Nå bør du bytte strømleverandør

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Mange nordmenn går glipp av flere tusen kroner i året ved å sitte på feil strømavtale. Dessverre er det mange som ikke oppdager hvor dyr strømleverandør de har før vinterkulden kommer.

Kommersielt samarbeid med Bedrebest.no

– Det er dyrt å vente. Men hvis man bytter til en billigere leverandør nå, slipper man å få kuldesjokk av vinterens strømregninger, sier Kyrre Andersen hos Bedrebest .

Raskt og enkelt å bytte
I dag er det dessuten enklere enn noen gang å bytte til en billigere strømleverandør. For det første tar strømselskapet seg av alt det praktiske ved bytting. I tillegg behøver man ikke lenger å undersøke strømprisene selv. Bedrebest har utviklet en tjeneste som finner den billigste strømleverandøren for akkurat din husstand.

Foto: Coulourbox
Foto: Coulourbox


Velg riktig og du kan spare over 6000 kr i året
Prisforskjellene mellom de ulike leverandørene er større enn mange tror. Og tilbudet av ulike strømavtaler er stort så det gjelder å velge riktig. Bruker du for eksempel 28000 kWt i året, kan du spare over 6.000 kroner på å bytte fra den dyreste til den billigste.

Å bytte strømleverandør har blitt en av de enkleste måtene å spare penger på. Og det er klart at desto tidligere du bytter, desto mer vil du kunne spare. Gjør lommeboken en tjeneste, og finn den billigste strømleverandøren før vinteren kommer!

Sammenlign strømpriser her.

Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for annonsørinnhold.