Derfor bør du bytte mobilabonnement regelmessig

Foto: Colourbox

Ikke bli sittende med det samme gamle mobilabonnementet når du kan spare penger på å bytte regelmessig.

I kommersielt samarbeid med Kortogkontant.no

Mobilselskapene lanserer stadig nye, billigere abonnement. Men disse brukes til å verve nye kunder, og du som allerede er kunde blir sittende med din gamle, dyrere avtale.

- Du blir ikke nødvendigvis belønnet for å være lojal mot mobilselskapet ditt i dagens marked. Hvis du har hatt det samme abonnementet og leverandøren i flere år så finnes det nesten garantert noe billigere der ute, forklarer Kyrre Andersen hos Kort og Kontant.

Kort og Kontant har utviklet en tjeneste som finner det billigste abonnementet for akkurat ditt forbruk. Ved å taste inn omtrent hva du bruker av mobildata, sms og ringeminutter, får du oppgitt hvilken avtale som passer deg best. Andersen forteller at mange som bruker tjenesten blir overrasket over hvor mye de kan spare.

- Mange sitter på en avtale som er tilpasset et helt annet mobilforbruk enn de har selv. Det er særlig de som har et forbruk som er større eller mindre enn normalen som kan spare mye penger på å bytte.

Å bytte mobilselskap er svært enkelt. Du beholder det gamle nummeret ditt og det nye selskapet tar seg av alt det praktiske.

- En god huskeregel kan derfor være å bytte abonnement regelmessig. På den måten kan man alltid sikre seg de gunstige betingelsene som tilbys nye kunder. I det minste bør du ofte sjekke hvilke abonnement du kan få i forhold til det forbruket du har. Ofte kan det være mye penger å spare på å bytte til noe billigere.

Finn og sammenlign mobilabonnement her

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.