Fire kjørelærere i fengsel for skattejuks

Seks kjøreskolelærere fra to ulike kjøreskoler i Skien i Telemark er anmeldt for å ha unndratt inntekter på til sammen sju millioner kroner.
Seks kjøreskolelærere fra to ulike kjøreskoler i Skien i Telemark er anmeldt for å ha unndratt inntekter på til sammen sju millioner kroner. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Seks kjøreskolelærere fra to ulike kjøreskoler i Skien i Telemark er anmeldt for å ha unndratt inntekter på til sammen sju millioner kroner. Fire av dem er idømt fengselsstraff.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge dommen har kjøreskolene hatt for dårlige rutiner med å føre opp kjøretimer, andre rapporterte inn for lav inntekt og noen ga vennepriser av betydelig omfang, melder NRK.

En av kjørelærer ble dømt for å ha unndratt mer enn 900.000 kroner i perioden 2008 til 2011. Han må sone 40 dager i fengsel.

– Fem av sakene har fått tilståelsesdom, mens den sjette saken er oversendt tingretten med begjæring om tilståelsesdom, Der har dommen ikke falt enda, sier politiadvokat Gunstein Bjørgum i Telemark politidistrikt.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus