Meny

Byplanleggeren

Rolf Thorsen: – Nå bygges det for 100 millioner kroner i måneden

Rolf Thorsen ble hentet fra stillingen som adm.dir i NCC Property Development til tilsvarende toppjobb i OSU.
Rolf Thorsen ble hentet fra stillingen som adm.dir i NCC Property Development til tilsvarende toppjobb i OSU.

Ingeniøren er trippel verdensmester og har to OL-sølv. Nå skal Rolf Thorsen skjule Barcode fra sjøsiden.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Møteaktiviteten i kalenderen hans er markert tettere enn en real salve fra et maskingevær på kloss hold. Rolf Thorsen er en travel mann. Han er nærmest et vegg til vegg-teppe på avtalefronten. For det skal en del planlegging til når han skal forvandle deler av Oslo fra å være ingenmannsland med containerhavn og «Trafikkmaskinen», veikrysset som skremte vettet av bilister fra grisgrendte strøk, til å bli Norges mest attraktive bo- og næringsområde.

Som adm. direktør for Oslo S Utvikling (OSU), et selskap med særdeles flat ledelsesstruktur og 12 ansatte i tillegg til ham selv, kjører han mange av møtene med arkitekter, rådgivere, entreprenører og potensielle leietakere selv.

– Bygges for 100 millioner i måneden

Klokken er ett minutt på halv ni. Thorsen avbryter dagens første møte for å vie tid til oss. 100 kilo veltrent mann smiler, rekker frem en sterk høyrearm, hilser med gutteaktig sjarm og geleider oss inn på sjefskontoret i 17. etasje i Dronning Eufemias gate. Thorsen har bokstavelig talt full oversikt over egne beslutninger og fremdrift der han kikker ned på heisekraner, nybygg som reiser seg og anleggstrafikk i skjønn forening med bil- og kollektivtrafikk, fotgjengere, syklister og menn med hjelm, vernesko og fluoriserende arbeidsantrekk.

– Nå bygges det for 100 millioner kroner i måneden her. Aktiviteten har aldri vært høyere enn den er i Bjørvika nå. Og vi står for rundt 40 prosent av utviklingen. Den andre store aktøren er Hav eiendom, Oslo Havns eiendomsselskap, sier atleten.

Det er nå 17 år siden Bystyret i Oslo banket gjennom «Fjordbyvedtaket», hvor store deler av hovedstadens havneområder skulle gjøres om til boliger, kontorer, butikker, serveringssteder og kulturattraksjoner. Et viktig mål var å åpne fjorden for publikum. Året etter ble OSU etablert, med Entra, Linstow og Bane Nor Eiendom med en eierandel på en tredel hver. Det første prosjektet var Barcode, som etter 11 års planlegging og bygging ble fullført i år. Men det var en trang fødsel for strekkode-bebyggelsen. Hylekoret var massivt. Barcode var for høyt, stygt utformet og fungerte som en barriere, nærmest en mur, mellom fjorden og byen bak. Arkitekturen ble stemplet både som kaotisk og skjemmende. Men det påvirket ikke arbeidsdagene til Thorsen. På den tiden var han adm. direktør i NCC Property Development og opptatt på annet hold. Det var først i mai 2014 han ble toppsjef i OSU, etter at hans forgjenger Paul Lødøen skulle pensjoneres og han selv hadde hatt et halvt års karantene fra NCC. Sett i retrospekt mener han likevel at frykten på den tiden både var reell og begrunnet.

– Mange trodde nok Barcode bare ville bli for de rike, og at ingen andre skulle få adgang til fjorden

Les også: Næringseiendom er fortsatt hot

Nå er boligmarkedet helt dødt

Thorsen kom nærmest til dekket bord. Boligprisene var snart på vei opp, og de neste par årene var det Bonanza for alle som hadde noe å selge i hovedstaden. I Barcode er samtlige av de rundt 400 leilighetene, med unntak av én, solgt. Nå er derimot temperaturen en ganske annen. Prisene i Oslo er ned 10 prosent det siste halve året og Nordea tror prisene skal ytterligere 5 prosent ned. Sjefstrateg Peter Hermanrud i Sparebank1 Markets er bekymret. Det var fall i både 2008 og 2013, men denne gangen tror han det blir annerledes, og har beskrevet boligprisfallet med både «apokalypse» og «ragnarok». Hermanrud tror på et fall på over 20 prosent, at det vil vare i mellom fire og syv år, og at antall usolgte boliger hoper seg opp.

– Nå er boligmarkedet helt dødt, men det er ikke overraskende. OSU har vært gjennom to nedturer før, så vi har forberedt oss, både økonomisk og mentalt. Vi har kontanter, og det gjelder ikke å få panikk. Ikke selge høns i regnvær, men heller jobbe med produktene våre for å gjøre dem mer attraktive i denne perioden – også hvis den blir langvarig.

Ikke én bekymringsrynke er å spore i det 56 år gamle fjeset.

Saken fortsetter under

Barcode – for folk flest? Foto: Jørn Eriksson/Flickr cc
Barcode – for folk flest? Foto: Jørn Eriksson/Flickr cc

– Vi har solgt alt vi har satt i gang, med unntak av den ene leiligheten i Barcode. Neste gang det kan skje at vi ikke har solgt ut alt vi har ferdigstilt, er tidligst i 2019, sier han og kikker ned på det utsolgte boligkomplekset Eufemias Hage som er i ferd med å bli ferdig utvokst.

– Selv om boligmarkedet er ned nå, er det full fart i kontormarkedet. Og også handel, som vi har på gateplan, er på vei opp. I Barcode er nå 92 prosent av alle arealene leid ut, og om et halvt år vil det være 100 prosent.

Barcode - utskjelt og prisbelønt

Barcode er ferdig. Nå bygger OSU 1.500 nye leiligheter, 21.000 kvadratmeter kontorlokaler og 16.500 kvadratmeter handelsarealer mellom Barcode og fjorden. Først var det galt at Barcode var så synlig. Nå blir det mindre synlig fra fjorden, og noen har kritisert det også. Den først utskjelte, nå utsolgte arkitekturen har vunnet priser.

PWC skal flytte til Bispevika etter å ha holdt hus i Barcode i ti år. Inn i de nye kontorlokalene i Bjørvika skal også aktører som TV2, Microsoft og Vinmonopolet. Leilighetene skal fylles med den bemidlede delen av befolkningen. Men det siste er ikke bare en fordel, selv ikke for ham som lever av å selge dem.

– Vår visjon, som var på plass før min tid, er å utvikle Bjørvika til å bli Norges mest attraktive bydel. Og dette er første gang i mitt yrkesaktive liv at visjonen har betydd noe. Nå bruker vi den hver dag, og vi måler virksomheten etter dette. Vi skal være attraktive som arbeidsplass, for publikum, beboere, for våre samarbeidspartnere og for Oslo kommune. Vi har klart å gjøre dette til vårt mantra. Det handler om å skape fine bygg, kontorer, leiligheter og et godt tilbud på bakkeplan. Dette kan ikke være et sted bare for dem som har råd til å betale. Vi må ha gratistilbud for alle, og vi må sørge for at det bor barn her. Nå har vi tre barnehager, men kommunen har ikke fått på plass en skole ennå. Og nå hører jeg at det siger ut på tid. Det irriterer meg, for det kan bety at det tar lenger tid å oppfylle visjonen.

Les også: Solgte boliger for 1,3 milliarder i Oslo sentrum

– Hvem er drømmeleietakerne på bakkeplan?

– Når alt er ferdig, kommer det til å bo 10.000 og jobbe 20.000 mennesker her. Vi må sørge for at primærbehovene dekkes, som mat, klær, sko, lege og tannlege. Det kommer også premium shopping, men hakket under Prada, Gucci og Louis Vuitton. Vi må også ha litt sære og spesielle ting som trekker folk og engasjerer. Små nisjebutikker og kulturtilbud, sier Thorsen og forteller at det kommer flere serveringssteder langs Havnepromenaden.

– Her er det best klimatiske forhold i hele Oslo, i ly for sørvesten og sol fra morgen til kveld. Flottere forhold for uteservering finnes ikke.

– Mye som kan gå galt

OSU har nå solgt for rundt 12,5 milliarder kroner. Like mye gjenstår i den delen av utbyggingen som etter planen er ferdig rundt år 2025, eventuelt et par år senere dersom de kjøper tomten som Follobanen nå bruker til sine brakkerigger.

– Hva er den største risikofaktoren med denne utbyggingen?

– Det er mye som kan gå galt, men den største faren er at vi ikke lykkes med å gjøre dette til et sted for alle. At Oslos befolkning ikke tar eierskap. Vi må fylle opp med liv og røre, og ikke gjøre dette til en rik enklave, sier han og kikker ut mot fjorden. Igjen. Selv om han bor med sin kone på Høyenhall nå, utelukker han ikke at en leilighet med stor terrasse og fjordutsikt i Oslos nye bydel kan la seg materialisere en gang i fremtiden.

– Det må vi jo prøve å få til!

På 80-tallet var han Norges beste roer sammen med Alf Hansen. De tok blant annet OL-sølv i dobbeltfirer i Seoul i 1988, når dette bildet er fra. Fra venstre: Alf Hansen, Rolf Rhorsen, Lars Bjønness og Vetle Vinje. Foto: NTB Scanpix
På 80-tallet var han Norges beste roer sammen med Alf Hansen. De tok blant annet OL-sølv i dobbeltfirer i Seoul i 1988, når dette bildet er fra. Fra venstre: Alf Hansen, Rolf Rhorsen, Lars Bjønness og Vetle Vinje. Foto: NTB Scanpix

Rodde hele tiden i 20 år

Fjordutsikt er viktig for ham. En urolig ungdomstid har ført til at han har brukt minst like mye tid på fjorden som en vestlending som har dagpendlet med ferge hele sitt liv. Som ung flyttet Thorsen mye rundt i Norge med sine foreldre og sine to yngre søsken. I puberteten bodde han i Moelv og trivdes godt.

– Da jeg var 15 skulle vi flytte til Horten. Det var ingen gunstig tid for meg å flytte på. Jeg ble rykket opp av kompisgjengen. Jeg har alltid vært full av energi. Det var jeg også da, men i dette tilfellet ble den destruktiv. Jeg lagde mye bråk og tull. Men mor hadde sett at det var en roklubb i Horten, og at roing krevde mye energi. Hun sendte meg dit, og jeg ble bitt av basillen fra dag én, sier mannen som fortsatt har et utpreget konkurranseinstinkt.

Han trente mye. Å løpe tre mil med treneren ved siden av på scooter, var ikke uvanlig. Året etter han hadde begynt med roing, ble han Norgesmester. På 80-tallet var han Norges beste roer sammen med Alf Hansen. De tok VM-gull i dobbeltsculler i 1982, og sammen med Lars Bjønnes s vant han VM-gull i 1989 og 1994. Han har også to OL-sølv fra 1988 og 1992. Begge i dobbeltfirer.

– I 20 år rodde jeg hele tiden. Parallelt hadde jeg tatt en ingeniørutdannelse, selv om jeg til tider trente 40 timer i uken. Men i 1996 var jeg i grunnen ferdig med roing. Jeg var sliten og hadde skader. Jeg måtte fokusere på noe annet. Som mange andre toppidrettsutøvere er også jeg enten all in eller helt av. Jeg rodde ingen ting fra 1996 og frem til for to år siden. Da begynte jeg å ro litt igjen, men bare for moro.

For å holde den tidligere verdensmesterkroppen i form, sykler Thorsen to timer hver dag. En time til jobb og en time hjem igjen. 142 høydemetre.

– Men jeg er ingen Strava-deltaker. Jeg liker å sette meg mål og konkurrere med meg selv, men ikke med andre.

Fem spørsmål:

Stortingets talerstol blir din. Hvilken sak tar du opp?

Myndighetens manglende og / eller forsinkede tilrettelegging av infrastruktur. Eksempler: Fornebubanen, sykkelveinettet i Oslo og søppelsug-anlegg i Bjørvika.

Hva bør Norge bruke mindre penger på? Sendrektighet og unødig byråkrati i det offentlige Norge. Mye er bra, men det er jammen også et stort forbedringspotensial.

Hva er din dårligste investering? En Bavaria 34 fots motorbåt. Hver brukstime koster mye…

Hvilken bok vil du lese om igjen? Paulo Coelhos «Veronika vil dø».

Hvor går drømmereisen? Til Stråholmen – en øy i Kragerø kommune, der vi har hytte.

– Er det andre ting du ikke liker?

– Folk som kommer for sent. Eller for tidlig, for den saks skyld. Jeg har også en tett timeplan, men jeg klarer å følge den likevel.

Les også: Storebrand får rive House of Oslo

Har fått blod på tann

Han liker heller ikke folk som ikke er til å stole på.

– Hvis jeg har tatt noen i hånden, stoler jeg på at det blir slik. Hvis de i etterkant begynner å trekke seg fra det vi er blitt enige om, blir jeg sint. Jeg er opptatt av å stå for det jeg har sagt, selv om det viser seg å koste litt.

Han har fått blod på tann nå.

– Latskap irriterer meg. Eller la meg heller snu på det; jeg blir inspirert av flinke folk som vil noe. De som går all in og har masse energi. Jeg har masse energi, og jeg får påfyll av slike folk. Jeg liker rett og slett å jobbe med folk. Både i en til en-samtaler, men også i team. Jeg er ingen «slå i bordet-leder» som bruker tvang og frykt, men liker å lede med entusiasme.

Igjen reiser energibunten seg fra stolen og kikker mot det som skal bli Oslos nye bydel. På heisekranene. På den hektiske byggeaktiviteten. På arbeiderne som sørger for at boligkomplekset Eufemias Hage får et hageanlegg på taket. Med pergolaer, utegriller og urtehage. Thorsen ser mot Holmenkollen og kommenterer at tåken kommer sigende inn mot Oslos nye bydel. Den han planlegger i detalj. Men han har ikke fokus på mørke skyer på himmelen. Det er ikke derfor han sitter på sjefskontoret.

– Vi er komfortable selv om det er bråstans i boligsalget nå. Blir det langvarig må vi ta det med ro og krype ned i møllposen. Da må vi vente med neste prosjekt. Men vi er jo et rent utviklingsselskap. Alt vi bygger, skal selges på et eller annet tidspunkt. Vi selger rett og slett når vi får mest betalt for det.

Saken er først publisert i Finansavisen lørdag 2. desember

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
16:42 Trump møter Xi under G20-toppmøtet16:40 Regjeringen vil åpne Utsira Nord for havvind16:40 Ap vil ha granskning av jernbaneanbudene16:31 Abbasi-søsknene gjenforenes med moren på Ahus16:10 Norske myndigheter refses for isolasjonsbruk16:04 Irsk motstand for Brann i europaligaen15:47 Karaktervitner roser Ludvigsens engasjement15:46 Irland vil forby salg av diesel- og bensinbiler15:45 Kraftig jordskjelv i Japan15:37 Durek om prinsesse Märtha Louise: – Vi har snakket om ekteskap15:27 Rosenborg møter Linfield i mesterligakvalifiseringen15:04 Million-toalett med dritt-problemer14:46 – Denne utviklingen burde regjeringen stoppe14:43 Legemiddelmangel kan ramme opptil en halv million ganger i året14:38 Skjelven Merkel vekker oppmerksomhet14:10 Foreslår at prøveløslatte nektes pass14:06 Norgesgruppen trekker engangsgrill fra markedet14:03 Filmregissør Knut Andersen er død13:51 Bane Nor holder beredskapsøvelse ved Oslo S13:51 Draghi åpner for nye rentekutt13:48 Varaordfører på Askøy: – Antallet sykdomstilfeller er kraftig redusert13:18 Landslagssjef ber Solskjærs stjerne bytte klubb13:04 Familien og politiet etterlyser gjerningsperson etter funn av død kvinne12:36 Norsk sirkusbransje kjemper for overlevelse12:36 Strammer inn regler for bommer på sideveier12:21 Nå snakker hele verden om denne norske bygda12:13 Leddbåndsskade for Graham Hansen, kjemper mot klokka12:12 EU risikerer å bomme på klimamålene11:57 EUs handelsoverskudd med USA øker11:57 Forskere: Flere barnefødsler ikke god butikk for Norge11:36 Snart mulig å leie e-lydbøker fra folkebibliotekene11:34 – Aldri noe seksuelt eller upassende med Ludvigsen11:33 Jemtlands ektemann viste retten hvordan han mener skuddet gikk av11:31 Facebook lanserer egen kryptovaluta10:55 Danske forskere fant «nytt» folkeslag10:37 Platini avhørt i korrupsjonssak, avviser alle anklager10:37 Hegerbergs nye trener var i trøbbel for sexistisk kommentar10:23 Journalister bortvist da Mursi ble gravlagt i Kairo10:22 Ny elimineringsrunde i toryenes maktkamp10:20 Klima, skole, eldre: SV går for beste kommunevalg på 16 år10:05 EU-domstolen: Tysk motorveiavgift i strid med reglene09:59 To indiske soldater drept av bilbombe i Kashmir09:58 Færre rammes av akutt hjerteinfarkt og hjerneslag09:56 Truende mann skutt i beinet av politiet i Oslo09:45 Omsetningen i De norske Bokklubbene halvert09:39 Kina advarer USA mot å trappe opp i Midtøsten09:07 Maur setter livet på spill for å redde søsken09:06 Bomsjef betalte millionhonorar til eks-kollega uten anbud09:03 Støtten til kirken vil fortsatt avgjøre hva andre trossamfunn får08:30 Raymond Johansen ut mot bompengepartiet08:23 Havprofessor: – Norge er et lyspunkt08:14 Sterke reaksjoner på VAR-avgjørelse08:12 Pakistansk klatrer omkom, italiener skadd i snøskred i Pakistan08:05 Bompengepartiet nesten like stort som Frp i Sandnes07:54 Trump truer med å deportere millioner av ulovlige innvandrere07:51 Legeforeningen vil vurdere Abbasi-saken07:43 Raymond Johansen om Folkeaksjonen Nei til mer bompenger: – Et totalt useriøst parti07:35 Miljøbevegelsen varsler kamp mot tysk prøveboring sør for Lofoten07:33 EVRY og Tieto fusjonerer07:22 NRK: Abbasi-søsknene til Norge tirsdag07:20 Tolv døde i jordskjelv i Kina07:11 Offensiv Iversen vil utfordre Klæbo06:56 Alle OL-rivalene til cupspillet i fotball-VM06:41 Fire biler brant på Hovseter i Oslo06:36 Tankesmie ber om tettere samarbeid mellom SV og Rødt06:35 Hjelmseth imponert av innsats og vilje06:30 Ap ønsker ikke å endre asylforliket06:26 Asiatiske børser for det meste opp tirsdag06:05 Retten får se rekonstruksjon i Jemtland-saken05:50 Dette skjer i dag05:42 Geolog med ny befaring etter skred i Tromsdalen05:30 Dette skjedde i natt05:06 HRW: Ber FN etterforske Mursis død05:00 FN: 11 milliarder innbyggere i verden i 210004:54 Norge når ikke opp i kåring av Europas mest innovative regioner04:35 NHO-topp refser pelsdyrvedtak04:06 Tvangslovutvalget legger fram innstilling03:17 Brasiliansk entreprenørkjempe søker konkursbeskyttelse02:19 Swedbank fjerner toppledere i Estland01:57 Mann innrømmer delvis skyld i 15 år gammel voldtektssak01:33 USA vil sende 1.000 flere soldater til Midtøsten01:27 Abbasi-søsknene returneres til Norge01:07 Sør-Korea ble slått på dårlig norsk dag, men Graham Hansen-skade bekymrer00:40 Sjögren: – En styrke å vinne på en dårlig dag00:30 Menn stjal Pride-flagg og kom med homofiendtlige tilrop i Oslo00:09 Optimistisk «Caro» håper å rekke åttedelsfinalen23:33 Skytedrama overskygget Raptors-hyllest i Toronto – to personer såret23:20 DN: Frp godtar at bomløsning trekker ut i tid23:16 Amnesty ber Egypt etterforske Mursis død22:54 Caro ordnet VM-avansement, men måtte ut med skade22:30 Mystisk død: Skutt i brystet – sjanglet rundt i timevis22:08 USA advarer mot å gi etter for Iran21:58 SV-representant politianmelder nynazistgruppe for trusler21:55 Kristoffersen: – Jeg har ikke noe problem med å se folk i øynene21:33 Jordskred stanset rett over bebyggelse i Tromsdalen21:02 To trakk seg da Giske fikk styreverv21:00 Østfoldbanen åpnet for trafikk20:59 Kassi-mareritt da TIL vant på Nadderud20:30 Trump med 160 sekunders selvskryt for fire nye år19:50 Trump har satt seg på bakbena: – Norge er bekymret
Siste nytt
16:42PolitikkTrump møter Xi under G20-toppmøtet16:40NorgeRegjeringen vil åpne Utsira Nord for havvind16:40ReisenyheterAp vil ha granskning av jernbaneanbudene16:31PolitikkAbbasi-søsknene gjenforenes med moren på Ahus16:10NorgeNorske myndigheter refses for isolasjonsbruk16:04SportIrsk motstand for Brann i europaligaen15:47NorgeKaraktervitner roser Ludvigsens engasjement15:46MotorIrland vil forby salg av diesel- og bensinbiler15:45VerdenKraftig jordskjelv i Japan15:37KulturDurek om prinsesse Märtha Louise: – Vi har snakket om ekteskap15:27SportRosenborg møter Linfield i mesterligakvalifiseringen15:04ReiseMillion-toalett med dritt-problemer14:46Helse– Denne utviklingen burde regjeringen stoppe14:43Helse og livsstilLegemiddelmangel kan ramme opptil en halv million ganger i året14:38PolitikkSkjelven Merkel vekker oppmerksomhet14:10NorgeForeslår at prøveløslatte nektes pass14:06NorgeNorgesgruppen trekker engangsgrill fra markedet14:03KulturFilmregissør Knut Andersen er død13:51NorgeBane Nor holder beredskapsøvelse ved Oslo S13:51PengerDraghi åpner for nye rentekutt13:48NorgeVaraordfører på Askøy: – Antallet sykdomstilfeller er kraftig redusert13:18SportLandslagssjef ber Solskjærs stjerne bytte klubb13:04NorgeFamilien og politiet etterlyser gjerningsperson etter funn av død kvinne12:36KulturNorsk sirkusbransje kjemper for overlevelse12:36MotorStrammer inn regler for bommer på sideveier12:21ReiseNå snakker hele verden om denne norske bygda12:13SportLeddbåndsskade for Graham Hansen, kjemper mot klokka12:12VerdenEU risikerer å bomme på klimamålene11:57PengerEUs handelsoverskudd med USA øker11:57Helse og livsstilForskere: Flere barnefødsler ikke god butikk for Norge11:36KulturSnart mulig å leie e-lydbøker fra folkebibliotekene11:34Norge– Aldri noe seksuelt eller upassende med Ludvigsen11:33NorgeJemtlands ektemann viste retten hvordan han mener skuddet gikk av11:31PengerFacebook lanserer egen kryptovaluta10:55VerdenDanske forskere fant «nytt» folkeslag10:37SportPlatini avhørt i korrupsjonssak, avviser alle anklager10:37SportHegerbergs nye trener var i trøbbel for sexistisk kommentar10:23VerdenJournalister bortvist da Mursi ble gravlagt i Kairo10:22PolitikkNy elimineringsrunde i toryenes maktkamp10:20PolitikkKlima, skole, eldre: SV går for beste kommunevalg på 16 år10:05MotorEU-domstolen: Tysk motorveiavgift i strid med reglene09:59VerdenTo indiske soldater drept av bilbombe i Kashmir09:58Helse og livsstilFærre rammes av akutt hjerteinfarkt og hjerneslag09:56NorgeTruende mann skutt i beinet av politiet i Oslo09:45KulturOmsetningen i De norske Bokklubbene halvert09:39VerdenKina advarer USA mot å trappe opp i Midtøsten09:07VerdenMaur setter livet på spill for å redde søsken09:06MotorBomsjef betalte millionhonorar til eks-kollega uten anbud09:03PolitikkStøtten til kirken vil fortsatt avgjøre hva andre trossamfunn får08:30NorgeRaymond Johansen ut mot bompengepartiet08:23NorgeHavprofessor: – Norge er et lyspunkt08:14SportSterke reaksjoner på VAR-avgjørelse08:12VerdenPakistansk klatrer omkom, italiener skadd i snøskred i Pakistan08:05PolitikkBompengepartiet nesten like stort som Frp i Sandnes07:54VerdenTrump truer med å deportere millioner av ulovlige innvandrere07:51NorgeLegeforeningen vil vurdere Abbasi-saken07:43PolitikkRaymond Johansen om Folkeaksjonen Nei til mer bompenger: – Et totalt useriøst parti07:35NorgeMiljøbevegelsen varsler kamp mot tysk prøveboring sør for Lofoten07:33NorgeEVRY og Tieto fusjonerer07:22NorgeNRK: Abbasi-søsknene til Norge tirsdag07:20VerdenTolv døde i jordskjelv i Kina07:11SportOffensiv Iversen vil utfordre Klæbo06:56SportAlle OL-rivalene til cupspillet i fotball-VM06:41NorgeFire biler brant på Hovseter i Oslo06:36PolitikkTankesmie ber om tettere samarbeid mellom SV og Rødt06:35SportHjelmseth imponert av innsats og vilje06:30PolitikkAp ønsker ikke å endre asylforliket06:26PengerAsiatiske børser for det meste opp tirsdag06:05NorgeRetten får se rekonstruksjon i Jemtland-saken05:50NorgeDette skjer i dag05:42NorgeGeolog med ny befaring etter skred i Tromsdalen05:30NorgeDette skjedde i natt05:06VerdenHRW: Ber FN etterforske Mursis død05:00VerdenFN: 11 milliarder innbyggere i verden i 210004:54VerdenNorge når ikke opp i kåring av Europas mest innovative regioner04:35PolitikkNHO-topp refser pelsdyrvedtak04:06NorgeTvangslovutvalget legger fram innstilling03:17VerdenBrasiliansk entreprenørkjempe søker konkursbeskyttelse02:19PengerSwedbank fjerner toppledere i Estland01:57NorgeMann innrømmer delvis skyld i 15 år gammel voldtektssak01:33VerdenUSA vil sende 1.000 flere soldater til Midtøsten01:27NorgeAbbasi-søsknene returneres til Norge01:07SportSør-Korea ble slått på dårlig norsk dag, men Graham Hansen-skade bekymrer00:40SportSjögren: – En styrke å vinne på en dårlig dag00:30NorgeMenn stjal Pride-flagg og kom med homofiendtlige tilrop i Oslo00:09SportOptimistisk «Caro» håper å rekke åttedelsfinalen23:33SportSkytedrama overskygget Raptors-hyllest i Toronto – to personer såret23:20NorgeDN: Frp godtar at bomløsning trekker ut i tid23:16VerdenAmnesty ber Egypt etterforske Mursis død22:54SportCaro ordnet VM-avansement, men måtte ut med skade22:30VerdenMystisk død: Skutt i brystet – sjanglet rundt i timevis22:08PolitikkUSA advarer mot å gi etter for Iran21:58PolitikkSV-representant politianmelder nynazistgruppe for trusler21:55SportKristoffersen: – Jeg har ikke noe problem med å se folk i øynene21:33NorgeJordskred stanset rett over bebyggelse i Tromsdalen21:02PolitikkTo trakk seg da Giske fikk styreverv21:00ReisenyheterØstfoldbanen åpnet for trafikk20:59SportKassi-mareritt da TIL vant på Nadderud20:30VerdenTrump med 160 sekunders selvskryt for fire nye år19:50PolitikkTrump har satt seg på bakbena: – Norge er bekymret
Populært