– Boligprisfesten er over, velkommen til hverdagen

Hedda Karoline Ulveness er juristen som har bygget opp Eie-kjeden.
Hedda Karoline Ulveness er juristen som har bygget opp Eie-kjeden. Foto: Andreas Klemsdal

Hedda Karoline Ulvness har femdoblet omsetningen for meglerkjeden Eie.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg leste i dag at boligprisene kunne falle med 50 prosent.

Det er taxisjåføren som snakker. Han raser forbi hus med glaserte taksten, forbi smijernsporter, mellom parkerte Range Rovere, tvers over Vinderen-krysset og helt frem til huset hvor Norges raskest voksende eiendomsmeglerkjede har hovedkontor.

Et kontor der adm. direktør heter Hedda Karoline Ulvness, der veggene er mørke, mens møterommene er omkranset av glass, nypusset glass uten så mye som et fingermerke, et lokale der lyset fra downlightsene faller loddrett – som vannet i Niagarafallene – og treffer oss midt i skallen.

Hun tok over jobben for syv år siden. Den gang var det 18 kontorer og en omsetning fra meglerhonorarer på rundt 100 millioner kroner i Eie Eiendomsmegling. I dag er det 40 kontorer og kjeden er nær ved å omsette for en halv milliard kroner. Ingen dårlig prestasjon i en bransje som må stå opp tidlig hver dag for å kjempe om neste salgsoppdrag, en bransje der den gjennomsnittlige eiendomsmegleren ikke tjener mer enn en industriarbeideren, men der gjennomsnittlig ikke er bra nok.

Les også: Leie ut bolig i Oslo? Så mye kan du vente deg

Fallet kom plutselig

Nettopp derfor er det godt gjort å bygge opp en kjede til å bli Norges sjette største, målt i antall kontorer, men her er vi også fremme ved poenget: Fallhøyden er stor.

– Boligprisfallet kom plutselig på oss, selv om vi hele tiden har vært klar over risikoen for en korreksjon. Vi gikk inn i høsten med et marked der alt var motsatt av det vi har vært vant til de seneste årene. Boligprisfesten er over for Oslo sin del. Velkommen til hverdagen, sier Ulvness til Finansavisen.

Nordmenn er besatt av å eie sin egen bolig. Vi er blitt lykkeligere med egne boliger, vi er blitt rikere. Boliginvesteringene utgjør nå rundt 7 prosent av Norges BNP. Men dersom boligmarkedet snus på hodet, kanskje vi må spørre oss, hvem eier hvem?

Før jul tok Ulvness bladet fra munnen i Finansavisen: «Boligselgerne begynner å bli desperate», sa hun. De vil selge. De vil ut. De går med på priskutt.

Les også: Hermanrud frykter boligprisras

– Har vært ute en vinternatt før

En sjeføkonom tror boligprisene skal falle fem prosent i år. En boligbygger tror det skal stige fem prosent. Ulvness spår en vekst på tre prosent. Dersom boliglånsforskriften mykes opp. Hvis den ikke mykes opp, tror hun på et svakt prisfall. 2018 blir uansett ikke noe drømmeår.

– Vi bruker mer tid på å analysere markedet. Bemanningen holder vi stabil, for vi vokser fortsatt. Volumene er ikke så verst, boligprisfallet tatt i betraktning. I bransjen generelt har vi kanskje sett en viss avskalling av de svakeste eiendomsmeglerne. Men de som jobber for oss i Oslo er erfarne meglere. Snittalderen i Eie er 38 år. De har vært ute en vinternatt før.

