Meny

Full krangel om Ari Behn-dokumentar

Ari Behn Foto: NTB scanpix
TV3 reklamerer med at dokumentarserien med Air Behn (45) i hovedrollen skal vise hvem «påfuglen, prinsgemalen og forfatteren er bak masken». Nå er det full krangel.

Behn skriver i en tekstmelding til DN at han ikke ønsker å kommentere saken selv, og at manager Geir Håkonsund og advokat John Christian Elden uttaler seg på hans vegne. Håkonsund forteller at Behn i 2016 inngikk en intensjonsavtale om dokumentaren under forutsetning at han har såkalt «final cut», altså bestemmelsesrett over hva som blir sendt eller ikke.

- Dette har ikke dokumentarskaperen og TV3 tenkt å overholde, noe han synes er beklagelig. Ari Behns foreldre, som er filmet i perioden, er blitt forelagt et samtykkeskjema fra produksjonen, men har ikke, og kommer ikke, til å godkjenne sin medvirkning i dette, sier Håkonsund til avisen.

Les også: Ari Behn kom uskadd fra bilulykke

Programdirektør Andreas Bakka Hjertø i TV3-eier MTG stiller seg undrende til at Behn ikke har godkjent innholdet.

- Ari har fått sett de episodene som er ferdige, og disse har han godkjent. Samtidig er han ikke redaktør på produksjonen, så han må ikke godkjenne hele dokumentaren for at vi skal sende den, sier Hjertø.

- Ari Behns advokat og manager sier at han har fått «final cut»?

- Nei, det stemmer ikke. Det er feil. Jeg har sett kontrakten, og det står ingenting om det der, sier Hjertø til DN.

Les også: Märtha Louise og Ari skilles

(Artikkelen er først publisert i Hegnar)

Helse og livsstil
Privatøkonomi
Populært