Meny
Privatøkonomi
– Arbeidsgivere mister mange diamanter i den store sandkassen
Daglig leder i markedsbyrået CompEdge Consulting, Adrian Søbyskogen, mener skole betyr svært lite dersom alternativet er at du har erfaring og er lærevillig.
Norge faller på liste over best pensjonsordning
En gjennomsnittlig norsk arbeidstaker kan vente seg en pensjon på kun halvparten av lønnen, ifølge en fersk rapport fra Mercer.
Uføre får mer å rutte med som alderspensjonister
Hver tredje norske kvinne er ufør når hun blir alderspensjonist.
Undersøkelse: En av tre dropper tannlegen grunnet kostnad
En av tre nordmenn enten utsetter eller unnlater å gå til tannlegen av økonomiske årsaker, ifølge en ny undersøkelse.
– Det er klart det tar tid å bygge drømmeeiendommen i strandsonen
Fem utbygginger av strandeiendommer setter en ny standard for boliger langs Norges mest eksklusive kyststripe. Minsteprisen er 200 millioner kroner og ingen har så langt greid å bli ferdig på under ti år.
Annonsørinnhold
Hvilket forbrukslån er best i test?
Mange steder på nettet kårer med jevne mellomrom hvilket eller hvilke forbrukslån som er best i test. I noen tilfeller er det også slik at et godt forbrukslån for en annen, ikke trenger å være et godt forbrukslån for deg. 
Myndighetene vil ha deg til å bake en annen gang
Heretter må du tenke deg om: Når skal du sette bollene i ovnen? Nye strømmålere er første skritt på veien til å variere dine strømpriser ut fra hvor stort forbruket er i markedet.
Regelendring førte til klar økning i bruken av gradert kontantstøtte
Etter at det igjen ble mulig å få ulike satser av kontantstøtte, har bruken av gradering av ytelsen økt markant. Samlet har kontantstøttebruken gått ned.
Dyrt kull gir høye strømpriser tross masse regn
Det hjalp ikke med store mengder regn i august og september. Dyre priser på kull og gass og en nesten rekordtørr sommer setter preg på strømregningen.
Norges Bank: Flere vil ha fastrente
Rentene er på vei opp, og det samme er etterspørselen etter fastrentelån. Den skal øke ytterligere mot slutten av året, melder norske banker.