Saken fortsetter under bildet

– Helle ledelsen i Eie er kvinner, skryter Hedda Karoline Ulvness og drar dem ut av kontorene. Fra venstre Martine Helene Sanne, Julie Gran Hansson, Rita Berg Hansen, Ulvness selv, Nina Aamlid og Ina Anett Grunnvåg. Foto: Andreas Klemsdal
– Helle ledelsen i Eie er kvinner, skryter Hedda Karoline Ulvness og drar dem ut av kontorene. Fra venstre Martine Helene Sanne, Julie Gran Hansson, Rita Berg Hansen, Ulvness selv, Nina Aamlid og Ina Anett Grunnvåg. Foto: Andreas Klemsdal

Falt for jussen

Far var lege og mor var sykepleier. Hun satte seg på toget fra Sandefjord for å oppsøke hovedstaden og Universitetet i Oslo. Hun begynte på psykologi, men traff en sjarmerende jusstudent som ga henne boken «juridisk metode». Det var kjærlighet ved første blikk. Til jussen.

Hun begynte å jobbe for DNB Eiendom ved siden av studiene og slik snublet hun over eiendomsbransjen. Kvinnene fra jusstudiet holder kontakten, mange av dem har gjort det bra, men noe betydelig nettverk er det ikke å snakke om. Til det går det for lenge mellom hver gang de møtes.

Det var i Krogsveen hun ble voksen. Her var hun i 11 år, som kvalitetssjef og juridisk direktør.

Men så ble det vel mye. Mannen jobbet tidlig og sent og hjemme var det to små barn.

– Jeg heiste det hvite flagget, med to små barn og en mann som jobbet mye.

Mens det hvite flagget vaiet på halv stang hjemme på Nordberg tok hun styreverv og endte blant annet opp som styreleder for Eie, den gang Christian Dreyer drev kjeden. Senere gikk Dreyer til Eiendom Norge og direktørstolen ble ledig for Ulvness, som nå ble sjef. Etter hvert fikk hun også en eierandel på 10 prosent. I dag er hele ledelsen i Eie kvinner.

Les også: Nordea: Fallet i boligprisene er ikke over

Rekrutterer kvinner

I fjor høst dro hun i gang en egen konferanse, der temaet var kvinner som toppmeglere. Hensikten med konferansen var å inspirere og legge til rette for at flere kvinner hevder seg i toppen.

– De aller fleste eiendomsmeglerne er menn, men det finnes unntak. Vi har flere dyktige kvinner i Eie som lykkes. Ved å utfordre dem til å fortelle sine historier skaper vi gode rollemodeller. Min erfaring er at kvinner generelt trenger mer støtte og oppmerksomhet enn menn før de tør gi full gass. På konferansen fikk de konkrete råd og tips. Evalueringen viste at de opplevde det som nyttig, vi kom et steg videre.

Noen av kvinnene i Eie er rekruttert gjennom hennes eget nettverk.

– Menn blir kritisert for at de rekrutterer gjennom nettverk. Jeg har full forståelse for at de gjør det. Man skal fylle roller raskt, med kompetanse og egenskaper som man stoler på, men har ikke mulighet til å gå gjennom et halvt år med utvelgelse og personlighetstester. Jeg har gjort det samme. Og det paradoksale er at jeg får ros for å gjøre det, ler Ulvness.

– Har du fått glede av utdannelsen som coach?

– Jeg har bakgrunn fra psykologi, veien var kort til coaching. Jeg har ikke investert enormt med tid i det, det var et kurs. Men det appellerte til meg, for det er sånn jeg liker å lede, være interessert i andre og løfte dem opp og frem.

Hedda Karoline Ulvness

Stortingets talerstol blir din, hvilken sak tar du opp? Det beste enkelt-tiltaket for miljøet skal ikke være å stenge ned kullkraftverk eller å gå over til elbiler. Det beste enkelt-tiltaket skal være å utdanne kvinner. Det bør alle verdens ledere tenke på.

Hva bør Norge bruke mindre penger på? Politiske prosesser som aldri blir ferdige. Vi kunne spart veldig mye penger på å ta beslutninger og gjennomføre det som er bestemt. Fravær av valg koster oss dyrt.

Hva er din dårligste investering? Vi kjøpte 3D-printer til sønnene våre til jul i 2016. Den kostet skjorta, var lite funksjonell og ble lite brukt. Den er til salgs for halv pris.

Hvilken bok vil du gjerne lese om igjen? «Salamanderkrigen» av Karel Kapek - en gripende beskrivelse av et dystopisk samfunn.

Hvor drømmer du om å reise? Jeg vil oppleve mer av Asia, har bare vært i Thailand.

Et jobbektepar

At hun har tro på det hun selger, det skal ingen være i tvil om. Privat bor hun i 655 kvadratmeter med klassisk vestkantvilla beliggende på et høydedrag på Slemdal, med utsikt til Oslofjorden. 48 millioner kroner kostet herligheten, som hun eier sammen med sin mann, Jørgen Pleym Ulvness.

– Vi har i hvert fall skapt det selv. Vi er et jobbektepar med to gutter på 12 og 9 år. Huset tjener som et lekeland mer enn det blir brukt til representasjon. Vi fyller det gjerne opp med unger. Ifjor høst hadde vi halloweenfest med 60 barn på besøk. Jeg tror og håper vi blir opplevd som rause og inkluderende.

En og annen tjeneste er satt bort til andre.

– Jeg har prøvd alt. Kolonial.no, Godt levert, Rett hjem, vindusvask og vi benytter oss også av Private Driver. Du må ha noen gode hjelpere for å få hverdagen til å gå opp. Samtidig som det letter hverdagen vår, er det bra å støtte slike flinke gründere, sier Ulvness.

Opptatt av smalltalk

Hun flyttet fra Nordberg til Slemdal og må innrømme at det er merkbare forskjeller.

– På Oslo Vest er man mer opptatt av smalltalk og å bygge nettverk. Flere har jobb og karrierer som er bygget på gode relasjoner til andre. De er tjent med å knytte nye bekjentskaper. Det gjør blant annet at ni av ti hilser på hverandre når de leverer på skole eller i barnehagen. Det synes jeg er bra.

Hva om flere og flere taxisjåfører begynner å snakke om boligprisene og at de mener å ha lest i en avis at det skal falle 50 prosent?

– Vi opplever at kjøperne sitter på gjerdet i påvente av et ytterligere boligprisfall. Det er grunnen til at de ikke agerer. Hele markedet blir litt handlingslammet.

I et normalår skal boligprisene øke med rundt tre prosent fra desember til januar. I år tviler Ulvness på at markedet får den årlige nyttårsgaven.

– Jeg tror ikke vi får se denne veksten i år.

Boligforskriften blir avgjørende. Hun forklarer hvordan forskriftene gir utilsiktede konsekvenser. En bekjent skal skilles og vil hjelpe ekskonen inn i boligmarkedet ved å kjøpe en ny leilighet. Da blir eksmannen regnet som investor, og får krav om 40 prosent egenkapital i stedet for 15.

– Er du sur på Siv?

– Jeg er ikke sur på Siv. Noe måtte gjøres med den prisutviklingen vi hadde. Boligmarkedet hadde fått for mye Møllers tran. Siv Jensen skal ha for handlingskraften. Men nå ønsker vi en revisjon og oppmykning.

Ikke bare for Oslo Vest, for det er ikke nødvendigvis der det er verst.

– Hele markedet er preget av boligprisfall. Også Oslo Vest. Men vi registrerer samtidig at eneboliger og rekkehus på denne kanten går unna. Markedet er selektivt, det er fortsatt tilbudsunderskudd, og dette segmentet er mye mindre preget av boliglånsforskriften.

– Ikke opptatt av fiendebilder

Kampen om tronen vinner hun ikke. I Norge er det de bankeide eiendomsmeglerkjedene som dominerer. Eie skal fortsette å vokse.

– Vi kan tilby drømmen om å drive ditt egen kontor, samtidig som man er en del av et større system. Akkurat nå har vi flere kontorer på vei inn, de nyeste er i Sandefjord og Stokke.

Det mangler ikke på hender som kan selge eiendom.

– I dag er det mange som utdanner seg til å bli eiendomsmegler. De opplever høyere konkurranse. Det er en myte at eiendomsmeglere tjener så mye penger. Snittlønnen ligger rundt ca 600.000 kroner. Men de beste tjener selvsagt godt. Det er en risk/reward-karriere.

– Har du noen fiender?

– Det håper jeg ikke. Jeg har ikke en lederstil som er spesielt kompromissløs eller konfronterende. Jeg er mer opptatt av om folk opplever kontinuerlig utvikling og forbedring. Jeg er glad i forlik, og etter mange år som juridisk direktør er erfaringen at forlik er verdiskapende. Det preger nok verdigrunnlaget mitt. Jeg er ikke så opptatt av fiendebilder. Det er ikke dermed sagt at alle liker meg.

– For noen har du vel sparket?

– Ja, jeg har absolutt vært med å avslutte arbeidsforhold. Det er alltid tøft. Samtidig er det jo det som er med å redde et selskap og ta det videre. Det er et ansvar du har som leder.

Et ansvar som skal testes i 2018.

Saken er først publisert i Finansavisen lørdag 6. januar

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
06:51 Football-rankings: Mindre enn 25 prosent sjanse for norsk EM-plass06:37 Trump får kritikk for å holde G7-toppmøte på sin private golfklubb06:35 Nok et tap for Wild i Canada06:34 Amerikansk straffetoll på EU-varer har trådt i kraft06:08 Sjekker ut DNA-spor i Hagen-saken06:06 Dette skjer i dag06:05 Johnson vil snu tap til triumf i Parlamentet05:33 Dette skjedde i natt05:28 Sønnen til «El Chapo» løslatt05:06 Stor vannlekkasje i tidligere NRK-bygg på Minde i Bergen05:03 Svakeste vekst i Kina på 27 år05:00 Keshvari-saken for retten i dag – vil tilstå grovt bedrageri av Stortinget04:43 Voldsomme demonstrasjoner i Barcelona fjerde dag på rad04:40 Ansatte ved høgskole i Bergen sier opp etter foredrag om homoterapi04:23 Store opptøyer i Libanon03:55 Norsk Industri: Oljelønningene er på vei opp igjen03:21 Drapssiktede i Bergen snakket «skotsk» på vei hjem02:49 Lang toppmøtekveld med få resultater02:38 EUs toppmøte ga sin velsignelse til brexitavtale02:28 Venezuela løslater politiske fanger etter plass i FNs menneskerettsråd02:09 Frankrike hindret terrorangrep inspirert av 11. september01:56 DN: Trond Giske hadde 70 klagepunkter til VG, ingenting er rettet01:29 USAs energiminister går av01:20 Populær Venstre-ordfører åpner for å gå inn i ledelsen00:56 Låve i full fyr i Tønsberg – kommer til å brenne ned00:22 Beboer på Majorstuen fant blodig, skadd person00:00 Libya stenger interneringsleir23:42 SDF-militsen sier våpenhvile har trådt i kraft nordøst i Syria23:22 Mann pågrepet for å ha holdt familien innesperret i kjeller i flere år22:52 Morgenbladet-skribenter holder tilbake bidrag22:48 Anne-Elisabeth Hagen savnet i ett år: Politiet innkaller vitner til DNA-prøver21:54 Trumps stabssjef erkjenner at Ukraina-bistand ble knyttet til etterforskning21:42 Ekspert: Solskjær kan snart være ferdig som United-trener20:30 Kongen advarer mot trakassering og en opphetet offentlig debatt19:58 Søk etter mulig person i vannet i Hatvik i Hordaland19:43 Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan gir etter for noen av USAs krav19:23 Cubas ballettlegende Alicia Alonso er død18:22 EUs toppmøte slutter opp om brexitavtalen18:17 Dagbladet oppe igjen etter mulig hackerangrep18:11 Pence og Pompeo legger press på Erdogan17:12 Riiber kåret til årets skiutøver i nordiske grener17:08 Irlands statsminister om brexitavtalen: – Skaper en unik løsning17:07 EU-motstander Nigel Farage avfeier brexitavtale17:02 Labour, DUP og Liberaldemokratene sier nei til brexitavtalen16:57 Ambassadør tar avstand fra Trump i riksrettshøring16:55 Russisk nyhetsbyrå: Advokat har søkt om benådning for Frode Berg16:55 Hanne Harlem innstilles som ny sivilombudsmann16:42 Dronningen og kronprinsessen melder forfall til stortingsmiddag16:31 Turgåere fant tonnevis med mynter ved Kongsberg16:05 – Kan være begynnelsen på slutten for Trump16:02 Johnson: – Nå er øyeblikket for å få brexit gjennomført15:54 Assad: Syria vil svare på Tyrkias intervensjon med «alle legitime midler»15:33 Kystvakten uten helikopter i flere uker15:18 «Gazza» frikjent for seksuelt overgrep14:47 Togvogn på lastebiltur endte i politianmeldelse14:44 Tidligere toppdommer krever 7,2 millioner av NFF14:44 Brann-spiss måtte bli hjemme, straffes av klubben14:24 Bjørgen mener Johaug bør få Egebergs Ærespris14:18 Frode Bergs advokat: – Lite sannsynlig at utveksling blir bekreftet nå13:59 Feståpning for Viken mens begravelsen planlegges13:58 Enige om å la britene håndheve EU-regler i Nord-Irland13:49 Elton John: – Watford kan ha reddet livet mitt13:21 22-åring erkjenner straffskyld for drapsforsøk på 16-åring13:20 Mot brutal sprint i ny skitour12:59 Erdogan kastet Trumps brev i søpla12:20 Lørenskog-saken: Konvolutt fra trusselbrevet solgt hos Clas Ohlson11:54 Kurderne anklager Tyrkia for å bruke forbudte våpen11:53 Solskjær om United-krisen: – Jeg mister ikke nattesøvnen11:41 Haaland skadefri og kampklar11:40 Viste dømt til ett års betinget fengsel11:36 En brexitavtale mellom EU og Storbritannia er i boks11:12 Tyrkiske styrker vinner terreng nordøst i Syria11:05 Dropper nasjonal rammeplan for vindkraft10:41 Får ikke svar om syk fireåring: – Jeg er skuffet over Ropstad10:26 Norske Skog slår igjen rot i Oslo Børs10:04 Thingnes Bø pådro seg lårskade i fall09:46 11 prosent av enslige forsørgere i jobb har lavinntekt09:45 Pizzakjeden Domino's vil forlate Norge09:29 SOHR: 300.000 på flukt etter Tyrkias angrep09:29 Pence og Pompeo skal forsøke å overtale Erdogan08:55 DUP sier de ikke kan støtte Johnsons brexitavtale08:53 18 elbiler per ladepunkt i Norge08:41 Hovland satte PGA-rekord08:28 Lastebil mistet dekk på E6 - traff flere biler08:14 Får kjeft for å stole på Posten: – Han aner ikke hva som skjer08:08 Faren til offer for skoleskyting får oppreisning07:56 Senterpartiet klatrer videre på ny måling07:45 – Færre farlige islamister i Tyskland07:39 Politiet snevrer inn tidsrommet i Hagen-saken07:10 15 ambassadører fikk passord frastjålet07:07 Skittkasting og drama under møte i Det hvite hus07:07 Brexitforhandlingene fortsatte i de sene nattetimer07:00 Justin Trudeaus glorie har bleknet06:53 Russland om europeiske land: – Har halen mellom beina og er redde for Washington06:48 De norske alpinstjernene savner Svindal06:10 Kallmyr vil ikke stille seg i veien for utlevering av IS-fanger06:09 Folkevalgte bortvist etter tilrop mot Hongkongs leder06:00 NAV-rapport: Nye AAP-regler har ført til at flere går på sosialstønad05:50 Dette skjer i dag05:41 Dette skjedde i natt
Siste nytt
06:51SportFootball-rankings: Mindre enn 25 prosent sjanse for norsk EM-plass06:37VerdenTrump får kritikk for å holde G7-toppmøte på sin private golfklubb06:35SportNok et tap for Wild i Canada06:34VerdenAmerikansk straffetoll på EU-varer har trådt i kraft06:08NorgeSjekker ut DNA-spor i Hagen-saken06:06NorgeDette skjer i dag06:05VerdenJohnson vil snu tap til triumf i Parlamentet05:33NorgeDette skjedde i natt05:28VerdenSønnen til «El Chapo» løslatt05:06NorgeStor vannlekkasje i tidligere NRK-bygg på Minde i Bergen05:03VerdenSvakeste vekst i Kina på 27 år05:00NorgeKeshvari-saken for retten i dag – vil tilstå grovt bedrageri av Stortinget04:43VerdenVoldsomme demonstrasjoner i Barcelona fjerde dag på rad04:40NorgeAnsatte ved høgskole i Bergen sier opp etter foredrag om homoterapi04:23VerdenStore opptøyer i Libanon03:55NorgeNorsk Industri: Oljelønningene er på vei opp igjen03:21NorgeDrapssiktede i Bergen snakket «skotsk» på vei hjem02:49VerdenLang toppmøtekveld med få resultater02:38VerdenEUs toppmøte ga sin velsignelse til brexitavtale02:28VerdenVenezuela løslater politiske fanger etter plass i FNs menneskerettsråd02:09VerdenFrankrike hindret terrorangrep inspirert av 11. september01:56NorgeDN: Trond Giske hadde 70 klagepunkter til VG, ingenting er rettet01:29VerdenUSAs energiminister går av01:20NorgePopulær Venstre-ordfører åpner for å gå inn i ledelsen00:56NorgeLåve i full fyr i Tønsberg – kommer til å brenne ned00:22NorgeBeboer på Majorstuen fant blodig, skadd person00:00VerdenLibya stenger interneringsleir23:42VerdenSDF-militsen sier våpenhvile har trådt i kraft nordøst i Syria23:22VerdenMann pågrepet for å ha holdt familien innesperret i kjeller i flere år22:52NorgeMorgenbladet-skribenter holder tilbake bidrag22:48NorgeAnne-Elisabeth Hagen savnet i ett år: Politiet innkaller vitner til DNA-prøver21:54VerdenTrumps stabssjef erkjenner at Ukraina-bistand ble knyttet til etterforskning21:42SportEkspert: Solskjær kan snart være ferdig som United-trener20:30NorgeKongen advarer mot trakassering og en opphetet offentlig debatt19:58NorgeSøk etter mulig person i vannet i Hatvik i Hordaland19:43VerdenTyrkias president Recep Tayyip Erdogan gir etter for noen av USAs krav19:23SportCubas ballettlegende Alicia Alonso er død18:22PolitikkEUs toppmøte slutter opp om brexitavtalen18:17NorgeDagbladet oppe igjen etter mulig hackerangrep18:11PolitikkPence og Pompeo legger press på Erdogan17:12SportRiiber kåret til årets skiutøver i nordiske grener17:08PolitikkIrlands statsminister om brexitavtalen: – Skaper en unik løsning17:07PolitikkEU-motstander Nigel Farage avfeier brexitavtale17:02PolitikkLabour, DUP og Liberaldemokratene sier nei til brexitavtalen16:57VerdenAmbassadør tar avstand fra Trump i riksrettshøring16:55NorgeRussisk nyhetsbyrå: Advokat har søkt om benådning for Frode Berg16:55NorgeHanne Harlem innstilles som ny sivilombudsmann16:42NorgeDronningen og kronprinsessen melder forfall til stortingsmiddag16:31PengerTurgåere fant tonnevis med mynter ved Kongsberg16:05Verden– Kan være begynnelsen på slutten for Trump16:02PolitikkJohnson: – Nå er øyeblikket for å få brexit gjennomført15:54VerdenAssad: Syria vil svare på Tyrkias intervensjon med «alle legitime midler»15:33NorgeKystvakten uten helikopter i flere uker15:18Sport«Gazza» frikjent for seksuelt overgrep14:47NorgeTogvogn på lastebiltur endte i politianmeldelse14:44SportTidligere toppdommer krever 7,2 millioner av NFF14:44SportBrann-spiss måtte bli hjemme, straffes av klubben14:24SportBjørgen mener Johaug bør få Egebergs Ærespris14:18VerdenFrode Bergs advokat: – Lite sannsynlig at utveksling blir bekreftet nå13:59PolitikkFeståpning for Viken mens begravelsen planlegges13:58PolitikkEnige om å la britene håndheve EU-regler i Nord-Irland13:49SportElton John: – Watford kan ha reddet livet mitt13:21Norge22-åring erkjenner straffskyld for drapsforsøk på 16-åring13:20SportMot brutal sprint i ny skitour12:59PolitikkErdogan kastet Trumps brev i søpla12:20NorgeLørenskog-saken: Konvolutt fra trusselbrevet solgt hos Clas Ohlson11:54VerdenKurderne anklager Tyrkia for å bruke forbudte våpen11:53SportSolskjær om United-krisen: – Jeg mister ikke nattesøvnen11:41SportHaaland skadefri og kampklar11:40NorgeViste dømt til ett års betinget fengsel11:36PolitikkEn brexitavtale mellom EU og Storbritannia er i boks11:12VerdenTyrkiske styrker vinner terreng nordøst i Syria11:05PolitikkDropper nasjonal rammeplan for vindkraft10:41PolitikkFår ikke svar om syk fireåring: – Jeg er skuffet over Ropstad10:26PengerNorske Skog slår igjen rot i Oslo Børs10:04SportThingnes Bø pådro seg lårskade i fall09:46Penger11 prosent av enslige forsørgere i jobb har lavinntekt09:45PengerPizzakjeden Domino's vil forlate Norge09:29VerdenSOHR: 300.000 på flukt etter Tyrkias angrep09:29VerdenPence og Pompeo skal forsøke å overtale Erdogan08:55PolitikkDUP sier de ikke kan støtte Johnsons brexitavtale08:53Motor18 elbiler per ladepunkt i Norge08:41SportHovland satte PGA-rekord08:28NorgeLastebil mistet dekk på E6 - traff flere biler08:14PengerFår kjeft for å stole på Posten: – Han aner ikke hva som skjer08:08VerdenFaren til offer for skoleskyting får oppreisning07:56PolitikkSenterpartiet klatrer videre på ny måling07:45Verden– Færre farlige islamister i Tyskland07:39NorgePolitiet snevrer inn tidsrommet i Hagen-saken07:10Norge15 ambassadører fikk passord frastjålet07:07VerdenSkittkasting og drama under møte i Det hvite hus07:07VerdenBrexitforhandlingene fortsatte i de sene nattetimer07:00PolitikkJustin Trudeaus glorie har bleknet06:53VerdenRussland om europeiske land: – Har halen mellom beina og er redde for Washington06:48SportDe norske alpinstjernene savner Svindal06:10PolitikkKallmyr vil ikke stille seg i veien for utlevering av IS-fanger06:09VerdenFolkevalgte bortvist etter tilrop mot Hongkongs leder06:00PengerNAV-rapport: Nye AAP-regler har ført til at flere går på sosialstønad05:50NorgeDette skjer i dag05:41NorgeDette skjedde i natt
Populært