Meny

Norgesgruppen: –Trumfpoeng tilfaller aldri oss

Gjerrigknarken Rune Nikolaisen går hardt ut mot Trumf-vilkårene. Kommunikasjonsrådgiver i Norgesgruppen Ingrid Solberg Gundersen svarer. Foto: Privat/Norgesgruppen
Gjerrigknarken Rune Nikolaisen går hardt ut mot Trumf-vilkårene. Kommunikasjonsrådgiver i Norgesgruppen Ingrid Solberg Gundersen svarer. Foto: Privat/Norgesgruppen
Norgesgruppen forsikrer om at de aldri har praktisert bestemmelsen om at opptjente bonuspoeng kan tilfalle dem.

I dagens stemmer-innlegg påpeker Gjerrigknarken at Norgesgruppen kan ta bonuspoengene dine - med ditt samtykke.

«Rundt 2 millioner nordmenn er flinke til å bruke Trumf-kortet for å spare litt ekstra, enten de kjøper drivstoff eller matvarer i butikker som er tilknyttet bonussystemet. Men visste du at Norgesgruppen som eier mesteparten av Trumf har et punkt i sine vilkår som gir dem anledning til å ta bonusen din», skriver Rune Nikolaisen, bedre kjent som Gjerrigknarken.

Les hele innlegget her

Norgesgruppen sier til ABC Nyheter at de skal se på saken:

– Bonus oppspart gjennom Trumf-programmet er kundene sine og tilfaller aldri Norgesgruppen. Siden vi aldri har praktisert bestemmelsen om at opptjente bonuspoeng kan tilfalle Trumf innen lovens foreldelsesfrist på tre år, kommer vi nå til å se på denne. Vi jobber også med et nytt tilbud til Trumf-kundene der de kan ta ut bonus når de er i butikken. Løsningen skal gjøre at det blir enda enklere for kundene å ta ut og bruke sin Trumf-bonus, skriver Ingrid Solberg Gundersen, kommunikasjonsrådgiver i Norgesgruppen, i en e-post til ABC Nyheter. 

Les også:

– Neste generasjons dagligvarebutikk ligger ikke på et gatehjørne

Helleland: – Gode signaler fra Rema og Norgesgruppen

Rema: – Over 80 konkurrenter har ulovlig søndagsåpent

Annonse
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus