Stemmer/Penger:Tar Norgesgruppen Trumf-bonusen din?

Gjerrigknarken Rune Nikolaisen oppfordrer deg til å passe på at Norgesgruppen ikke tar bonuspoengene dine.
Gjerrigknarken Rune Nikolaisen oppfordrer deg til å passe på at Norgesgruppen ikke tar bonuspoengene dine. Foto: Privat

Det er ikke slik at du må vente på at Kiwi eller andre sender deg bonuskuponger som kan løses inn i butikkene. Det enkleste er å logge seg på Trumf-kontoen og be om utbetaling til din egen bankkonto, skriver Gjerrigknarken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stemmer: Rune Nikolaisen
Gjerrigknarken

Delta i debatten

Send oss gjerne forslag til kronikker vi kan publisere.
Formen bør være kronikk/kommentar/blogginnlegg med maks 1000 ord.

E-post: stemmer@abcnyheter.no

Rundt 2 millioner nordmenn er flinke til å bruke Trumf-kortet for å spare litt ekstra, enten de kjøper drivstoff eller matvarer i butikker som er tilknyttet bonussystemet. Men visste du at Norgesgruppen som eier mesteparten av Trumf har et punkt i sine vilkår som gir dem anledning til å ta bonusen din?

Norgesgruppen ønsker selvsagt at vi kunder skal bruke pengene til gode i butikker som Meny, Spar, Kiwi, Joker - og dagligvaregigantene sender derfor med jevne mellomrom ut e-poster og sjekker som kan innløses i kjedebutikkene som deltar i bonusprogrammet. Men faktum er at svært mange kunder lar bonusen ligge hos Trumf – hundrevis av millioner står ubrukte.

Les også: Må du øse ut med tusenvis av kroner for å ha en god sommerferie?

Norgesgruppen kan ta bonuspoengene dine – med ditt samtykke

For en tid tilbake arrangerte Forbrukerrådet en maratonaksjon der ansatte og kjente personer leste opp vilkår fra nasjonale og internasjonale apper – for å vise hvor vanskelige slike vilkår kan være.

Den gang du registrerte deg for å få et Trumf-kortet godtok du samtidig en rekke vilkår – akkurat slik man gjør det med apper eller nettsteder der man må registrere seg. Men har DU lest vilkårene i Trumf-programmet?

Ta for eksempel punkt 10 som lyder som følger:

Opptjente bonuspoeng tilfaller Trumf dersom du ikke fremmer krav om uttak av bonus innen lovens foreldelsesfrist på tre år. Foreldelsesfristen løper fra opptjeningstidspunktet.

Norgesgruppen innrømmer at de har rett til å slette ubenyttet bonus etter tre år, men enn så lenge velger de å ikke gjøre det.

Norgesgruppen svarer: Trumfpoeng tilfaller aldri oss

Bli bedre kjent med Gjerrigknarken

Bedre føre var enn etter snar – hent ut Trumf-bonusen din

Spørsmålet er om man skal stole på at Norgesgruppen ikke endrer mening og tar bonuspoengene som er samlet opp gjennom nitidig handling av folk flest? Jeg synes ikke du bør stole på noen andre enn deg selv – og derfor er rådet mitt å hente ut Trumf-bonusen med jevne mellomrom.

Det er ikke slik at du må vente på at Kiwi eller andre sender deg bonuskuponger som kan løses inn i butikkene. Det enkleste er å logge seg på Trumf-kontoen og be om utbetaling til din egen bankkonto.

Du kan selvsagt benytte sjekken i butikker tilknyttet Trumf, men jeg mener det er smartest å stå fritt til å bruke bonusen hvor man selv vil. Uansett, ikke ta sjansen på at bonuspoengene dine forsvinner!

Les også: Stå imot støvsugerprodusentene som vil at du skal kjøpe dyre, originaleposer!

Slik planlegger du middagene og sparer penger