Meny

Vant SuperLotto for andre gang

Lotto-programleder Ingeborg Myhre hadde gleden av å dele ut millionpremier til 30 SuperLotto-vinnere påskeaften i tillegg til to ordinære vinnere. Foto: Sverre Houmb (Norsk Tipping)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hele 30 Lotto-spillere ble millionærer påskeaften i forbindelse med SuperLotto-trekning. Én av dem ble oppring for andre gang på fire måneder.

I forbindelse med at Lotto i disse dager fyller 30 år, trakk Norsk Tipping lørdag ut 30 tilfeldige vinnere som delte en pott pålydende nærmere 41 millioner kroner. Det betyr at hver og en av dem får 1.366.665 millioner kroner inn på konto rett over påske.

En av de heldige var en mann fra Kristiansund som knapt trodde hva han hørte da han fikk telefonen fra Hamar:

– Ringer dere igjen?

Vant i SuperLotto rett før jul

Kristiansund-mannen hadde fått en tilsvarende telefon forrige gang det var SuperLotto-trekning, melder Norsk Tipping.

– Det stemmer. Jeg vant i SuperLotto 19. desember, og så skjer det nå igjen. Utrolig, sa mannen.

Rett før jul vant han 1.161.000, og nå la han altså på til 1.366.000 - til sammen rundt 2,5 millioner kroner.

– Jeg sier bare tusen takk, og det er bare å ringe igjen, sa den glade nordmøringen, som leverte vinnerkupongen med mobilen 20. februar.

Les også:  Mann og kone hadde begge syv rette i Lotto

Syv rette to påsker på rad

I tillegg til de 30 SuperLotto-vinnerne, var det to personer som vant hovedtrekningen i Lotto, og kan vente seg hele 8.651.590 kroner inn på konto om noen dager.

Om ikke det var nok at en SuperLotto-vinner vant for andre gang, kunne den ene av de to hoved-Lotto-vinnerne juble over førstepremie for andre gang på under ett år. Mannen, som bor i Oslo, hadde nemlig syv rette på kupongen også på påskeaften i fjor!

– Hei Norsk Tipping!

Det svarte vinneren da Norsk Tipping ringte ham. De hadde knapt rukket å bekrefte at han hadde rett, før han forklarte hvorfor han visste det var dem.

– Du skjønner, jeg fikk telefon fra dere for under ett år siden også. Det var også på påskeaften og det var SuperLotto-trekning da også. Jeg fikk syv rette i den vanlige trekningen på sånn Andelsbank og fikk en tidel av premien. Det ble litt over 400.000 kroner den gangen, og det var jo litt av en opplevelse, sa Oslo-mannen.

Denne gangen vant mannen rundt 20 ganger mer enn sist.

Les også:  Kvinne vant over 62 millioner i VikingLotto

Privatøkonomi
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus