Seks bøker å lese hvis du vil bli rik

Foto: NTB Scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Bøkene kan kanskje hjelpe deg litt på vei.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Majoriteten av velstående mennesker vier minimum 30 minutter hver dag til å lese bøker, skriver CNBC.

Nettstedet har funnet frem seks bøker det mener kan hjelpe deg til å bli rik i 2018:

«Think and Grow Rich» av Napoleon Hill. Journalist Napoleon Hill har forsket på mer enn 500 millionærer, blant andre Henry Ford og Andrew Carnegie før han ga ut denne bestselgeren fra 1937. Klassikeren innen personlig økonomi skal hjelpe deg til å forstå at hvordan du tenker og psykologiske barrierer er fundamentalt for hvordan du håndterer pengene dine.

«Business Adventures» av John Brooks. Mange rike mennesker mener at å starte egen bedrift er den raskeste måten å tjene penger på. Boken, som får støtte av Bill Gates og Warren Buffet, vil lære deg hvordan du skal gjøre det.

«Your Money or Your Life» av Vicki Robin, Joe Dominguez og Monique Tilford. Millionær Grant Sabatier har lest over 360 bøker i personlig økonomi og mener at denne boken er «den beste boken når det kommer til penger, punktum». Boken dreier seg om at du bytter tiden din mot penger. Boken stiller spørsmål som for eksempel «Hvor mye av livet mitt byttet jeg mot dette?» og «Er det verdt det?».

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

«Unshakeable» av Tony Robbins. Han har intervjuet noen av de største økonomene, og denne boken skal steg for steg forandre livet ditt økonomisk.

«The Little Book of Common Sense Investing» av John C. Bogle. Bogle, gründer i Vanguard Group og skaperen av verdens første indeksfond, gir den enkleste og mest effisiente strategien: indeksfond. Warren Buffet mener at enhver investor bør ha en kopi av denne boken.

«The Automatic Millionare» av David Bach. Millionær og finansiell rådgiver David Bach oppklarer en del misforståelser når det kommer til penger i denne boken. I Boken lærer du at at du ikke trenger et budsjett, ikke trenger å tjene mye penger, og du trenger ikke en gang viljestyrke for å samle en formue.

Les også:

Børs for kryptovaluta er konkurs

Årets store børsvinner – aksjen hoppet 352 prosent

Kan få saftig bot for å være tidlig ute med nyttårsrakettene

Saken ble først publisert på Hegnar.no