Meny

Billigste bensin på mange år i Oslo

Flere steder på Østlandet kan du nå kjøpe billig drivstoff. Diesel koster under 10 kroner per liter. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Diesel til under 10 kroner literen, og bensin til drøyt 11 kroner møter kunder i Oslo i påsken. Prisene har ikke vært så lave på 15-20 år, ifølge en av aktørene.

Ifølge E24 ligger bensinprisene nå over 1 kroner under hva de var da selskapene hadde priskrig i romjula 2014.

– Det er typisk for høytid at prisene faller veldig. Vi så det i julen, med langhelg, og vi ser i påsken at det faller til veldig lave priser, sier pressetalsmann Knut Hansen i Statoil Fuel og Retail.

– Jeg kan nesten ikke huske sist det var så billig bensin i Oslo-området. Det er 15-20 år siden vi så bensin til dette prisnivået i Oslo, sier drift- og etableringssjef Thron Sperre Olsen i Uno X.

– Det er ekstremt lave priser. Det er bra for kundene, men vi får håpe dette ikke vil vare altfor lenge, legger han til.

Privatøkonomi
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus