Barnevakt får kokk, Porsche og én million i året

Porsche. Foto: Scanpix
Porsche. Foto: Scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Blir du barnepasseren til denne britiske familien får du kjøre din egen luksusbil.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Dersom du elsker barn og kan Kung-Fu, er dette kanskje jobben for deg, skriver CNBC.

En velstående britisk familie ser nå etter en erfaren barnepasser, og betingelsene er en smule annerledes enn man forventer av en slik jobb.

Den rette kandidaten får reiser til utlandet, mat fra en kokk med Michelin-stjerne på kragen og betaling på hele 100,000 pund, noe som tilsvarer over én million kroner i lønn.

– Vi ser etter en høyt kvalifisert barnepasser som har en grad i barnepsykologi, ingen egne barn og minimum 15 års erfaring som «nanny», skriver familiens mor i en annonse på Childcare.co.uk.

Les også: Kjøp, kjøp, kjøp og kjøp

Den ideelle kandidaten bør kunne selvforsvar, men foreldrene er villige til å betale trening for den rette personen.

Foreldrene som har hjem i London, Barbados, Cape Town og Atlanta, har fire barn mellom to og femten. De ønsker en barnepasser som kan bo sammen med familien, og som er villig til å reise internasjonalt opp til tre ganger i uka.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kravene til barnepasseren er imidlertid tøffe: Personen vil måtte jobbe seks dager i uken fra syv om morgenen til åtte om kvelden. «Nannyen» må også delta i undervisning av barna, noe som foregår i hjemmet.

Barnepasseren må også gjøre ærend på vegne av familien, men slipper imidlertid å kjøre en skranglete folkevogn til butikken. Da kan nemlig den utkårede få velge mellom familiens biler, som inkluderer en Porsche, en Range Rover og en Maserati.

Når «nannyen» har fri, må fritiden også benyttes på en høvelig måte.

– Vi er ikke opptatt av hva barnepasseren gjør i fritiden, men utstrakt drikking eller anvendelse av narkotika vil ikke bli tolerert og vil føre til umiddelbar avskjedigelse, skriver moren.

Familiens identitet er ukjent, men moren bekrefter at stillingen er ekte, og forteller at de så langt ha fått 300 søkere.

Les også:

Mannen ville ikke bygge toalett - fikk lov å skille seg

Solberg skuffet over norske menn

Saken er opprinnelig publisert på Hegnar.no