Privatøkonomi
– Et godt tegn for utviklingen i norsk økonomi
Nordmenn tror på økte boligpriser til tross for varslede renteøkninger. De færreste bekymrer seg heller ikke for å miste jobben.
AUF vil prisregulere boliger og øke skatt på sekundærboliger
Høyere skatt hvis du eier mer enn én bolig, prisregulering i borettslag og ordninger for at leietakere etter hvert kan kjøpe boligen er AUFs forslag til ny boligpolitikk.
500.000 nordmenn har fortsatt ikke åpnet skattemeldingen
Fristen er snart ute. Er du i rute med skattemeldingen?
Halvparten av unge boligkjøpere får hjelp av foreldrene
Fem av ti boligkjøpere i 20-årene har fått hjelp av foreldre eller svigerforeldre til finansieringen. Også blant boligkjøpere i 30-årene får mange hjelp.
Fem menn dømt for å ha svindlet banker for 36 millioner kroner
I løpet av knapt ett år klarte fem menn å svindle til seg 36 millioner kroner fra flere banker. Nå er de dømt etter mafiaparagrafen.
Selvaag mener nyboligsalg er i bedring
– Kjøperne er der.
Hundre ganger mer i skattekutt for de rikeste
Nordmenn som tjener over 10 millioner kroner, har siden 2013 fått et skattekutt som er hundre ganger større enn de som tjener mellom 150.000 og 250.000 kroner. 
Hafslund Strøm ringte folk som hadde reservert seg – risikerer tvangsmulkt
Forbrukertilsynet mener oppringingen fra Hafslund Strøm til private forbrukere er ulovlig og har varslet selskapet om forbudsvedtak med tvangsmulkt. 
Forsøket med borgerlønn avvikles i Finland
I et drøyt år har 2000 finner fått utbetalt 5000 kroner hver måned i et testprosjekt på borgerlønn. Nå har den finske regjeringen bestemt seg for å avslutte prosjektet.
Fra nyttår tvinges butikkene til å skrive ut kvitteringen din
Uansett om du vil ha den eller ikke.