Meny

34 nye nordmenn ble Lotto-millionærer

Foruten de fire vinnerne av den ordinære førstepotten, ble ytterligere 30 nordmenn Lotto-millionærer lørdag kveld. Arkivfoto: Bjørn Sigurdsøn (NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Foruten de fire som delte førstepremiepotten i lørdagens Lotto-trekning, kan ytterligere 30 heldige personer vente seg en telefon fra Hamar med beskjed om at de er blitt millionær.

I forbindelse med lørdagens Lotto-trekning, der fire vinnere delte førstepremiepotten og hver av dem kan vente seg hele 3.984.285 kroner inn på konto de nærmeste dagene, ble det i tillegg trukket hele 30 ekstra vinnere i anledning 30-årsjubileet for det populære pengespillet som ble startet opp i 1986.

Les også: – Nei, nei, nei. Du tuller med meg nå?

De 30 nordmennene som delte den såkalte SuperLotto-potten ble tilfeldig trukket ut, uavhengig av hvor mange rette de måtte ha hatt på kupongene sine.

Om du tenker at det spiller ingen rolle fordi du ikke leverte kupong denne uken, kan du likevel ha vunnet, da SuperLotto-vinnerne ble trukket blant alle spillere som har levert inn en Lotto-rekke i løpet av tredje kvartal; altså i perioden 1. juni til 31. august i år.

Les også: Nordmenn vant 305 millioner i Viking Lotto

Potten i SuperLotto var på 35 millioner kroner, hvilket betyr at de 30 heldige vinnerne får utbetalt 1.166.665 kroner hver.

Norsk Tipping jobber med å få kontakt med alle vinnerne, som er spredt over hele landet, så det kan være lurt å ta telefonen om du får en oppringing fra et ukjent nummer.

Ved midnatt hadde Norsk Tipping fått kontakt med 24 av de 30 vinnerne.
Det betyr at det fortsatt er seks personer som er uvitende om at de har blitt SuperLotto-millionærer.
De seks personene er:

  • Kvinne fra Rogaland
  • Mann fra Sogn og Fjordane
  • Mann fra Hordaland
  • Mann fra Nord-Trøndelag
  • Kvinne fra Østfold
  • Mann fra Aust-Agder

Kanskje en av dem er deg? Sjekk om du har noen ubesvarte anrop på telefonen din. Kanskje det er din lykkedag.

Les også:

Mann vant to ganger syv rette i Lotto

Vant SuperLotto for andre gang

Mann og kone hadde begge syv rette i Lotto

Privatøkonomi
Populært