 0,5 og 1 prosent for landet og 1 prosent for Oslo. Det samme tror administrerende direktør Grethe W. Meier i Privatmegleren.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden