Norsk kvinne vant 341 millioner kroner i Vikinglotto

En særdeles heldig nordmann klarte å krysse ut alle de seks vinnertallene i onsdagens vinnerrekke i VikingLotto. Premien er av det enorme slaget. Skjermdump: NRK.
En særdeles heldig nordmann klarte å krysse ut alle de seks vinnertallene i onsdagens vinnerrekke i VikingLotto. Premien er av det enorme slaget. Skjermdump: NRK.

En kvinne fra Oslo stakk onsdag av med førstepremien i Vikinglotto. Ingen har tatt førstepremien siden 14. juni og potten var dermed på hele 341.285.000 kroner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Premien er den høyeste noen gang i Vikinglottos historie.

– For fire og et halvt år siden vant en nordmann 216 millioner, det er den høyeste premien til én enkelt vinner i Vikinglotto som vi har hatt, sier trekningsredaktør Atle Onsrud Jensen i Norsk Tipping til NTB.

Norsk Tipping fikk rett før klokken 22 kontakt med kvinnen som vant. Naturlig nok ble hun svært begeistret over nyheten.

– Hun skal ha en samtale med våre økonomiske rådgivere, men nevnte at en ny bil og en ny bolig sto på ønskelisten, opplyser Jensen.

Alle storvinnerne til Norsk Tipping får tilbud om økonomisk veiledning, og premien blir overført til spillerens bankkonto i løpet av noen dager.

Kvinnen var den eneste som hadde de seks hovedtallene og vikingtallet på samme rekke. Vinnerrekka besto av tallene 2, 15, 30, 35, 37 og 45 samt vikingtallet 8.

Utbetalingen er samtidig den nest høyeste i Norsk Tippings historie. Rekorden tilhører en mann som vant Eurojackpot i august i år og kunne innkassere 441 millioner kroner.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden