Meny

Mobilabonnement1 har fått tommel opp av Nkom

Mobilabonnement1 sammenligner samtlige operatører i Norge. Foto: Colourbox

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det har vært en intens utvikling og forbedring av siden, ettersom Nkom stiller høye krav til både funksjonalitet og brukervennlighet, forteller Jakob Englund.

I januar 2016 gjorde en ny nettbasert tjeneste sin entré. Mobilabonnement1 kunne sammenlikne samtlige norske mobiloperatører og deres mobilabonnement. Jakob Englund, som driver tjenesten, forteller til ABC Nyheter at Mobilabonnement1 nå er blitt godkjent av Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom).

– For forbrukeren betyr dette at Mobilabonnement1 er en transparent, pålitelig og aktuell tjeneste innen sammenligning av mobilpriser, noe som er svært ettertraktet i et så dynamisk marked som mobiltelefoni.

Les også: Så enkelt kan du overvåke andres mobil

(Saken fortsetter under)

Mobilabonnement1 blir i disse dager lansert i andre land, deriblant Sverige, Danmark, Tyskland, Sveits og Østerrike.

I tillegg til mobilabonnement, er det blitt lagt til en sammenligning av mobilt bredbånd, samt en anbudstjeneste for bedriftsabonnement.

– Brukere kan nå benytte en datakalkulator som beregner anbefalt datamengde per måned, forteller Englund.

For tiden studerer Englund ved Wirtschaftsuniversität Wien i Østerrike. Parallelt har han utviklet et prosjekt som heter kredittkort-guiden.no.

– Nettsiden ble lansert januar 2017 og er en sammenligning av kredittkort. På sikt blir kredittkort-guiden.no en forbrukerportal med relevant og verdifull informasjon som skal hjelpe forbrukeren om å fatte bedre og mer informerte valg, forklarer den unge gründeren.

Les også:

Fem apper som kan lære deg et nytt språk

Nå kan mobilen redde deg fra køen

– Dating-appene gjør deg sårbar

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært