Meny

Strømregningene slås sammen

Olje- og energiminister Tord Lien har jobbet for å samle strømregningene på én og samme faktura. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fra høsten av kan regningen fra både nettleverandør og kraftleverandør samles på én faktura. Endringen vil gjøre hverdagen enklere for folk, mener Fremskrittspartiet.

– Vi gikk til valg på å gjøre hverdagen enklere for folk, og denne regelendringen gjør nettopp det. I dag er systemet slik at hvis du bytter kraftleverandør fra selskapet som også er ansvarlig for strømnettet, til en uavhengig kraftleverandør, så går det fra en til to regninger, sier olje- og energiminister Tord Lien (Frp) til Dagbladet.

Les også: Billigste strøm på 15 år

Fra høsten av innfører Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) nye regler som åpner for at alle kraftleverandører kan tilby én samleregning til kundene. Forslaget ble sendt ut på høring i januar 2015.

Les også: Billig strøm i lang tid fremover

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus