Meny

Storebrand senker renten til 1,95 prosent

Storebrand setter ned boliglånsrenten, og befester sin posisjon som en av de rimeligste bankene i markedet. Ny laveste rente blir 1,95 prosent. Foto: Gorm Kallestad (NTB Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Opplever stor etterspørsel etter «ungdomslån» til de under 41 år.

Som følge av at Norges Bank senket styringsrenten til 0,5 prosent, valgte Danske Bank, DNB, Handelsbanken og SpareBank 1 å sette ned renten. Tirsdag denne uken fikk de følge av Nordea og flere andre banken, og fredag morgen er turen kommet til Storebrand.

Rentenedsettelsen gjelder fra fredag 1. april, og gjelder boliglån for de med alder under 41 år og lånekunder som omfattes av Norges største foreningsavtale for banktjenester mellom Storebrand og Unio. Kundene dette gjelder får nå en nominell rente på 1,95 prosent innenfor 70 prosent av boligens verdi.

Les også: Olsen setter ned renten til 0,50 prosent

Eneste bank der du er ung i en alder av 40

Anthon Andreassen, kommunikasjonssjef i Storebrand. Foto: Storebrand

– Dagens rentekutt er et resultat av konkurransesituasjonen og utviklingen i rentemarkedet, og befester vår posisjon blant de rimeligste bankene i markedet for boliglån, sier kommunikasjonssjef Anthon Andreassen i Storebrand.

Andreassen forteller at utvidelsen av aldersgrensen for Boliglån for unge opp til fylte 41 år er blitt godt mottatt i markedet, og Storebrand har opplevd stor etterspørsel etter deres «ungdomslån». Storebrand er så langt eneste bank som stiller med dette tilbudet.

– Nordmenn tar lengre utdanning enn tidligere, får sin første jobb senere og etablerer familie senere i livet. Derfor tilbyr vi våre beste betingelser for boliglån for kunder til og med 40 år, sier Andreassen.

Les også: – Rentemedisin kan gi sterke bivirkninger

Sikrer konkurransedyktig rente

1. mars trådte bankavtalen mellom Storebrand og hovedorganisasjonen Unio i kraft. Avtalen gjelder medlemmer og ansatte i 11 av 12 Unio-forbund, med til sammen 230 000 medlemmer.

– Unios medlemmer er en svært viktig kundegruppe for oss, og avtalen sikrer disse en konkurransedyktig rente. Derfor kutter vi nå renten for disse kundene, sier Andreassen.

Les også:

Ny runde med rentekutt i bankene

Nordea senker renten

SpareBank 1 setter ned renten

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus