Kiwi billigst i de fem største byene

Kiwi er billigst, ifølge Forbrukerrådets nye app. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
Kiwi er billigst, ifølge Forbrukerrådets nye app. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Kiwi er billigst blant matkjedene i landets fem største byer, ifølge Forbrukerrådets nye nettjeneste «Sjekk dagligvarer». 

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prisene som står å lese i tjenesten onsdag sammenligner prisen på en varekurv med 186 av de mest solgte dagligvarene. Ifølge oversikten er det i landets fem største byer billigst å handle hos Kiwi Magasin Blå i Stavanger, der handlekurven koster 5.397 kroner.

Også i Tromsø, Oslo, Bergen og Trondheim er ulike Kiwi-butikker billigst. I hovedstaden inntar faktisk matvarekjeden alle de 15 øverste plassene. Billigst i Oslo er Kiwi på Schous plass på Grünerløkka, der totalprisen for handlekurven oppgis å være 5.421 kroner. Det er 1.424 kroner billigere enn den dyreste matbutikken i utvalget, Matkroken i kjøpesenteret Steen og Strøm.

Sjekk dagligvarer ble lansert i Arendal onsdag. Tjenesten gjør det mulig å se totalprisen for en ferdig sammensatt handlekurv i de ulike butikkene. Prisene oppdateres hver torsdag med snittpriser for uka som har gått.

Les også: Priskrig tar livet av Kiwi i Danmark

Rema taper kampen om kundene

Oddbjørn tjener nesten én million hver eneste måned

Personvernpolicy